Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2011. February 03. - 23:04
Gabibáttya! Szürcsöltem ma 2 pohárka Juhász testvérek 2010-es pinot noir rosét. Nem rossz, mondhatni nagyon jó, sõt best buy, ha az árát is figyelembe vesszük! Van hozzá közöd, vagy mást kell dicsérni?
Posted 2011. February 03. - 21:35
Posted 2011. February 03. - 20:32
Posted 2011. February 03. - 10:56
jut eszembe, azt hiszem hívtalak azóta, de megváltozott a tel. számom ha nem lenne meg:
hetveny kilencharminc-kilencvenkilenc-nullakilenc
hetveny kilencharminc-kilencvenkilenc-nullakilenc
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2011. February 02. - 23:49
híjjá no! aztán adhatnál valami érdemi infót az említett rose palackokról is
Posted 2011. February 02. - 22:30
leszarom, úgyis haldoklik a mosógép!
holnap hijjlak, jövõ hét csütörtök fennalvásilag.
nekem péntek dolgozó.fak.
holnap hijjlak, jövõ hét csütörtök fennalvásilag.
nekem péntek dolgozó.fak.
Posted 2011. February 02. - 20:50
hétvégén bükki túra lett gyalogszerrel egy 20+x km, szép volt fent megint napsütés miközben egerben ratyi köd!
Fenntartással kezelném a most vasárnapot +8 fokban ennyi hó után lesz dagonya dögivel, de tõlem
Fenntartással kezelném a most vasárnapot +8 fokban ennyi hó után lesz dagonya dögivel, de tõlem
Posted 2011. February 01. - 22:45
akkor földobok vmi bütykös gummát a paripára,bár múltkor egész jól elvoltam aszfaltossal is.talán 1 kis nap is ér minket a köd fölött:-)
Magellan-os
Posted 2011. February 01. - 21:50
rendbe'
fajin egynyomtávokat akarok, amiket meg lehet gurulgászni nekem is -még mindig 32-18 van E
fajin egynyomtávokat akarok, amiket meg lehet gurulgászni nekem is -még mindig 32-18 van E
Posted 2011. February 01. - 21:46
Most már itthonról jelentkezem!nekem jó a vasárnap,benne vok.addig lesem az idõjárás jelentést is!addig még a technikát rendbe raknom,agyak zsírzása,stb.
Magellan-os
Posted 2011. February 01. - 21:38
Posted 2011. January 31. - 23:01
most vasnap vmi rakósat!
gondolok itt a bükkmáráto'n jóóó lefeléjére Bányahegyi tetõtõl
vagy egy kék plusz is okés lenne szarvaskõileg
vagykombináció
tarkõre nem merek menni nincs rendes gumim /se/ :-)
gondolok itt a bükkmáráto'n jóóó lefeléjére Bányahegyi tetõtõl
vagy egy kék plusz is okés lenne szarvaskõileg
vagykombináció
tarkõre nem merek menni nincs rendes gumim /se/ :-)
Posted 2011. January 31. - 10:06
ahoy!benne vagyok a éccakai rájdolásban,forraltborosban,jöhet bármi!hétvégétõl tán jön megint a tavasz.cidri nem lesz annyira,csak sár,sebaja...
már hiányzik egy nagyobb,csapatos(csapatós)tekerés.2hete kedden voltam melóba,meg most pénteken síkfõkúton nattáskával,petpalackokkal forrásvízért.más semmi,mióta együtt nyomattuk...
Iceshark!téli mátrát legyûrted?
már hiányzik egy nagyobb,csapatos(csapatós)tekerés.2hete kedden voltam melóba,meg most pénteken síkfõkúton nattáskával,petpalackokkal forrásvízért.más semmi,mióta együtt nyomattuk...
Iceshark!téli mátrát legyûrted?
Magellan-os
Posted 2011. January 30. - 12:56
Köszi, megjegyzem! Találtam itthon valami fûszerkeveréket, azzal csináltam, vizet is adtam hozzá. Egész jó lett, ízlett a népeknek.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. January 29. - 18:23
igazából mindegy, csak jó bor legyen!
de inkább bika, az lágyabb.
én a forralandó borhoz 1/4 rész vizet szoktam tolni, édesítésképp' barnacukor, vagy jobb esetben mustsûrítmény, ízlés szerint, de semmiképp sem túl édesre
fahéj /egész/ szegfûszeg, slussz.
addig forralom, amíg a képzõdõ hab hirtelen semmivé válik
azt kész.
de inkább bika, az lágyabb.
én a forralandó borhoz 1/4 rész vizet szoktam tolni, édesítésképp' barnacukor, vagy jobb esetben mustsûrítmény, ízlés szerint, de semmiképp sem túl édesre
fahéj /egész/ szegfûszeg, slussz.
addig forralom, amíg a képzõdõ hab hirtelen semmivé válik
azt kész.
Posted 2011. January 28. - 10:05
Hát ezt sajnálattal hallom!Téli mátrát bukom, szombaton árbájt, de lehet vasnap is fak.
Viszont a köz érdekében tegyél már közzé légyszi egy tuti forraltbor receptet! Mégiscsak te vagy itt a szaktekintély! Onnan kezdjük hogy bikavér vagy cabernet legyen az alap.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. January 27. - 22:38
okés
zsiványság
net nélkül nem lehet élni, fak. :-)
azon agyaltam, csinálhatnánk egy éccakás rájdot, morek.
Vagy fröccsözõset.
vagy akármilyet.
zsiványság
net nélkül nem lehet élni, fak. :-)
azon agyaltam, csinálhatnánk egy éccakás rájdot, morek.
Vagy fröccsözõset.
vagy akármilyet.
Posted 2011. January 27. - 17:57
Kitartás melódiában!e héten vettem észre a lapszabászat nagy tábláját bandukolva melóba.egyelõre nem kell ilyen helyre mennem...
akkor rájd együtt legközelebb.hamarosan otthonról nyomatom a netes szörfölést.holnap szabi.jó hétvégét mindenkinek!
akkor rájd együtt legközelebb.hamarosan otthonról nyomatom a netes szörfölést.holnap szabi.jó hétvégét mindenkinek!
Magellan-os
Posted 2011. January 26. - 22:03
Téli mátrát bukom, szombaton árbájt, de lehet vasnap is fak.
ja II. golf 1.3i benzin majlássátok
töki
nyilt mögöttetek egy lapszabászat néztél már át?
kellene s.k szekrényben gondolkodnom
ja II. golf 1.3i benzin majlássátok
töki
nyilt mögöttetek egy lapszabászat néztél már át?
kellene s.k szekrényben gondolkodnom
Posted 2011. January 26. - 17:06
fauvé golfot vettél,v. mást?Nekem szombat lenne jobb rájdra,vasárnapra pancsolás van tervben bogácsán,ha társ úgy áll egészségügyileg:-) Ha nem fekszik neki,mehet vasárnap is montendájk...
Gyalogszerben is benne vagyok bármikor.
Gyalogszerben is benne vagyok bármikor.
Magellan-os