Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2007. June 29. - 23:23
http://img249.images...dsc00438nu2.jpg
http://img249.images...dsc00439ft6.jpg
http://img409.images...dsc00440uo3.jpg
most nézem, hogy elég ratyik a képek, mert mozgolódtatok jobbra balra a 3. az türhetõ!
http://img249.images...dsc00439ft6.jpg
http://img409.images...dsc00440uo3.jpg
most nézem, hogy elég ratyik a képek, mert mozgolódtatok jobbra balra a 3. az türhetõ!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. June 29. - 23:04
fasza volt a borocska, erre azért csak beugrottam a 3-mas suliba(ottan van ilyankor a heti poker party)szóval most még Péter névnap is volt némi wiskey -kóla párossal-így most érkeztem haza és megint a kivilágítatlan részeges biciglist kellet eljátszani
hónap Pest, Feri majd küldi mi kell vasárnap akkor kihagytok mert amúgy se érek rá de hetfõ jó!
night!
hónap Pest, Feri majd küldi mi kell vasárnap akkor kihagytok mert amúgy se érek rá de hetfõ jó!
night!
Posted 2007. June 29. - 05:54
jajajaj.
kiforgatja maga a szavaimat.
a putnoki tour vázolás még korábbi bejegyzés, feri telefonja után rögvest akutalitását vesztette.
@koca:
De ma áll a hazakisérõs parti-megyehatárig :-)- 17:00-kor csaboxári mol kút,töki.
Ez teszkó felé vezetõ 4sávos út mellett van, szemben egy étterem, old jack's pub, vagy mijá' bánat.
megyünk egy jó kört.tecceni fog.
csocsi
kiforgatja maga a szavaimat.
a putnoki tour vázolás még korábbi bejegyzés, feri telefonja után rögvest akutalitását vesztette.
@koca:
De ma áll a hazakisérõs parti-megyehatárig :-)- 17:00-kor csaboxári mol kút,töki.
Ez teszkó felé vezetõ 4sávos út mellett van, szemben egy étterem, old jack's pub, vagy mijá' bánat.
megyünk egy jó kört.tecceni fog.
csocsi
Posted 2007. June 28. - 21:38
akkor ma ki vót veled/ünk fagyizni?
mondjuk azé még én oszlás után hozzácsaptam egy 25km-es karikát almár felé, csak hogy a fagyit ledolgozzam
koca
17.30-kor itt robogtál el a házunk elõtt, csak mire felismertem, hogy te vagy már nem tudtam odakiabálni, bocsi hogy kimaradtunk a völgybõl de ezt a két fickót nem tudtam rávenni, hogy lemenjük(mármint az egyik csak valami klón mert akkor ezek szerint ott se volt), sorry!
mondjuk azé még én oszlás után hozzácsaptam egy 25km-es karikát almár felé, csak hogy a fagyit ledolgozzam
koca
17.30-kor itt robogtál el a házunk elõtt, csak mire felismertem, hogy te vagy már nem tudtam odakiabálni, bocsi hogy kimaradtunk a völgybõl de ezt a két fickót nem tudtam rávenni, hogy lemenjük(mármint az egyik csak valami klón mert akkor ezek szerint ott se volt), sorry!
Posted 2007. June 28. - 14:33
tárkány szarvaskõ?? Nem pont irány, de ha akarod, belcsempészünk egy kis ramazurit... Bár a piros jelzés az egedtõl barátibb, szvsz.
Szarvaskõrõl a zöldön tudnánk felkapaszkodni, de cseppet combos.
TÉRKÉP peceró!
no, by megyek muttihoz putnokra, feri nem gyön, ügyel a város áramellátására.
Szarvaskõrõl a zöldön tudnánk felkapaszkodni, de cseppet combos.
TÉRKÉP peceró!
no, by megyek muttihoz putnokra, feri nem gyön, ügyel a város áramellátására.
Posted 2007. June 28. - 08:16
attol függ milyen lesz az este de remélem pénteken délelött környékén már majd magamhoz fogok térni és hát tekerni meg tárkány fele esetleg szarvaskö irányába lenne jo nekem... most amugy is szophatok mert nem vettem slick gumit és tekerhetek át aszfalton 2.1 es meg 1.8 as döngölökkel
Posted 2007. June 28. - 06:03
mai nap sajna nem OK, anyuhoz pattanunk ferivel, ha minden jól megy. de pénteken hazakisérhetünk, mondjuk Eged-Várkút-török út-megyehatárig...:-)
Mol kutas talival, kb 5kor, du, ha nem túl késõ nektek.
Mol kutas talival, kb 5kor, du, ha nem túl késõ nektek.
Posted 2007. June 27. - 21:35
király:)
csak sztem a völgybe már nem biacjjal leszek, de megismerztek..pénteken meg akár tekerhetünk is ha ráértek...
csak sztem a völgybe már nem biacjjal leszek, de megismerztek..pénteken meg akár tekerhetünk is ha ráértek...
Posted 2007. June 27. - 21:30
majd rákérdezek Savanyúnál ha addig itt nem válaszol, hogy Õ megjelenne-e esetleg! Akkor 6 felé holnap!
