Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
én a héten még nem ültem bringán, talán ma jutok nyereg közelbe, azt még nem tudom terep lesz-e vagy csak flaszter.
Vasárnapra tervezék még egy kis terepezést, de az még család függõ.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
indulok,indulok hosszún:-)
pénteken lesz 1 short track verseny is délután 5-tõl,lehet jönni bátran bárkinek!hogy mekkora lesz rá az érdeklõdés,azt nem tudom!nem túl szerencsés idõpont ehhez a pénteki...
ma volt 1 kis terepezés végre.reggel csak aszfalt,délután kék bringás jel,Tiba-kút,piros kör,Várhegy,onnan + le noszvaji tetõig,kis oldalbordám elém jött.
piros kör kemény volt,harapni kellett a kormányt,fordítva sem rossz 1 kis lejtõzésnek...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Savanya!bükkmarcin lesz tán vmi féle borkóstolás a juhász pincészet által +támogatva?ez igaz lehet?ez ki lenne helyezve rétesfalvára?te is kint leszel?
mi van itt amúgy bringáséletileg?senki nem rakja a kereket?én ma asphalton toltam melóba,meg a cseboxban nyomzam 1 karikát,elment a délután.
csütörtökön terepen akarok csapatni 1et,ha az égiek is úgy akarják!aztán meg-elõre láthatólag-szombaton akarok dobni 1 nagyot:hór-völgy,hollóstetõ,lilla,garadna,bánkút,majd vhogy vissza tárkányba-a cél.ha vki esetleg kedvet érez hozzá,gyöjjön!
jövõ héten egeres-völgyben tevékenykedem majd,ahogy idõm engedi,vasárnap + 1 kis hosszútáv lesz bevállalva nem túratempóban...

na csak nem indulsz hosszún?

szerk: néztem nevezésit, indulsz. :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Savanya!bükkmarcin lesz tán vmi féle borkóstolás a juhász pincészet által +támogatva?ez igaz lehet?ez ki lenne helyezve rétesfalvára?te is kint leszel?
mi van itt amúgy bringáséletileg?senki nem rakja a kereket?én ma asphalton toltam melóba,meg a cseboxban nyomzam 1 karikát,elment a délután.
csütörtökön terepen akarok csapatni 1et,ha az égiek is úgy akarják!aztán meg-elõre láthatólag-szombaton akarok dobni 1 nagyot:hór-völgy,hollóstetõ,lilla,garadna,bánkút,majd vhogy vissza tárkányba-a cél.ha vki esetleg kedvet érez hozzá,gyöjjön!
jövõ héten egeres-völgyben tevékenykedem majd,ahogy idõm engedi,vasárnap + 1 kis hosszútáv lesz bevállalva nem túratempóban...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

okos az a pince, mizu a neve?

Béres Szõlõbirtok és Pincészet
Béres Melinda kalauzolt minket! ;-)
Nem gyenge komplexum!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
félintegrált, de nincs egy éves sem még, lehet leveszem a kormányt s picit megkenem a kormány stücni találkozást. Ha a ma nem jön össze nekem netán tekerésileg, akkor lehet hogy a hétvégi terepezés is érdekes lehet számomra.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
kormánycsapágy is lehet,az is tud recsegni,ha mondjuk nincs zsírmérgezése v.kopott és nem 1 pályán futnak a golyók.milyen lehet a kormánycsapágyad?talán félintegrált?
bocs,de holnap kihagyom a bükk rövidtávozást.ma bike-kal voltam melóban-most csak aszfalton-holnap pihenek.hétvégén dobni akarok 1 nagyot,terepen
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
inkább vhonnan a kormány kormány környékérõl jön fõleg mikor vmin átmegy az elsõ kerék, volt mikor állóhelyztebne ráfékezve meglökve is reccsent

holnap du bükkség?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ha ülsz és akkor recseg,akkor inkább nyereg pálca,nyeregcsõ környékén keresgess!tisztogasd meg,utána vékonyan kend meg kicsi zsírral
nekem az hajtómû integrált csapágya recsegett mostanáig,most már csendben van,csak rá kellett húzni.hála nem purcant még ki a középrész:-)megy a sör Mészinek
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Urak! help, help, ha jár erre vki.

Kormányom felõl recsegés hallatszik ülõ pozícióban. Idegesít, nem kicsit, sõt mi több nagyon. Ötlet? csavarok meg vannak tépve.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
már képbe kerültem vele :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
eddig úgy néz ki,h'csütörtök jó lehet.+nézem má én is térképen,merre men a bükk marci rövid...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Louis!

Csüt du meló után bükk maraton rövid táv?
Ja valami össznépit jó lenne már összehozni.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
azt útvonalat lefelé még nem ismerem...
asszonypajtival Kácsra mentünk ma át,volt benne terep is bõven,sajna tolós és szûk rész is.elvileg van ott vizimalom,meg volt régen strand is.na hát 1ik sem létezik már.jobban mondva a vízimalom épülete még +van,csak nincs kerék,amit a víz hajtson,meg nincs mit õrölni:-)visszafelé a Cserépváralja melletti Felsõ-szorosban jöttünk "le",hát az izgi volt.én is jól elfáradtam,tekertem,ahol csak tudtam,míg le nem dobott a ló...
jó lenne már megint vmi nagy csoportban elkövetett feltûnéskeltés drótszamáron
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
zsírat raktunk Dáviddal
aszfalt fel megyehatár
majd zõd-sárga oldalvölgyig
állítólag vmi napcellával világított békaaluljárót építenek
kár nem hogy nem voltunk többen, így csak két sört kellett meginni a Sport-ban

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
legyen inkább holnap du 2!
legalább jó meleg van
akarunk rakni vmi zimbes-zombost
én megyehatár-zõd-sárga-tárkányra gondoltam
vagy kék is jó tamás kúttól
vagy akármi

14 h kõvágó tér mol kút
70 287 1658

alex:

zsír!
bebaszcsisztam párszor, nem volt hideg, az tuti ;-)
okos az a pince, mizu a neve?

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
nekem még a holnap korán reggel is érdekes lehet, míg nincs b.szott meleg

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

holnap délig melózok utána nekem jó, van egy alternatív útvonalam, hogy jó legyen.
20/472hetvenegy32

Sajnos közbe jött valami. Bocs.
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
holnap délig melózok utána nekem jó, van egy alternatív útvonalam, hogy jó legyen.
20/472hetvenegy32

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
hátakkó?
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte