Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2007. August 16. - 20:02
ha minden kötél szakad allesz. csak a váltót rögzítõ menettel nem tudnék mit kezdeni, a többi marható.
csocsi
csocsi
Posted 2007. August 15. - 17:49
vazzeg valami gebasz van így is a légkamrás szeleppel, ha szétszedem itthon(fõleg hogy még nem csináltam ilyet soha) még azt mondják én barmoltam el oszt gari minusz, nem kerékpáros cumóval jártam így hogy gyári hibás volt de mivel én raktam össze szedtem szét azt mondták ugrott a gari mert csak szakszervíz csinálhat ilyet, szóval novemberig nem kútászom benne nem akarok még egyszer úgy járni mint azzal a másik dologgal mert sokba fájt, ráadásul a hibához közöm nem volt, mondom gyári hibás a nagyker mégse cserélte!
amúgy meg milyen pacsker kell neked? táblából szoktak flexelni az okosok
meg van itten a gt-hez egy pacsker nem tom nem e jó hozzá tök véletlenül, amúgy meg tényleg táblából csinálunk másikat, vagy apuméknál az esztergályosokat ráuszítjuk a témára!
amúgy meg milyen pacsker kell neked? táblából szoktak flexelni az okosok
meg van itten a gt-hez egy pacsker nem tom nem e jó hozzá tök véletlenül, amúgy meg tényleg táblából csinálunk másikat, vagy apuméknál az esztergályosokat ráuszítjuk a témára!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. August 15. - 15:49
fasza bame.
nem tartom karban, me garis.
aztán meg má megin' minek.
~
tennap raktunk egy kékest franszuával.Hazafelé a kónyatomi alázott, nem gyengén. kérdeztem, mija ráknak van neki a kistányér, hogy ne essen be a lánc a vázhoz?? Embertelen módon megy, baszki...fölfele a baktain ~30, lazán kvaterkázva. én lassan összehugyoztam magam, hogy senki ne vegye észre...feri is csak pillogott, mint hal a táskában
most megyek muttihoz-putnok, hónap gyövök. monti nincs, városival mehetünk erdõt vmikor. pénteken, monnyuk.
híjjá, ha van terv.
nem tartom karban, me garis.
aztán meg má megin' minek.
~
tennap raktunk egy kékest franszuával.Hazafelé a kónyatomi alázott, nem gyengén. kérdeztem, mija ráknak van neki a kistányér, hogy ne essen be a lánc a vázhoz?? Embertelen módon megy, baszki...fölfele a baktain ~30, lazán kvaterkázva. én lassan összehugyoztam magam, hogy senki ne vegye észre...feri is csak pillogott, mint hal a táskában
most megyek muttihoz-putnok, hónap gyövök. monti nincs, városival mehetünk erdõt vmikor. pénteken, monnyuk.
híjjá, ha van terv.
Posted 2007. August 15. - 09:08
ahoj!
na hazakeveredtem én is végre, ha van valami a héten ne kíméljetek szóljatok!
Fennt töltött idõm alatt beadtam a recont egy nagyszervízre is, csávókámék hívtak hogy ez tiszta sár belül ba*eg , hát mondom ja kívülrõl takarítom de belül nem míg garis. Így cseréltek benne olajat, meg szimeringet is, meg valami kotyog benne de nincs hozá alkatrész, igaz ha megjön azt gariba kicserélik, de nyugodtan használhatom, igazán nincs baja. Kiváncsi leszek, összerakom, meglátjuk mennyivel lett jobb, mint volt, bár bizakodom, mert már összeült és ragadt az elsõ 1-2cm-en!
na hazakeveredtem én is végre, ha van valami a héten ne kíméljetek szóljatok!
Fennt töltött idõm alatt beadtam a recont egy nagyszervízre is, csávókámék hívtak hogy ez tiszta sár belül ba*eg , hát mondom ja kívülrõl takarítom de belül nem míg garis. Így cseréltek benne olajat, meg szimeringet is, meg valami kotyog benne de nincs hozá alkatrész, igaz ha megjön azt gariba kicserélik, de nyugodtan használhatom, igazán nincs baja. Kiváncsi leszek, összerakom, meglátjuk mennyivel lett jobb, mint volt, bár bizakodom, mert már összeült és ragadt az elsõ 1-2cm-en!
Posted 2007. August 11. - 20:53
Posted 2007. August 11. - 11:31
3 sebesség: üllve állva tolva igaz gabi?
http://www.topmarato...,126/Itemid,34/
amugy riszpekt :clap: mert te hosszun voltál. én sztem még jövöre is közepen fogok menni aztán talán váltok hosszura.
http://www.topmarato...,126/Itemid,34/
amugy riszpekt :clap: mert te hosszun voltál. én sztem még jövöre is közepen fogok menni aztán talán váltok hosszura.
Posted 2007. August 08. - 20:34
attól tartok, nekem kellõs közepe.. de ha szabad a 7vége, beugróembernek elmehetek. Bár, most futom a köröket váltófül szerzés ügyében...
Posted 2007. August 08. - 20:33
Szeptember 15.-16. www.sportaktiv.hu . Lehet szolóban és duóban is indulni a csapatversenyen kívül, de siessetek, mert hamar betelnek a helyek.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. August 08. - 14:46
Posted 2007. August 08. - 13:30
Májszter Uram!
