Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
oké a vasárnap! a piszta által vázolt etap sem hangzik szarul.
benne vok, de lassú leszek, az tutkeráj.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
na jó idõ esetén haver jön egy méretes speci fullyval :)

elõrejelzõkém esõt aszond vasárnapra
:(

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
nyomjad nekííí!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
tárkány - barát rét - oldal völgy - terepen fel völgyfõház, pazsag eh- megyehatár, bányahegy - aztán ott fenn vhol bány hegy után vagy hol ahol szilvás rövid is lefordult - ott balra el nagymezõ felé, majd katonasírok, bélapát, tárkány berva bánya?

nem tom mennyi kilcsi de ebbe van minden sztem :)

akor vasárnap 10-11-et lökhetek havenak?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
nájtrájd jövõ héten mehetne részemrõl!
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
akkor tehát a tekerés vasárnap lesz,ha így jó?!indulásnak 10-11 közötti idõpont,hogy lehessen pihenni.azt,h'merre és mennyit,azt majd akkor eldöntjük.azért legalább egy 50est össze kellene hozni!útvonalon mindenki agyalhat,elõkapom a térképet és tervezgetek én is...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
na ideböföghetnek már mindenki, hogy szombat vagy vnap akkor, 9,10 óra vagy mikor?

savanya, louis, iceshark, feri????

addig havernak se tok szólni, s mivel vidéki elõre kéne tudnia neki is

hjuston hjuston

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
vasnapot talán ki tudnám pucolni, sztem korán reggeles délelõttös aberráltság szóba jöhet vmi sukár egynyomtáv
híjjatok
70 287 1658
viszont getzi dagadt/gyenge/göthös/SS/lassú vagyok
nájtrájder téma vmikor?
eccer nyomtuk már Feriékkel gyerekkorom kedvencét

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
no rohamosan közeleg a hétvége

akkor szombat vagy vasárnap? pár óra vagy fél nap vagy egész nap?
??????

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
No!hol van mindenki?ma nyomtunk laza tekerést Turboval és oldalbordáinkkal!Fölcaplattunk Síkfõkútra onnan tovább aszfalton Noszvaji tetõig,majd földúton föl Várkútra.Kis pihi után még a Kövesdi kilátóig is kimentünk.Oldalbordák lementek könnyebb úton Síkfõkútra,mi Turbo-val nyomattunk egy kis lejtõzést egy rövidebben,állati volt:-)
szerdán fully-val tervezem Egerbe menetelt,d.u. kis terepezés majd,vagy nájtrájderek is lehetünk vmelyik este...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
jövõ hétvégi tekeréshez csatlakozna 2 barátom,de lehet többen is!nekem mind1,h'szombat v. vasárnap,7 közepéig viszont tényleg le kellene fixálni,h'többieknek elõre tudjam jelezni...cseresznyefeszt tuti,van itt minden,kaja,pija,latin tánc bemutató:-),kirakodó vásár.jól bekajáltam,besöröztem.
Turbo is itt volt a barátnõjével,jót dumcsiztunk...
Jövõ hétköznap nyomatok meló után vmi terepezést,ha esetleg vki csatlakozik?!persze ha nem lesz esõ utánpótlás!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Fixáljuk már le a jövõ hévégét, hogy akkor melyik nap mennénk meg kb mennyit? Család miatt hogy szervezzem a hétvégét. Meg jönne egy otthoni haver is, s neki is szólnék akkor, hogy hogyan számítson. Nekem mindegy, hogy zsombat vagy vasárnap, csak tudjam elõre. :)