Posted 2007. June 27. - 21:14
ugy van hogy ebéd után indulok el itthonrol /miskolc/
aztán haver azt mondta h olyan 4-5 körül kezdenék a fözöcskét. én sztem 4 re beugrok hozzájuk albiba. bicajt leteszem aztán megyünk...
ha biztosat akarsz ugorj ki 6ra igy tuti h talizunk majd.
aztán haver azt mondta h olyan 4-5 körül kezdenék a fözöcskét. én sztem 4 re beugrok hozzájuk albiba. bicajt leteszem aztán megyünk...
ha biztosat akarsz ugorj ki 6ra igy tuti h talizunk majd.
Posted 2007. June 27. - 20:44
hát nem ott dolgozik az a jó ember, hanem a város szélén!
azért én lehet tiszteletemet teszem akkor, mikor lesztek kb a völgybe?
azért én lehet tiszteletemet teszem akkor, mikor lesztek kb a völgybe?
Posted 2007. June 27. - 20:37
szevasztok
ha minden igaz holnap ebéd után áttekerek egerbe. aztán délután kimegyünk haverokkal a szép asszony völgybe vmi gulyásozásra vagy mire.
ha épp arra jár vmelyikötök akkor jöjjön oda:) pénteken jövök majd haza.
üdv
ui. savanyu: te nem a völgybe dolgozol vmelyik borászatba?
ha minden igaz holnap ebéd után áttekerek egerbe. aztán délután kimegyünk haverokkal a szép asszony völgybe vmi gulyásozásra vagy mire.
ha épp arra jár vmelyikötök akkor jöjjön oda:) pénteken jövök majd haza.
üdv
ui. savanyu: te nem a völgybe dolgozol vmelyik borászatba?
Posted 2007. June 23. - 20:19
jaaa, az más.
Meg amúgy is: az élet nem csak a telibevert kerépkározásról szól. Mondjuk az is igaz, hogy véknyabb lenne nélküle..
tessen enni-inni tárkán'ba.
Meg amúgy is: az élet nem csak a telibevert kerépkározásról szól. Mondjuk az is igaz, hogy véknyabb lenne nélküle..
tessen enni-inni tárkán'ba.
Posted 2007. June 23. - 20:10
nálam meg pumpa?
nem amerikanszki, vinni kell az õsöket is, apus törött kezû jelenleg, anyunak meg nincs jogsi, ha én bicóval megyek nekik marad a gyalog tárkány:)
nem amerikanszki, vinni kell az õsöket is, apus törött kezû jelenleg, anyunak meg nincs jogsi, ha én bicóval megyek nekik marad a gyalog tárkány:)
Posted 2007. June 23. - 19:57
ne legyé' má ilyen ámerikáji'
bevágom a kocsiba, bazze... azt mindneki tudja.
már at asszonyom is rakja: mult 7en ódor, meg most értünk haza a tiszáról bicón..jepp. :-)
a fogyásról meg annyit: nyócvanöt vagyok, de ferinek mindig van pótbelsõje. ;-)
bevágom a kocsiba, bazze... azt mindneki tudja.
már at asszonyom is rakja: mult 7en ódor, meg most értünk haza a tiszáról bicón..jepp. :-)
a fogyásról meg annyit: nyócvanöt vagyok, de ferinek mindig van pótbelsõje. ;-)
Posted 2007. June 23. - 19:35
vagy fogyjak vagy 10kg-ot mi?
ahogy érzitek, mondjuk lehet behajítom a paripát a kocsiba aztán délután elkaristolok valamerre, majd meglátjuk
ahogy érzitek, mondjuk lehet behajítom a paripát a kocsiba aztán délután elkaristolok valamerre, majd meglátjuk
Posted 2007. June 23. - 19:13
ne rakjad annyira velünk ;-))
Nem hiszem, hogy felnézünk, feri úr 9kor indulni akar. :-L
Nem hiszem, hogy felnézünk, feri úr 9kor indulni akar. :-L
Posted 2007. June 23. - 18:32
az tud valamit, hogy meg van horpadva a magellanon alsó csöve? check magellan topik vagy vázak általános
Posted 2007. June 22. - 10:22
Virág utca 13- az új építésû lakópark ott fent a dombon fel-fel és balra az elsõ utca, grill party-bográcsozás-ivászat lesz a menü, nézzetek fel!
karácsonyfatartóról meg annyit, hogy nagyüzembe kéne gyártani mert megérné
karácsonyfatartóról meg annyit, hogy nagyüzembe kéne gyártani mert megérné
Posted 2007. June 22. - 10:01
kár.
Maj odafele beugrunk érted, s elkérünk anyutól. Megisszuk a bortot, oszt gyí'.
Vasnap este meg vmi sámándobos révüléses ankét lesz kaptárköveknél. ivászat, szellemûzés, idézés, kinek-kinek opcionális.
jó lett a karácsonyfatartó! grat.
Maj odafele beugrunk érted, s elkérünk anyutól. Megisszuk a bortot, oszt gyí'.
Vasnap este meg vmi sámándobos révüléses ankét lesz kaptárköveknél. ivászat, szellemûzés, idézés, kinek-kinek opcionális.
jó lett a karácsonyfatartó! grat.