24h-óráson nem akarunk elbohóckodni vagy az nagyon szüret közben van néked? Csak lenne itten 6 ember aki eljönne, ha más nem toborzunk a miskolciakból
24h-óráson nem akarunk elbohóckodni vagy az nagyon szüret közben van néked? Csak lenne itten 6 ember aki eljönne, ha más nem toborzunk a miskolciakból
Posted 2007. August 07. - 10:14
felsõtárkány a kiidulási pont és szeretnénk egy jó kört menni,de nem cél õr-kõ
a napsugártól balra indulóra emlékszem-a térkép szerint ez felmegy sándor-hegy alá.. és itt rétérhetek a P bringaútra..
a napsugártól balra indulóra emlékszem-a térkép szerint ez felmegy sándor-hegy alá.. és itt rétérhetek a P bringaútra..
Posted 2007. August 07. - 09:48
ami a stimec háztól indul? azzal a toldi kapuhoz jutsz, onnan van bringacipelés tarkõ aljáig azon tolni se fogod tudni!
ha õr kõ a cél menj fel a zöldön amin a maraton közép jön le, dózer szép hosszú a vége még emelkedik is rendesen onnan eljutsz õr kõ rétre könnyen cipelés nélkül!
egres völgy napsugár túristaház balra(ott ahol a peskõ ház felé jobbra mennél mész tovább balra)
ha õr kõ a cél menj fel a zöldön amin a maraton közép jön le, dózer szép hosszú a vége még emelkedik is rendesen onnan eljutsz õr kõ rétre könnyen cipelés nélkül!
egres völgy napsugár túristaház balra(ott ahol a peskõ ház felé jobbra mennél mész tovább balra)
Posted 2007. August 07. - 00:58
Posted 2007. August 06. - 18:56
Posted 2007. August 06. - 18:52
muhaha, Eczi én mondtam gyertek velünk minek másztatok fel õr-kõ rétre akkor:D
Posted 2007. August 06. - 18:50
fel hát! bár a vége combos, ill. inkább tolós, de nem kivitelezhetetlen, cipelni nem kell ha jól emlékszem...
Posted 2007. August 06. - 18:48
az út 2/3-a jó is. Aztán kezdõdik a haddelhadd...
Peskõ alatt még csakcsak mászható, de hegyeskõnél a meredekség, meg a görgeteg kövek miatt-számomra- mászhatatlan.
Viszont jó, mert viszonylag gyorsan fel lehet érni kálmánhegyre, onnan aszfalton hipphopp olaszkapu, s má fenn is vagy, ha jól tévedek.Általában véve a "kövek" alól/alá induló ösvények végei nem túl megbocsátó tárkány felõl. Ha van kondi, menj heregréttõl a kék+on, aztán a zöldön végig. Ez is naon kemény fõleg tarkõ lápánál, de nagyobb része mászható vállonvivés nélkül, s kiérsz az aszfaltra, picivel feljebb, mint kálmán hegy...asszem.
Legutóbb, mikor a piroson vótunk, konkrétan anyázás lett a vége/ünk toyassal. :-))
Peskõ alatt még csakcsak mászható, de hegyeskõnél a meredekség, meg a görgeteg kövek miatt-számomra- mászhatatlan.
Viszont jó, mert viszonylag gyorsan fel lehet érni kálmánhegyre, onnan aszfalton hipphopp olaszkapu, s má fenn is vagy, ha jól tévedek.Általában véve a "kövek" alól/alá induló ösvények végei nem túl megbocsátó tárkány felõl. Ha van kondi, menj heregréttõl a kék+on, aztán a zöldön végig. Ez is naon kemény fõleg tarkõ lápánál, de nagyobb része mászható vállonvivés nélkül, s kiérsz az aszfaltra, picivel feljebb, mint kálmán hegy...asszem.
Legutóbb, mikor a piroson vótunk, konkrétan anyázás lett a vége/ünk toyassal. :-))
Posted 2007. August 06. - 09:52
helló!
egy kis segítséget kérnék a helyiektõl
felsõtárkányból szeretnék felmenni a piros túraúton,hideg-kúti völgy-pes kõház-õr kõ rétre,hogy elérjem a P bringa utat
fel tudok oda menni bringával..
az út 2/3 án voltam és az remek volt,gondoltam itt megyek fel a fensíkra
köszönöm a segítséget ha valaki válaszolna
egy kis segítséget kérnék a helyiektõl
felsõtárkányból szeretnék felmenni a piros túraúton,hideg-kúti völgy-pes kõház-õr kõ rétre,hogy elérjem a P bringa utat
fel tudok oda menni bringával..
az út 2/3 án voltam és az remek volt,gondoltam itt megyek fel a fensíkra
köszönöm a segítséget ha valaki válaszolna
Posted 2007. August 05. - 21:10
Posted 2007. August 05. - 20:17
jóvót nagyon.sikerült elhajtanom a váltótartó fület úgy 90 fokban, így végig be voltam kakkanva, mikor tépem le visszahajtás után az egészet.
kellnekem úgy menni, mint aki otthon van... :-)
kösz a bizatást az összes bükki runcájsznak a célban, meg mindnehol.
kellnekem úgy menni, mint aki otthon van... :-)
kösz a bizatást az összes bükki runcájsznak a célban, meg mindnehol.