Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2009. August 23. - 21:29
biotóp
minnnegy
át kellett volna bútoroznunk
jó lenne szarvasordításra kimenni vmikor õsz közepe táján
minnnegy
át kellett volna bútoroznunk
jó lenne szarvasordításra kimenni vmikor õsz közepe táján
Posted 2009. August 23. - 13:45
én is néztem, azt írta a szakirodalom, hogy a sziklás bioizét nem szereti, avagy õr-kõ pele mentes, alvásra alkalmas hely nyáron
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. August 22. - 19:36
fúúú more tiszta VHK hangulat vót
legközelebb szerzünk sámándobot, viszunk több pszichedelikus lõrét, oszt' megidézzük a szellemeket
most nézem, nem mogyorós pelék voltak a pitbullok, hanem Nagy pelék / Glis glis/
ettõl eltekintve szarjanak sünt!
legközelebb szerzünk sámándobot, viszunk több pszichedelikus lõrét, oszt' megidézzük a szellemeket
most nézem, nem mogyorós pelék voltak a pitbullok, hanem Nagy pelék / Glis glis/
ettõl eltekintve szarjanak sünt!
Posted 2009. August 20. - 13:27
az kell a bebaszcsihoz!! ferinek fát vágni
úgy volt, hogy megyünk, de nekem elhuzódott a meló úgy reggel fél nyégytõl du. 6 ig
feróka is családlátogatásfogadott, zsolti is nyüszögött, így bukó
de holnap kinnalvós zsÍroké
ma este meg gyere ki Ágiékho' /tood vécsey völgy, íj út/grilltéma lesz, oszt akkor jó megabeszéljük a projrektokat témailag..szesz van nem kell grillkolbász je.
én cseppet kések, dolgozó miatt
elvileg menni akartam a Nati emléktúrára, de mindig b@szik vmit a kutya, s 90%-ban munkát b@szik
meghivhatnál eccer pilisbe jáccani
úgy volt, hogy megyünk, de nekem elhuzódott a meló úgy reggel fél nyégytõl du. 6 ig
feróka is családlátogatásfogadott, zsolti is nyüszögött, így bukó
de holnap kinnalvós zsÍroké
ma este meg gyere ki Ágiékho' /tood vécsey völgy, íj út/grilltéma lesz, oszt akkor jó megabeszéljük a projrektokat témailag..szesz van nem kell grillkolbász je.
én cseppet kések, dolgozó miatt
elvileg menni akartam a Nati emléktúrára, de mindig b@szik vmit a kutya, s 90%-ban munkát b@szik
meghivhatnál eccer pilisbe jáccani
Posted 2009. August 19. - 21:25
okkazsokka.
ha van használható fejlámpád, holnap 18:00 után vmikor indul éccakai ankét, szintén ilyen 50-60km távval, ha szeretnél csatlakozni, szivesen látunk!
aszittem, csipázod az ilyen pofás szinglitrekkeket. vannak azért lájtabbak is, amik nem ilyen figyelõsek.
Néha azokat elvinném ezekre a helyekre, akik a Bükkmarciból kiindulva leszólják a kedvenc jáccóterünket, a bükköt, hogy ááá, lóf@sz, dózerut, oszt' csá..
most mi van kimaradtam egy tegnapi éjszakaiból?
pénteken gondolom bringával akartok menni, nem gyalog, bár mindkettõben benne vagyok, hazahoztam a fejlámpát is úgyhogy mehet az éjszakai móka is!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. August 17. - 22:11
Szeptemberi éjszakai mókában szívesen részt vennék.
Van HFL- m
Van HFL- m
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2009. August 17. - 20:35
Posted 2009. August 17. - 19:49
Egy ilyen idegenvezetésre szeptemberben én is beneveznék ha lehet Én keresem az ST-ket csak nem nagyon találom, bár nagyon tetszenek az erdészeti dózerek, azok sem mennek csúnya helyeken
Posted 2009. August 17. - 19:23
okkazsokka.
ha van használható fejlámpád, holnap 18:00 után vmikor indul éccakai ankét, szintén ilyen 50-60km távval, ha szeretnél csatlakozni, szivesen látunk!
aszittem, csipázod az ilyen pofás szinglitrekkeket. vannak azért lájtabbak is, amik nem ilyen figyelõsek.
Néha azokat elvinném ezekre a helyekre, akik a Bükkmarciból kiindulva leszólják a kedvenc jáccóterünket, a bükköt, hogy ááá, lóf@sz, dózerut, oszt' csá..
Posted 2009. August 16. - 11:06
Igen, kipihentem magam, már csak a csipkebokor okozta vágások emlékeztetnek a tegnapra.
Köszi mégegyszer!
Köszi mégegyszer!
Posted 2009. August 15. - 23:06
Posted 2009. August 14. - 22:05
dik
utólag kösz hepibörzdéjt!
nem indultam, csak kikukkantottam..
szójjá vmikor ördög oldalilag
06 70 287 1658
utólag kösz hepibörzdéjt!
nem indultam, csak kikukkantottam..
szójjá vmikor ördög oldalilag
06 70 287 1658
Posted 2009. August 14. - 15:22
Sziasztok!
Valaki segítene nekem, és megmutatná az "Ördög oldal kört" a Bükk Maraton hosszú távjának útvonalából? Ha jól látom, egy része jelöletlen úton megy, és azt a szakaszt biztos nem találnám meg.
Idén 3:18 alatt teljesítettem a Bükk Maraton középtávját, szóval nagy tempóra ne számítsatok (fõleg felfelé az Ördög oldalon ).
Köszi!
Valaki segítene nekem, és megmutatná az "Ördög oldal kört" a Bükk Maraton hosszú távjának útvonalából? Ha jól látom, egy része jelöletlen úton megy, és azt a szakaszt biztos nem találnám meg.
Idén 3:18 alatt teljesítettem a Bükk Maraton középtávját, szóval nagy tempóra ne számítsatok (fõleg felfelé az Ördög oldalon ).
Köszi!
Posted 2009. August 04. - 23:17
Posted 2009. August 04. - 20:38
Posted 2009. August 04. - 13:12
Posted 2009. July 12. - 13:39
sajna, dógoztam/om bikavér feszten
aki bisziklista és kombinálva van alkoholfogyasztással, gyöhet grátisz egy pohár borra a 15-ös sátorba.
csõtök
aki bisziklista és kombinálva van alkoholfogyasztással, gyöhet grátisz egy pohár borra a 15-ös sátorba.
csõtök
Posted 2009. July 09. - 23:04
Szombat 16 óra körül tervezek egy kis tekerést terepen. Az útvonal kb. Omya bányától Bükk Marci rövid táv Ftárkányig, onnan pedig a zöld kerékpárút jelzésen haza. Akinek van kedve, csatlakozhat.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)
Posted 2009. July 04. - 20:36
Savanyugabi, egy könyvért holnap beugorhatnék holnap 10-11felé? Azt hiszem fehér, és a4es méretû
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Posted 2009. July 03. - 23:39
Érdeklõdenék hogy lenne-e olyan bátor jelentkezõ aki szeretne a Baktai tóban fürdeni? Mer én igen. De nem biztos, hogy magamban bevállalnám. Aki jönne írjon.