solo? :-)2 hét múlva menek 24 órásra
Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Posted 2012. July 12. - 15:49
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2012. July 12. - 15:24
Vmi nagyobb tekercset akarok dobni jövõ hét végén,melássuk!2 hét múlva menek 24 órásra,addig még akarok tekerni jópárat aszfalton és terepen is....
Posted 2012. July 12. - 09:28
Posted 2012. July 12. - 08:48
Posted 2012. July 11. - 21:36
Józsi baráttal (djbahool).
Ódornál hol van a forrás?
Jövõ hétvégén valszeg bejárjuk megint. Tarts velünk.
tovább kell menni a dózerúton a hosszúvölgyi erdészház felé, és az elsõ balkanyarnál jobbra le kell térni az útról. kis ösvény vezet a forrásig.
Posted 2012. July 11. - 09:44
Ódornál hol van a forrás?
Jövõ hétvégén valszeg bejárjuk megint. Tarts velünk.
Posted 2012. July 11. - 09:16
Ja!Kivel toltad?
Posted 2012. July 11. - 09:10
Pályabejárás meg volt kissebb nagyobb sikerrel. Gyetravölgybe lefelé volt egy téves lefordulás, de hamar észrevettük, illetve a végét rontottuk el mert a kék bringásról rossz helyen jöttünk le biciklis útra.
Tetszik a pálya. Második felét már bejártam, az elsõ felében a Gyetra völgyi szakasz volt csak ismeretlen.
KÖZÉP távon megyünk, nem eszeveszett tempóban, de nem is nyugdíjas tempóba. Be kell osztani az erõnket, figyelni evés ivásra, mert most egedre mászva már eléggé dekoncentrált voltam, pedig 3 órával korábban mentünk, mint a mezõny fog. De így legalább sikerült már félig öszserakni fejben, hogy mikor kell a zselé.
Egy szakasz nem tetszik benne az pedig a rajt/célnál lévõ sín mellett felmenõ egynyomos a falu felett. Az most igen csak tolós volt, s szerintem versenyen sem lesz másként. Ódor vár felé van még Völgyfõháztól számunkra 2 siratófal, de az belefér. SportTracker szerint a mozgásban töltött idúõ 4:32 volt. Versenyen az adrenalinnak köszönhetõen, illetve kevesebb megállással remélhetõleg ezen idõn belül leszünk. Tavalyi eredménykete nézve ez 1,5 órával jobb mint a Középtáv abszolút legrosszabbja.
Az én szintemen ez totálisan elfogadható eredmény lenne. A lényeg a teljesítés lesz most.
Posted 2012. July 11. - 07:32
Szívesen elmennék,de:
1,-húzom az igát
2,-gyermekeinket(kutyakölyköket)mesterségesen kell táplálni,alias cumiztatás
De megoldom,h' 2 cumiztatás között legyen 1 kis bájk.Ma is voltam kicsit aszfalton,Kövesd,Bogács,Noszvaj,Szomolya.Egész jó átlagot mentem(30),csak tortát nem kellett volna betolni elõtte...
Piszta!Vmi beszámoló pályabejárásról?Benyomás?Marad a közép Bükkön?Ennyire ingerszegény volt?!
Lopakodó!Sly! Jártok erre?Bájkozás megy?!Mi van veletek?
sajna mostanában nem jutok el. odavissza 500km, ha nincs társ akivel össze lehet dobni a benzint, akkor már képtelenség. talán jövõ héten elmegyünk gyerekekkel egy pár napra, még nem tudom, de majd szólok!
Posted 2012. July 10. - 22:28
1,-húzom az igát
2,-gyermekeinket(kutyakölyköket)mesterségesen kell táplálni,alias cumiztatás
De megoldom,h' 2 cumiztatás között legyen 1 kis bájk.Ma is voltam kicsit aszfalton,Kövesd,Bogács,Noszvaj,Szomolya.Egész jó átlagot mentem(30),csak tortát nem kellett volna betolni elõtte...
Piszta!Vmi beszámoló pályabejárásról?Benyomás?Marad a közép Bükkön?Ennyire ingerszegény volt?!
Lopakodó!Sly! Jártok erre?Bájkozás megy?!Mi van veletek?
Posted 2012. July 08. - 11:54
Eddig elvileg Dávid és én vunk, szeretnénk, ha még csatlakoznátok.
Posted 2012. July 07. - 20:55
Posted 2012. July 05. - 21:59
Ma is volt kis terepes bájk be Egerbe és haza.Reggel Mész-hegytõl dagonyáztam 1et.Félútig por száraz minden,aztáncsak úgy dobálta a kerék,+ szedte föl.Délutánra már jó volt u.a. visszafelé...Naon jól esett már,most kicsit vissza kell rázódni!
Posted 2012. July 05. - 14:47
Posted 2012. July 04. - 08:43
Szeretem ha így indul a reggel!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2012. July 03. - 22:14
Az Eger -feslõtrákány etapot ajánlom, akkor.
Posted 2012. July 03. - 09:14
DM jól sikerült - kinek mi a jó. Nem edzettem semmit 2 órára kalibráltam maga 1:47 lett. Lehetett volna jobb is, de nem hajtottam túl magam a biztonságra mentem inkább. Folyadékra próbáltam, figyelni, egész héten toltam a magnéziumot is. Görcs nem volt szerencsére. Felfelékben magamhoz képest jól teljesítettem, a lefelékben meg hol így hol úgy. Porzós, gyors, kiba nyomvájús volt, a kétnyomosak is csak nagy jó indulattal feleltek meg egynyomosnak.
Posted 2012. July 03. - 07:34
no, komolyra fordítva:
barátnõs ikszcés tekergésre erõnléttõl függõen ajánlom a bükkmarci /közép/hosszú távjait, az nem túl technikás, egész napos mókára lazán nyújtható, túlnyomórészt dózerutakon megy, ami elõnye, a rajt/cél azonos. Illetve a nyomvonalat megtalálod-ha esetleg nem ismernéd ;-) - egymillió polar tulaj által feltöltve... egynyomos ösvényeket igazából itt nem naon propagálnék, mert itt mindenki csak a kijelölt kerékpárutakon közlekedik.
lajos: mondjuk vmelyik éjszaka? ;-)
szerintem egy kezdõ xc-snek kissé túlzás a szilvás hosszú, de még a közép is.
Posted 2012. July 02. - 23:02
Pedig lehet ilyen meleg Bükk marcin is,idõjárás nem lehet akadály.A hideg sem jobb,lásd '09 Szilvás Maraton,Bánkúton 4 fok volt!És hogy sikerült a Duna Maraton?Meleg bekavart-e?Ilyenkor aztán lehet begörcsölni faszán,ha nem iszol eleget.
Éjszakai tekerés esetleg csütörtökön?!Bár van baj most itthon.Kutyát ma állatkórházba kellett vinni.Lagzikor fialt,de nem eleget,ma + a bentmaradtakkal méhe ment a sutyiba.Remélhetõleg túléli?!Szerdán fejtágítás után terveztem bájkozást Budai hegyekben,de így valszeg húzok hamar haza...
Posted 2012. July 02. - 20:24
Hétvégén lehet megrakjuk BM közép távot ha nem lesz dög meleg. Ilyen rohadt melegbe én tuti nem megyek, elég volt DM!