Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts
..szépjónap't!

épp most az egri bringásokat 'erõsítem'; most már csak cruiserekkel (egy sárga átépített, meg egy fekete még-nem-piszkált nedao), de van valahol BMXem meg egy SS is (plusz építés alatt 1, átalakítás alatt 2).

tényleg, egerben, valaki, cruiser?
mert tavaly láttam egyet, azt is egy csöves alatt (valami Z-hajtós régebbi rozsdás csepel volt; ha utolértem volna, megvettem volna pár sörért...)

remélem rajtam kívül más is...
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
no akkor eddig hányan vagyunk a 24 órásra? :)

szilvás maraton elõtt ki akarok majd menni szilvásra tekerni egyet, szokni a terepet :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Nekem van 3 bringatartóm,az üzemanyagba természetesen beszállok,ha megyünk esetleg vhová karikázni...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
autóval rendelkezem, tetõcsomival is csak + bicó tartóm nincs. ha ez utóbbid van akkor még hétvégéente idegenbe is elmehetünk tekerni :) Persze nem messze mert jelen benzinárak mellet ...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
megöl a tavasz melóval
bicó hegesztve, csak haza kellene transzponálni

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Én benne volnék!Jelenlegi állás szerint!Autóval viszont nem rendelkezem,ebben csak más segítségére tudok hagyatkozni.Addig is:ápr.30. Karancs-Medves Teljesítménytúra.Bringával is lehet indulni.Nem olyan,mint a Mátra v.a Bükk,de attól még nagyon változatos,brutál emelkedõk és lejtõk,sok helyen homokos talaj(én ezt külön szeretem),sziklás részek,alagút-ha kell.Összegezve:nagyon szuper bringás terep az a környék!Én ha ráérek akkor,lehetõleg elmegyek...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Elképzelhetõ, hogy összehozzunk vmit?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Ahoj!Idén a 24 órás nyáron lesz és a Dunántúlon,aszem Zánkán.Így még esetleg neked is jó lehetne Gábor!Én már vágyom nagyon a bringázás eme formájára.2006-tól minden évben voltunk baráti társasággal,tavaly viszont kimaradt.
Addig viszont Bükki kistérségünkben is dobhatnánk esetleg éccakai brinyózásokat!Bár még a tél nehezen enged!
Savanya!van-e már bringád,a melóson kívül?Juhász Ferivel mi újság?õ vajon teker rendszeresen?jó lenne már egy közös rájd!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
24 órás

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
de
mikor kezdjük?
nekem az õsz szopó.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Valaki nem gondolkozik a 24 órás megtekergõzésén?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
nekem túl sok a szabadidõm :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kíp vólking
E.
leszarom, kinek mije van.
nem érek rá elemezgetni,mennyi, milyen, miért, mert a saját szórakozásommal vok elfoglalva.
;-)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Kedden késõ d.u. még elmentem egy kis körre Várhegy környékére,leérve a síkfõkúti tóhoz láttam,h' 3 srác tolja Kona Stabot meg egyebeket a hegyen fölfelé.Õk sem igazán voltak sarasak,de én annál inkább:-)Engem látva(vagy más miatt) lemerevedtek.Nem sokat robotolhattak azokért a gépekért,de nem is fog nekik sokáig megmaradni a bringázás,csak míg újdonság.
Magellan-os

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
pont azért amiért a kedvenc autómmal Jacsó felesége csak az oviba hordta a gyereket 300Le 4wd nem arra van, bezzeg nekem nem telik rá :(
irígy vagyok? igen! na és?

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nem értem, miért fáj ez nektek?

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

nincs itt egy tárkányi dh-s? megmagyarázhatná hogy tudnak õk úgy dh-zni a millás gépekkel full saras idõben hogy mindenki olyan tiszta mintha a patyolatból jönnének...lol...tóhoz járó divatbringások;)

:)

a sisakos hegyibringásra meg úgy néznek, mintha nem tudom én mit látnának :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
nincs itt egy tárkányi dh-s? megmagyarázhatná hogy tudnak õk úgy dh-zni a millás gépekkel full saras idõben hogy mindenki olyan tiszta mintha a patyolatból jönnének...lol...tóhoz járó divatbringások;)

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
grat,azért az nem kis túra!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
kár!kitartás melódiába!
tegnap megdobtuk a szomolya-szilvás távot gyalog társsal!1/4 10kor indultunk,3/4 7re értünk föl.noszvaj,toldi kunyhó,vasbánya tetõ,tárkány,hidegkúti völgy,pes-kõház,örkõrét,katonasírok,szalajka völgy.tarkõ környékén még 5-6 centi hó volt,olvadó.azért lábilag-meg egyébként is-jól bírtuk,nem fájt ma semmi alkatrész:-)hazafelé már buszozás volt.
úgy néz ki,kedden megyek egy kicsit terepre hegyibringázni,ha valakinek kedve támad csatlakozni...
Magellan-os