Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
rugó vagy levegõs, utóbbit egyszerûbb

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Louis, savanyugabi!

Elsõ telómon tudunk vmit puhítani? Suntur xcm v2. Legpuhábbon is alig mozog vmit. Tudom ettõl nem kell csodákat várni, d ehátha el lehetne vmit vele követni. :)

Ötletek?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
szuperskinhead ismerõseim mennek, asszem
én balcsifürcsi/baja kombo

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

gondolkoztam rajta, de bõ 60 kiló vagyok :) :(

Én is 60 vagyok és 180-as tárcsa van elöl(bár csak véletlenül lett az). Jól jön az sokszor!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Lujíz vagy valaki!

Ha kedvet kapsz esetleg egy kis arlói, jardánházi völgyi lájtos bükkös tekeréshez, akkor mi szombat reggel 10 kor indulunk Szentdomonkosról, hacsak le nem szakad az ég.
Olyan 40-50 kilcsirõl van szó. :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Holnap rockfesztivál a Szépasszony - völgyben, megy valamelyikõtök?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
gondolkoztam rajta, de bõ 60 kiló vagyok :) :(

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
akkor már esetleg dobj elõre 1 180-as tárcsát-bár akkor adaptert is kell venned-az is sokat számít
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
RT64, Rt78, RT79 ezekkel szemezgetek

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
jaja CL-es, s kerék fûzetés még nem mostani projket, pedig a piros nipli fekete küllõ összeállítás bejönne, d ehát lóvé, meg akkor már piros agy is kéne :)

sima alap rt53as tárcsa, s az xtvel nem a legjobban harap, hétévégn soxor kevésnek bizonyult, pedig nem is mentem annyira, mint a "nagyok" :)
a gyenge fékhatásban valszeg nagy szerepe volt a köve sútnak is amint pattogott a kerék

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
ha nem szaródik el az idõ akkor szombatunk rakunk egyet arra valamerre, késõ õsszel voltunk utoljára

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
mostani tárcsával úgy érzed nem a legjobb a fékhatás,nem harap?center lock-os most is,ugye?
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
tavaly jártam a Tarnavidéki Tájvédelmi Körzetben,az ott van lelesztõl északra,jó kis dimbes-dombos vidék.viszont nem lebecsülendõ,mert komoly mászós terepek vannak,a legmagasabb pontja vmi 625m magas,Vajdavár és az egész vidék folyami homokos.Nekem nagyon tetszett,akkor nedves volt a talaj,de sár a homokon nemigazán tud lenni.Párommal is elmentünk késõbb,megmásztuk Vajdavárat és telezebáltuk magunkat szederrel:-)
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
nekem úgy néz ki hogy féktárcsa lesz a kövi projekt. valami xt cl-es

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
holnap menek haza erzsébetre, s szombat ott nyomok egyet bükkben, tarnalelesz - szentdomonkos és környéke, arló felé, de vmelyik hétvégén jöhet ilyen egész napos, legalább edzek dunára :)

akkor lehet hogy én is a 670es kormány miatt mertem jobban döngetni szilváson? :)

zoom-al 101bt? az passzolna a kjúbhoz :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Cseréltem ma kormányt a fully-ban.belekerült 1 680-as hajlított zoom.Nagyon állat volt lefelében a 620-as után,jól lehet vele tartani a nyomot,meg aztán jó sok szatyor fér rá,ha elmegyek a bótba...:-)
7végén-mondjuk vasárnap-nem dobunk vmi rájdot?Tervezem a közeljövõben,h' csinálok vmi nagyobb bükki tekerést,mondjuk Bánkút környékét is belevéve...Olyan egész naposat!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
hm kassaság érdekes lehet, autót telebírjuk aggatni bringával :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
ha szervezõdik 1 társaság netán mikrobusszal-vagy máshogy-jelzést ide!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja
tavaly is leszoptam magam a 85 km-en, gondolod, idén hogy fogok kinézni :-)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Úgy jöttek fölfelé a bélapáti tó felõl,mintha csak rövidtávot nyomták volna.Nem hosszú,de kemény és technikás emelkedõ.Kicsivel föntebb e köves lejtõn 1 kissrác esett és elõl szétszakadt a bringás gatyája.Szerencsére volt rajra kisgatya,de még így sem jött le a katonasírokhoz,mert sz'tem szégyelte,hanem 50 m-rel föntebb várta a szintén maratonozó szüleit.1 fickónak is segítettem:felütéses defektet kapott az elsõ kerékre,de az nem gyorszáras volt,hanem anyás.de ne volt nála kulcs.Gumit levettem kézzel,2 lyuk volt rajta,azokat +ragasztottam és viszont látás,nem kellet gyalogolnia/futnia.
Ennek a Kassa maratonnak utána néztem.kb.4e.huf a nevezés,3 táv komoly szintekkel.Nem lenne rossz kipróbálni!Gyalog is nagyon tetszett a Szlovák Paradicsom,jöhetne a bringás próba...
Magellan-os