Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2010. April 19. - 20:27
Na mi van mi? Mondjad! Mikor megyünk tekerészni?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. April 02. - 23:09
hála Istennek, hogy nem találkoztok sokkal
nem szeretnék pilisi/budai forgalmat, jó ez így a helyi csótányoknak, meg az erre tévedõknek, de azért,ha kell helyismeret, szóljatok nyugodtan!!
a végén még elkezdenek b@szogatni, hogy "elsõbbségadás kötelezõ" meg mittomén, ne fékezzem el a vérehulló fecskefüvet, stb...
tõlünk csak a zemplain vadregényesebb
...
oké pempes!!
kaptá körmailt ágitó'?
ápr. 24 körül kinnalvóst akar...
szvsz te kulipintyód jó l-tooood-lehet, vagy napsugár vh., de akkor hozom a kölykömet is!
jaaaa, gatzi, van egy telkem, szalcsisütsi vmikor?
lehet 7köznap is, akár!
villany/budi van, homok sugárúton, tehát közel!
nem szeretnék pilisi/budai forgalmat, jó ez így a helyi csótányoknak, meg az erre tévedõknek, de azért,ha kell helyismeret, szóljatok nyugodtan!!
a végén még elkezdenek b@szogatni, hogy "elsõbbségadás kötelezõ" meg mittomén, ne fékezzem el a vérehulló fecskefüvet, stb...
tõlünk csak a zemplain vadregényesebb
...
oké pempes!!
kaptá körmailt ágitó'?
ápr. 24 körül kinnalvóst akar...
szvsz te kulipintyód jó l-tooood-lehet, vagy napsugár vh., de akkor hozom a kölykömet is!
jaaaa, gatzi, van egy telkem, szalcsisütsi vmikor?
lehet 7köznap is, akár!
villany/budi van, homok sugárúton, tehát közel!
Posted 2010. March 31. - 19:21
Köszi!
Közben vasárnap végigmentünk a maraton középtávos nyomvonalán.Mindenhol tekerhetö volt,néhol porzott is.Igazán jól éreztük magunkat,csak sajnos kevés sport-társsal találkoztunk:(
Közben vasárnap végigmentünk a maraton középtávos nyomvonalán.Mindenhol tekerhetö volt,néhol porzott is.Igazán jól éreztük magunkat,csak sajnos kevés sport-társsal találkoztunk:(
Posted 2010. March 30. - 21:53
Száraz a terep, bár én Vasárnap szerintem kifogtam azt a 3 csepp esõt ami volt összesen Szarvaskõ felett. Gyerekek van egy jó sztorim, elmondom. Felmentem a szarvaskõi fakilátóba, és ott voltak ilyen rádiósok a raliról. Éppen faragták bele a fába kulcsal hogy "it járt mari meg géza" amikor felértem. Mondom Szép jónapot kívánok, ezt meg fejezzétek már be, mert ocsmány ahogy kinéz már ígyis ez az egész. Kicsit meglepõdtek, én egyedül voltam õk meg többen. De azért jól leugattam õket egyedül is. Aztán kellemesen hazatekertem.
Posted 2010. March 30. - 14:41
biztos, nem nagyon volt esõ mostanában erre
Eczi, lassan menni kéne erdõ, nem gondoljuk? Tekerészem mostan hébe hóba városival, montival dombokon, de messzebbre még nem merészkedtem, pedig itt lenne az ideje...
Eczi, lassan menni kéne erdõ, nem gondoljuk? Tekerészem mostan hébe hóba városival, montival dombokon, de messzebbre még nem merészkedtem, pedig itt lenne az ideje...
Posted 2010. March 27. - 19:12
Sziasztok!
Tudna valaki infót adni Szilvásvárad környékéröl milyen a terep?Tekerhetö a maraton nyomvonala?
Köszi!
Tudna valaki infót adni Szilvásvárad környékéröl milyen a terep?Tekerhetö a maraton nyomvonala?
Köszi!
Posted 2010. March 16. - 23:36
Posted 2010. March 16. - 22:44
vasz iszt faszt ott,E?
