Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2011. March 25. - 09:30
..szépjónap't!
épp most az egri bringásokat 'erõsítem'; most már csak cruiserekkel (egy sárga átépített, meg egy fekete még-nem-piszkált nedao), de van valahol BMXem meg egy SS is (plusz építés alatt 1, átalakítás alatt 2).
tényleg, egerben, valaki, cruiser?
mert tavaly láttam egyet, azt is egy csöves alatt (valami Z-hajtós régebbi rozsdás csepel volt; ha utolértem volna, megvettem volna pár sörért...)
remélem rajtam kívül más is...
épp most az egri bringásokat 'erõsítem'; most már csak cruiserekkel (egy sárga átépített, meg egy fekete még-nem-piszkált nedao), de van valahol BMXem meg egy SS is (plusz építés alatt 1, átalakítás alatt 2).
tényleg, egerben, valaki, cruiser?
mert tavaly láttam egyet, azt is egy csöves alatt (valami Z-hajtós régebbi rozsdás csepel volt; ha utolértem volna, megvettem volna pár sörért...)
remélem rajtam kívül más is...
Posted 2011. March 23. - 21:21
no akkor eddig hányan vagyunk a 24 órásra?
szilvás maraton elõtt ki akarok majd menni szilvásra tekerni egyet, szokni a terepet
szilvás maraton elõtt ki akarok majd menni szilvásra tekerni egyet, szokni a terepet
Posted 2011. March 23. - 16:38
Nekem van 3 bringatartóm,az üzemanyagba természetesen beszállok,ha megyünk esetleg vhová karikázni...
Magellan-os
Posted 2011. March 22. - 23:27
autóval rendelkezem, tetõcsomival is csak + bicó tartóm nincs. ha ez utóbbid van akkor még hétvégéente idegenbe is elmehetünk tekerni Persze nem messze mert jelen benzinárak mellet ...
Posted 2011. March 22. - 22:16
Posted 2011. March 22. - 21:20
Én benne volnék!Jelenlegi állás szerint!Autóval viszont nem rendelkezem,ebben csak más segítségére tudok hagyatkozni.Addig is:ápr.30. Karancs-Medves Teljesítménytúra.Bringával is lehet indulni.Nem olyan,mint a Mátra v.a Bükk,de attól még nagyon változatos,brutál emelkedõk és lejtõk,sok helyen homokos talaj(én ezt külön szeretem),sziklás részek,alagút-ha kell.Összegezve:nagyon szuper bringás terep az a környék!Én ha ráérek akkor,lehetõleg elmegyek...
Magellan-os
Posted 2011. March 21. - 22:32
Posted 2011. March 21. - 21:46
Ahoj!Idén a 24 órás nyáron lesz és a Dunántúlon,aszem Zánkán.Így még esetleg neked is jó lehetne Gábor!Én már vágyom nagyon a bringázás eme formájára.2006-tól minden évben voltunk baráti társasággal,tavaly viszont kimaradt.
Addig viszont Bükki kistérségünkben is dobhatnánk esetleg éccakai brinyózásokat!Bár még a tél nehezen enged!
Savanya!van-e már bringád,a melóson kívül?Juhász Ferivel mi újság?õ vajon teker rendszeresen?jó lenne már egy közös rájd!
Addig viszont Bükki kistérségünkben is dobhatnánk esetleg éccakai brinyózásokat!Bár még a tél nehezen enged!
Savanya!van-e már bringád,a melóson kívül?Juhász Ferivel mi újság?õ vajon teker rendszeresen?jó lenne már egy közös rájd!
Magellan-os
Posted 2011. March 21. - 09:45
Posted 2011. March 21. - 00:22
Posted 2011. March 20. - 21:11
Posted 2011. March 19. - 17:38
nekem túl sok a szabadidõm
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2011. March 19. - 14:55
kíp vólking
E.
leszarom, kinek mije van.
nem érek rá elemezgetni,mennyi, milyen, miért, mert a saját szórakozásommal vok elfoglalva.
;-)
E.
leszarom, kinek mije van.
nem érek rá elemezgetni,mennyi, milyen, miért, mert a saját szórakozásommal vok elfoglalva.
;-)
Posted 2011. March 17. - 15:04
Kedden késõ d.u. még elmentem egy kis körre Várhegy környékére,leérve a síkfõkúti tóhoz láttam,h' 3 srác tolja Kona Stabot meg egyebeket a hegyen fölfelé.Õk sem igazán voltak sarasak,de én annál inkább:-)Engem látva(vagy más miatt) lemerevedtek.Nem sokat robotolhattak azokért a gépekért,de nem is fog nekik sokáig megmaradni a bringázás,csak míg újdonság.
Magellan-os
Posted 2011. March 16. - 10:15
pont azért amiért a kedvenc autómmal Jacsó felesége csak az oviba hordta a gyereket 300Le 4wd nem arra van, bezzeg nekem nem telik rá
irígy vagyok? igen! na és?
irígy vagyok? igen! na és?
Posted 2011. March 15. - 23:38
Posted 2011. March 15. - 20:35
nincs itt egy tárkányi dh-s? megmagyarázhatná hogy tudnak õk úgy dh-zni a millás gépekkel full saras idõben hogy mindenki olyan tiszta mintha a patyolatból jönnének...lol...tóhoz járó divatbringások;)
a sisakos hegyibringásra meg úgy néznek, mintha nem tudom én mit látnának
Posted 2011. March 15. - 19:55
nincs itt egy tárkányi dh-s? megmagyarázhatná hogy tudnak õk úgy dh-zni a millás gépekkel full saras idõben hogy mindenki olyan tiszta mintha a patyolatból jönnének...lol...tóhoz járó divatbringások;)
Posted 2011. March 13. - 22:35
Posted 2011. March 13. - 22:25
kár!kitartás melódiába!
tegnap megdobtuk a szomolya-szilvás távot gyalog társsal!1/4 10kor indultunk,3/4 7re értünk föl.noszvaj,toldi kunyhó,vasbánya tetõ,tárkány,hidegkúti völgy,pes-kõház,örkõrét,katonasírok,szalajka völgy.tarkõ környékén még 5-6 centi hó volt,olvadó.azért lábilag-meg egyébként is-jól bírtuk,nem fájt ma semmi alkatrész:-)hazafelé már buszozás volt.
úgy néz ki,kedden megyek egy kicsit terepre hegyibringázni,ha valakinek kedve támad csatlakozni...
tegnap megdobtuk a szomolya-szilvás távot gyalog társsal!1/4 10kor indultunk,3/4 7re értünk föl.noszvaj,toldi kunyhó,vasbánya tetõ,tárkány,hidegkúti völgy,pes-kõház,örkõrét,katonasírok,szalajka völgy.tarkõ környékén még 5-6 centi hó volt,olvadó.azért lábilag-meg egyébként is-jól bírtuk,nem fájt ma semmi alkatrész:-)hazafelé már buszozás volt.
úgy néz ki,kedden megyek egy kicsit terepre hegyibringázni,ha valakinek kedve támad csatlakozni...
Magellan-os