Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
biotóp
minnnegy
át kellett volna bútoroznunk
jó lenne szarvasordításra kimenni vmikor õsz közepe táján

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
én is néztem, azt írta a szakirodalom, hogy a sziklás bioizét nem szereti, avagy õr-kõ pele mentes, alvásra alkalmas hely nyáron :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
fúúú more tiszta VHK hangulat vót

legközelebb szerzünk sámándobot, viszunk több pszichedelikus lõrét, oszt' megidézzük a szellemeket
most nézem, nem mogyorós pelék voltak a pitbullok, hanem Nagy pelék / Glis glis/
ettõl eltekintve szarjanak sünt!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
az kell a bebaszcsihoz!! ferinek fát vágni
úgy volt, hogy megyünk, de nekem elhuzódott a meló úgy reggel fél nyégytõl du. 6 ig
feróka is családlátogatásfogadott, zsolti is nyüszögött, így bukó

de holnap kinnalvós zsÍroké
ma este meg gyere ki Ágiékho' /tood vécsey völgy, íj út/grilltéma lesz, oszt akkor jó megabeszéljük a projrektokat témailag..szesz van nem kell grillkolbász je.
én cseppet kések, dolgozó miatt
elvileg menni akartam a Nati emléktúrára, de mindig b@szik vmit a kutya, s 90%-ban munkát b@szik
meghivhatnál eccer pilisbe jáccani

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

okkazsokka.
ha van használható fejlámpád, holnap 18:00 után vmikor indul éccakai ankét, szintén ilyen 50-60km távval, ha szeretnél csatlakozni, szivesen látunk!
aszittem, csipázod az ilyen pofás szinglitrekkeket. vannak azért lájtabbak is, amik nem ilyen figyelõsek.
Néha azokat elvinném ezekre a helyekre, akik a Bükkmarciból kiindulva leszólják a kedvenc jáccóterünket, a bükköt, hogy ááá, lóf@sz, dózerut, oszt' csá..

most mi van kimaradtam egy tegnapi éjszakaiból?

pénteken gondolom bringával akartok menni, nem gyalog, bár mindkettõben benne vagyok, hazahoztam a fejlámpát is úgyhogy mehet az éjszakai móka is! :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Szeptemberi éjszakai mókában szívesen részt vennék.
Van HFL- m :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
szept. nekem kicsit rázós,/dolgozó van-szüret/ de ha nem zavar a sötét, szivesen!

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Egy ilyen idegenvezetésre szeptemberben én is beneveznék ha lehet :) Én keresem az ST-ket csak nem nagyon találom, bár nagyon tetszenek az erdészeti dózerek, azok sem mennek csúnya helyeken :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
okkazsokka.
ha van használható fejlámpád, holnap 18:00 után vmikor indul éccakai ankét, szintén ilyen 50-60km távval, ha szeretnél csatlakozni, szivesen látunk!
aszittem, csipázod az ilyen pofás szinglitrekkeket. vannak azért lájtabbak is, amik nem ilyen figyelõsek.
Néha azokat elvinném ezekre a helyekre, akik a Bükkmarciból kiindulva leszólják a kedvenc jáccóterünket, a bükköt, hogy ááá, lóf@sz, dózerut, oszt' csá..

llutyo

llutyo

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Igen, kipihentem magam, már csak a csipkebokor okozta vágások emlékeztetnek a tegnapra. :)

Köszi mégegyszer!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kipihented magad, töki?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
dik
utólag kösz hepibörzdéjt!

nem indultam, csak kikukkantottam..

szójjá vmikor ördög oldalilag
06 70 287 1658

llutyo

llutyo

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Valaki segítene nekem, és megmutatná az "Ördög oldal kört" a Bükk Maraton hosszú távjának útvonalából? Ha jól látom, egy része jelöletlen úton megy, és azt a szakaszt biztos nem találnám meg.
Idén 3:18 alatt teljesítettem a Bükk Maraton középtávját, szóval nagy tempóra ne számítsatok (fõleg felfelé az Ördög oldalon :D).

Köszi!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
höjj Gabi milyen az élet így 30 felett? :D

:birth: ;)

nem láttalak Bükk marcin.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Sok boldogot Savanyú!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
savanyúnak tortát :)
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
sajna, dógoztam/om bikavér feszten
aki bisziklista és kombinálva van alkoholfogyasztással, gyöhet grátisz egy pohár borra a 15-ös sátorba.
csõtök

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Szombat 16 óra körül tervezek egy kis tekerést terepen. Az útvonal kb. Omya bányától Bükk Marci rövid táv Ftárkányig, onnan pedig a zöld kerékpárút jelzésen haza. Akinek van kedve, csatlakozhat.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Savanyugabi, egy könyvért holnap beugorhatnék holnap 10-11felé? Azt hiszem fehér, és a4es méretû:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 posts
Érdeklõdenék hogy lenne-e olyan bátor jelentkezõ aki szeretne a Baktai tóban fürdeni? Mer én igen. De nem biztos, hogy magamban bevállalnám. Aki jönne írjon.
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte