Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Posted 2012. July 20. - 21:43
Most raktuk meg közép távot, egy pöppet megfáradtam.
Posted 2012. July 20. - 20:58
Van egy jó út Dédesi vártól le Bán-völgyig,az ifjúsági táborig,azon már jártam!Meg az ördög-oldal lefelé...
Posted 2012. July 20. - 15:22
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2012. July 19. - 21:26
Éjszakai aszfaltos bringázást tervezünk, szervezünk, augusztusra, nyilván nem a BM hétvégéjére. Vmelyik szombat lehet jó. Útvonal Eger-Lillafüred-Bánkút-Visnyó-Eger. Lehet csatlakozni.
Jól hangzik!
Vasárnapi tekercs ugrott,délelõtt legalább is biztos!Tûzifa áll a házhoz...
Posted 2012. July 18. - 11:53
Posted 2012. July 17. - 21:23
Posted 2012. July 17. - 21:11
Posted 2012. July 16. - 09:18
7végén(leginkább vasárnap lenne jó) nyomhatnánk vmi montis akciót!!!
Vasárnap lehet róla szó.
Posted 2012. July 15. - 22:38
jaja
az egész bõvizû, jó árnyékos helyen van...ha körbe jössz ódorra hór felõl, akor kell balra beugrani a szedresbe egy egynyomtávún
abban szoktunk fürödni mikor ott vagyunk napokig barlangászni. kellemes hét fokos tavaly bringázás közben is megfürödtem benne, olyan k. meleg volt
Posted 2012. July 15. - 22:22
Jövõ hét szabi!Kutyákat pesztrálgatom,tevékenykedem itthon és azért 2 etetés között dobok ilyen-olyan tekeréseket...alkalmanként!:-)
7végén(leginkább vasárnap lenne jó) nyomhatnánk vmi montis akciót!!!
Posted 2012. July 15. - 21:13
az egész bõvizû, jó árnyékos helyen van...ha körbe jössz ódorra hór felõl, akor kell balra beugrani a szedresbe egy egynyomtávún
Posted 2012. July 15. - 19:44
Erzsébet nem Völgyfõ-háznál van?!
Vmi nagyobb tekercset akarok dobni jövõ hét végén,melássuk!2 hét múlva menek 24 órásra,addig még akarok tekerni jópárat aszfalton és terepen is....
az Erzsébet ott van, de Ódorvárhoz a Zsilibes-forrás van közelebb
Posted 2012. July 14. - 18:32
Fent leszünk Szentléleken a th.-ban egy kisebb csapattal aug. 24-27.
Gyertek fel ha ráértek!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2012. July 14. - 18:10
Ha vki késztetést érez, akkor 9 Töviskes Kocsimosó, körforgalom.
Savanyú: péntekig még 6000 ért nevezhetsz. Mi is erõs túrába nyomjuk majd közép távot. Cél a sikeres teljesítés, nem pedig a top 10 Na jó középmezõnybe be kéne férni
Egyébként, meg a BM topikban már elindult a nevezés adás vétel. Olcsóbban megúszahtó.
Posted 2012. July 13. - 22:00
Jövõ 7 végén nyomatjuk a bringát,min1,h'szombat v.vasnap!Megpróbálok beszervezni pár manuszt!
Akkor bogrács parti tolódik...Vagy elmarad.
Tarján tényleg ócsó hely!Vagy 7 éve haverral tekertünk oda 1et.Fõtéren alig tanyáztunk pár perce,mindjárt sokasodott az õslakos népség körülöttünk.Lesegették bájkokat is,kérdezték vifil,meg hasonló ismerkedõs kérdések.Aztán mihelyt lélegzetvétel volt,meg is pattantunk!:-)
Volt olyan is,h' Somoskõújfalutól Pétervásáráig full terepen jöttem le.Õszi szabadságomat kellemesen eltöltve...
Tegnap elõtt is nyomtam ismét 1 Kövesd-Bogács-Noszvaj kört,elõzõ nappal azonos 30-as átlaggal.
Posted 2012. July 13. - 21:37
nem
nincsen zsé ippeg nyócezer, vagy mennyi, az meg durva nekem már kicsit, úgyis tudom, hogy getzi szarul megyek, nem kell már magamnak még külön bizonygatnom ;-)
4-e szülinap nekem, ha még képben leszek, kimegyek szalonnapörizni Tiba kúthoz, mint tavaly, s ott folytatom, ahol azelõtti nap abbahagytam JE!
ma voltunk cruiserrel Salgótarjánba',bányamúzeumnézésileg, rövidgatya/póló/papucs/15km-ént pikoló sör kombóban, dávid báttyával, kár, hogy nem jöttetek, de így még jobban ült a "péntekvanszabadságfeelingmikormindenkulialakmelózikrajtunkkívülE!mimeggetzilazántoljukbutanapszemüvegbenkakrúzingotE!" életérzés!! Naggggyon régen jártam ott, míg 9..akármikor, mikor rendeztek még rontenkájb CC versenyt, az elég szopóka volt...tök olcsó hely amúgy,csak sok a more, E! 280 pezó a fullos lángos, trendi melós kocsmákban se kúszott a csapolt sör 240/korsó fölé!!! Amíg meglángosoztunk(piactér), 234-szer akartak eladni nekünk a nõi bugyogótól kezdve a nylonzoknin át a távcsõig mindent, behugyoztunk a röhögéstõl. Salgótarján igazi Keleti Blokk rulez, ajánlom mindenkinek!!
bicikliboltokat nem néztünk, arra nem értünk rá...
lajos: egy-két zsírégetõs hosszúban lehet, bennelennék.
Posted 2012. July 12. - 21:00
Ott hát! Hol lennék? :-)Jaj-ja!Solo-ra neveztem...:-)Péz is be lett fizetve 2 hete.Nem gondoltam volna,h'más is jön/ne a környékrõl?!
Alex!Te is ott leszel?
Na akkor találkozunk majd párszor! :-D
Kemény vagy!
Picasa _Alex_
Posted 2012. July 12. - 20:57
Alex!Te is ott leszel?
Posted 2012. July 12. - 18:51
Nocsak, más is tervezgeti a 24 órást.
Én is csatlakoznék meg sztem Piszta is, ha esetleg csapatban mennénk.
Pisztának kilõve, nagyobbik kölök 4. szülinapját kertipartiljuk
Posted 2012. July 12. - 16:39
solo? :-)
Nocsak, más is tervezgeti a 24 órást.
Én is csatlakoznék meg sztem Piszta is, ha esetleg csapatban mennénk.