na pünkösdöljetek. :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Síricsönd és hulaszag lakozik itten-e!Ma átmentem Miskolciába a Decathlonyba,kinéztem 1 kis hátyit társamnak 1 napos tekerésekhez és kisebb gyalogtúrára is jó lesz.Le is volt akciózva,jól is néz ki,hát elmentem érte bike-kal.Bogács,Bükkzsérc,Völgyfõház felé nyitottam,de innen lementem a lillafüredi orsz.útra,az haladósabb.Nem éreztem magam vmi fittnek,ez már Zsérc után érzõdött.Pofaszél volt,de Bányahegytõl már azért csak kezdett kicsit lejteni.Miskolc Diósgyõri részén a bevezetõ út fel van túrva,csinálják a villamos síneket.Központtól ki Decathlonhoz járdáztam is,mert az fõút.Közponba vissza +int járdázás.Ki Lilla felé rám tapadt egy montis srác.Nem néztem hátra,adtam neki a tempót:-)1 idõ után hallottam,h'nagyon szuszog,aztán 1 kis emelkedõn kiálltam,megnyomtam még kicsit,valszeg ez tette be neki a kaput és 1-2 kanyar után visszanéztem,nem is láttam a srácot.Szinva forrásnál +álltam kis víz utántöltésre és kis felfrissülésre,mert piszok meleg,párás idõ volt.Most is sokan vittek vizet.Répáshutánál gondoltam 1et,sok is lett volna még Egerig v.Pazsag e.h.,Völgyfõház felé,és lementem Hutánál Hór völgybe.Kicsit nedves volt de ez volt a jó döntés.Találkoztam csomagos bicajosokkal + nagy hátyis gyalogosokkal is.Cserépfalutól már a tudat adott erõt,h'már nincs messze a haza...
Végül tekerés vásárlással 1ütt 7 óra alatt jártam + és 142kilcsi lett 24.5ös átlaggal...Jó volt,de már jó lenne terepre menni társaságostul.Itthon jól helyreraktam magam rántotta,leveske,süti na + sör oszt JÓCCAKÁT!
Jó hétvégét mindenkinek!
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Szeva Gábor!Kiccsalád remélem jól van,meg te is?!
Tekerésben benne vagyok,éjszakaiban és jövõ hétvégiben is!de jó lenne,ha ennek a takony idõnek már vége szakadna.itt cseresznyefalván tegnap kora délután is olyan zivatar volt vakuzással,sok vízzel,h'már lassan vizibike-ot kell fabrikálni.ha kicsit száradna,már mennék terepre,de jelenleg csak cipelném és a sarat vakarnám méterenként... marad a zaszfaltozás...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nájt rájd esetleg vmikor?
vmi kevésbé megerõltetõ, gyerekfektetés után

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Jövõ hétvégén összehozhatnánk vmi tekergõzést.

No valaki?

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Bélapatfalváig valóban elért a vihar.......
https://picasaweb.go...815009505862706

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Turbótól vettem a hajtókarokat tányérostól :)

Valamikor belekukkanthatunk a telóba majd. Hétvégén lehet Novajon leszek, de ez még nem biztos.

Szombaton nyomtunk egyet a domonkosi, arlói, jardánházi völgyön hegyen, dombon. 46 km lett a vége. Volt mászóka, kõ, salak, föld, homok, sár, aszfalt, Dhcska (nekem csak óvatosan) szóval minden. Így szilvás után egy héttel totál kikészített, de ebben valszeg nagy szerepe volt a tûzõ napnak.
Jövõ hétvégén összehozhatnánk vmi bükkösdit, lehet jönne domonkosi haver is. Jól tolja :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
az ú.n. elasztomerek oda-vissza csillapítják,fogják a telót és keménnyé is tehetik a mozgását.abból elvileg lehet kivenni...de ha a rugó kemény,azon csak a csere segíthet.bele kellene kukkantani!:-)
tegnap Turbo kövesdi bringás pajtással akartunk dobni 1 rájdot,el is mentünk bálapátfalváig,de oda is elért a zivatar,nem lett belõle semmi.ma +int szakadt az égi áldás,pedig holnap terepezést terveztem,de ez is tolódik...
Piszta!merre tekertél a hétvégén,terepeztél?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
rugany