Remélem, nem egy bárban táncoksz, dik! :-)
no, várjá nyomok pár képet, geco.
Remélem, nem egy bárban táncoksz, dik! :-)
no, várjá nyomok pár képet, geco.
Posted 2010. March 16. - 22:26
csöcs
ich bin in austria wien!
majddan hétvégén megyek valamikor haza, addig a labancoknál vagyok sajna
ich bin in austria wien!
majddan hétvégén megyek valamikor haza, addig a labancoknál vagyok sajna
Posted 2010. March 14. - 12:54
kontenbájos pepesek, illetve Fõpepes!
holnap de.lesz a mult heti forrásnézõ mászka esõnapja!
ha itthon vagy, szivesen látnám a pofádat.
valszeg 10:00-ás indulással.
holnap de.lesz a mult heti forrásnézõ mászka esõnapja!
ha itthon vagy, szivesen látnám a pofádat.
valszeg 10:00-ás indulással.
Posted 2010. February 02. - 22:44
nekem még nem sikerült, de a 7en kivitelezem /valszeg kep.tar-on lesz, mad lökök linket/
de ezek faszányosak.
fõleg a hótörõs jetis :-Á
de ezek faszányosak.
fõleg a hótörõs jetis :-Á
Posted 2010. February 02. - 22:16
Báttya hétvégi hóban csoszogós fényképeket valahova feltolod-é?
na itten vala: http://picasaweb.goo...liTura20100131#
Posted 2010. February 02. - 21:58
Báttya hétvégi hóban csoszogós fényképeket valahova feltolod-é?
Posted 2010. January 30. - 16:25
csörögj meg reggel, mielõtt indulnál, egy órával, peceró
ma este Ági névnap van, "hogy mi lessz a véééége, nem tudoooom"
ma este Ági névnap van, "hogy mi lessz a véééége, nem tudoooom"
Posted 2010. January 30. - 11:53
Eczet Úr avagy bárki!
Holnap egy Odor vár túra? Gyalogszerre gondoltam, termosszal, fényképezõvel nagy hóban botorkálósra...na-na?(tárkányig ótómobillal;))
Holnap egy Odor vár túra? Gyalogszerre gondoltam, termosszal, fényképezõvel nagy hóban botorkálósra...na-na?(tárkányig ótómobillal;))
Posted 2010. January 28. - 18:26
A mai túrám egész egyszerûen besült. A kék plusszon akartam Szarvaskõbe kimenni vagy a Baktai tóhoz, de 2 km után feladtam. Túl hideg volt.
Posted 2010. January 22. - 21:00
nekem polifomból van vágva talpbetét télire az spd-be
Posted 2010. January 22. - 16:56
A kamáslit megveszem, de ez is igaz, hogy alulról meg fázik az spd-nél. Mondjuk oda meg megint lehet tenni újságot és akkor úgy már lehet jobb az összhatás.nekem szokik mûködni újságos móka, sztem ruházz be egy kamásliba, de spd mindenhogy szopóka lesz, sztem, a patent kurvára tudja huzni a hideget alulról a lábfejedre
Posted 2010. January 22. - 00:13
én tegnap vettem a hajléktalanná vedlett nadrágom helyett egy sínadrágot turiba
hát
a különbséget zongorázni lehet:
SZOBA feeling!
hotte:
nekem szokik mûködni újságos móka, sztem ruházz be egy kamásliba, de spd mindenhogy szopóka lesz, sztem, a patent kurvára tudja huzni a hideget alulról a lábfejedre
hát
a különbséget zongorázni lehet:
SZOBA feeling!
hotte:
nekem szokik mûködni újságos móka, sztem ruházz be egy kamásliba, de spd mindenhogy szopóka lesz, sztem, a patent kurvára tudja huzni a hideget alulról a lábfejedre
Posted 2010. January 21. - 22:31
szivesenkösz a tippet
Ez jól sikerült, rámerészkedtem terepre és fagyott volt, úgyhogy mûködött a dolog. Az öltözködést is tökéletesen eltaláltam, egyedül a lábam fázott. Pedig tettem újságot a cipõmbe.Csütörtök délelõtt túrát tervezek