Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Vasárnapra Kristófnak van beigérve egy BM rövid táv bejárás. nem tudom mi lesz belõle.

Most raktuk meg közép távot, egy pöppet megfáradtam.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Vasárnap mégis jó lesz bringázásra!Nyomhatjuk,hajthatjuk,terhelhetjük!!!Dobunk akkor vmit?Fa holnap jön...

Van egy jó út Dédesi vártól le Bán-völgyig,az ifjúsági táborig,azon már jártam!Meg az ördög-oldal lefelé...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Savanya! Említetted hogy van egy klafa útvonal Dédes-vár környékén. Hogy van az pontosan?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts

Éjszakai aszfaltos bringázást tervezünk, szervezünk, augusztusra, nyilván nem a BM hétvégéjére. Vmelyik szombat lehet jó. Útvonal Eger-Lillafüred-Bánkút-Visnyó-Eger. Lehet csatlakozni.

Jól hangzik!
Vasárnapi tekercs ugrott,délelõtt legalább is biztos!Tûzifa áll a házhoz...
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Éjszakai aszfaltos bringázást tervezünk, szervezünk, augusztusra, nyilván nem a BM hétvégéjére. Vmelyik szombat lehet jó. Útvonal Eger-Lillafüred-Bánkút-Visnyó-Eger. Lehet csatlakozni.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Holnap kb 5tõl rakunk vmi lájt terepet. Pénteken meg kb fél 2-tõl BM középtáv. Lehet csatlakozni :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
lajk!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

7végén(leginkább vasárnap lenne jó) nyomhatnánk vmi montis akciót!!!

Vasárnap lehet róla szó.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

jaja
az egész bõvizû, jó árnyékos helyen van...ha körbe jössz ódorra hór felõl, akor kell balra beugrani a szedresbe egy egynyomtávún

abban szoktunk fürödni mikor ott vagyunk napokig barlangászni. kellemes hét fokos :) tavaly bringázás közben is megfürödtem benne, olyan k. meleg volt :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Bakker!Ma kimentem Derkóra,visszafelé terepbringázás volt betervezve haverokkal,de jött 1 zuhé és maradt a 24-esen,aszfalton hazatekerés majdnem este 7es indulással.
Jövõ hét szabi!Kutyákat pesztrálgatom,tevékenykedem itthon és azért 2 etetés között dobok ilyen-olyan tekeréseket...alkalmanként!:-)

7végén(leginkább vasárnap lenne jó) nyomhatnánk vmi montis akciót!!!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja
az egész bõvizû, jó árnyékos helyen van...ha körbe jössz ódorra hór felõl, akor kell balra beugrani a szedresbe egy egynyomtávún

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Erzsébet nem Völgyfõ-háznál van?!
Vmi nagyobb tekercset akarok dobni jövõ hét végén,melássuk!2 hét múlva menek 24 órásra,addig még akarok tekerni jópárat aszfalton és terepen is....

az Erzsébet ott van, de Ódorvárhoz a Zsilibes-forrás van közelebb :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Szasztok Tökik!
Fent leszünk Szentléleken a th.-ban egy kisebb csapattal aug. 24-27.
Gyertek fel ha ráértek!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Hnap 9tõl rakunk vmi terepet olyan 50-60 kilcsi a terv szarvaskõ bélkõ stb ... vagy ami éppen felbüffen majd.
Ha vki késztetést érez, akkor 9 Töviskes Kocsimosó, körforgalom.

Savanyú: péntekig még 6000 ért nevezhetsz. Mi is erõs túrába nyomjuk majd közép távot. Cél a sikeres teljesítés, nem pedig a top 10 :) Na jó középmezõnybe be kéne férni :)
Egyébként, meg a BM topikban már elindult a nevezés adás vétel. Olcsóbban megúszahtó.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Irigyellek titeket!Már tegnap is kibeba..ott pénteki hangulatban voltam!
Jövõ 7 végén nyomatjuk a bringát,min1,h'szombat v.vasnap!Megpróbálok beszervezni pár manuszt!
Akkor bogrács parti tolódik...Vagy elmarad.

Tarján tényleg ócsó hely!Vagy 7 éve haverral tekertünk oda 1et.Fõtéren alig tanyáztunk pár perce,mindjárt sokasodott az õslakos népség körülöttünk.Lesegették bájkokat is,kérdezték vifil,meg hasonló ismerkedõs kérdések.Aztán mihelyt lélegzetvétel volt,meg is pattantunk!:-)
Volt olyan is,h' Somoskõújfalutól Pétervásáráig full terepen jöttem le.Õszi szabadságomat kellemesen eltöltve...
Tegnap elõtt is nyomtam ismét 1 Kövesd-Bogács-Noszvaj kört,elõzõ nappal azonos 30-as átlaggal.
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
BM most nevezésileg:
nem
nincsen zsé ippeg nyócezer, vagy mennyi, az meg durva nekem már kicsit, úgyis tudom, hogy getzi szarul megyek, nem kell már magamnak még külön bizonygatnom ;-)
4-e szülinap nekem, ha még képben leszek, kimegyek szalonnapörizni Tiba kúthoz, mint tavaly, s ott folytatom, ahol azelõtti nap abbahagytam JE!
ma voltunk cruiserrel Salgótarjánba',bányamúzeumnézésileg, rövidgatya/póló/papucs/15km-ént pikoló sör kombóban, dávid báttyával, kár, hogy nem jöttetek, de így még jobban ült a "péntekvanszabadságfeelingmikormindenkulialakmelózikrajtunkkívülE!mimeggetzilazántoljukbutanapszemüvegbenkakrúzingotE!" életérzés!! Naggggyon régen jártam ott, míg 9..akármikor, mikor rendeztek még rontenkájb CC versenyt, az elég szopóka volt...tök olcsó hely amúgy,csak sok a more, E! 280 pezó a fullos lángos, trendi melós kocsmákban se kúszott a csapolt sör 240/korsó fölé!!! Amíg meglángosoztunk(piactér), 234-szer akartak eladni nekünk a nõi bugyogótól kezdve a nylonzoknin át a távcsõig mindent, behugyoztunk a röhögéstõl. Salgótarján igazi Keleti Blokk rulez, ajánlom mindenkinek!!
bicikliboltokat nem néztünk, arra nem értünk rá...

lajos: egy-két zsírégetõs hosszúban lehet, bennelennék.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Jaj-ja!Solo-ra neveztem...:-)Péz is be lett fizetve 2 hete.Nem gondoltam volna,h'más is jön/ne a környékrõl?!

Alex!Te is ott leszel?

Ott hát! Hol lennék? :-)
Na akkor találkozunk majd párszor! :-D
Kemény vagy!

Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Jaj-ja!Solo-ra neveztem...:-)Péz is be lett fizetve 2 hete.Nem gondoltam volna,h'más is jön/ne a környékrõl?!

Alex!Te is ott leszel?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Nocsak, más is tervezgeti a 24 órást.
Én is csatlakoznék meg sztem Piszta is, ha esetleg csapatban mennénk.

Pisztának kilõve, nagyobbik kölök 4. szülinapját kertipartiljuk :)

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

solo? :-)

Nocsak, más is tervezgeti a 24 órást.
Én is csatlakoznék meg sztem Piszta is, ha esetleg csapatban mennénk.