Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pixel, igazad van, tényleg megártott nekem. :D Most már irány a hegyek és a monti. ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

... Én már nagyon mennék egy jót ... csakhát kéne egy túravezetõ! ;)

Gyere Gödöllõre!
L. "Gödöllõ maraton...." topic.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

A Bike'n Soul pedig egy Freeride World Games rendezvénnyé növi ki magát, ahová mindenkinek kint kéne lenni, aki szereti a freeride fun. Egyszerûen kihagyhatatlanul jó.

Látjátok, nem szabad sokat országútizni, mert megárt a fogalmazóközpontnak
:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ano, nagyon szívesen, de "sajna" irtó sûrû a program. Egyik egyhetes rendezvényrõl megyünk a másikra. A jövõ hétvégére meg 3 bringás program közül kéne tudni választani egyet!

A Bike'n Soul pedig egy Freeride World Games rendezvénnyé növi ki magát, ahová mindenkinek kint kéne lenni, aki szereti a freeride fun. Egyszerûen kihagyhatatlanul jó.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
A bájkenszólra Saalbachba, 4 nap.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.689 hozzászólás
PIXEL: Osztrákiában hová mentek és mennyi idõre ??
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
üdv !

"Tényleg nem érdekel senkit?"

de, én ott leszek :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Szerintem most nem fog összejönni, mert Ausztriában fogjuk rontani a levegőt.
Az utána lévő hétvégén viszont én mindenképp megyek Konatalira, de nem sok fórumosról tudok aki jönne. Tényleg nem érdekel senkit?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Lensver : ha ennyire ki vagy éhezve egy kis terepezésre, akkor egy 7végi igazi pilisi - visegrádi-dobikövi túra esetleg? Én már nagyon mennék egy jót ... csakhát kéne egy túravezetõ! ;)
Mert tekerni jó!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensnek jó a reakcióideje. :D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Les Gets-esek: jó mulatást, ügyesedjetek a dh-kon! Ja, és jó idõt kívánok, nem olyat, ami az elmúlt héten volt.

dehát már hazajöttek :D

:love1:

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
megjöttünk épségben rulez...
amit láttunk hihetetlen és rulez...
odafele 900, vissza 1200km egy huzamban vezetés rulez...
szétkentkutyagumi érzés rulez...
emil rulez...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Csak hogy mindenki képben legyen (mivel Pixel szavaiból nem lehetett kivenni világosan:D) : egy héten át tekertünk a T-Mobile túrán, amely a biztonságos kerékpározást volt hivatott hirdetni szerte az országban. Végig betonon mentünk egy 22-25 fõs csapattal. Volt szirénás villogós felvezetõ autónk, melybõl egy irtó jófej szpíker folyamatosan ontotta a hülyeségeket, és még 3 kísérõautónk. A legtöbben országútival voltak, és igen vicces volt nekünk, montisoknak, hogy minden csatornafedõre meg repedésre mutogatni kell. A 7 nap alatt 627km-t tettünk meg és 3674m szintet (ami ugye nem túl sok).
Én élveztem, hogy kipróbálhattam, milyen országútisokkal bolyozni, együttmûködni, de biztos, hogy én se fogok soha egy ilyen kényelmetlen és béna gépet venni, melyen a legkisebb repedéstõl is rettegni kell. Az egy hét után alaposan kiéeheztem a terepre, úgyhogy Azonicot elõ. Jó hír: megjött végre a Romic rugóstagom, ami remélhetõleg ezúttal már nem fog tönkremenni. Ó jee! :)

Les Gets-esek: jó mulatást, ügyesedjetek a dh-kon! Ja, és jó idõt kívánok, nem olyat, ami az elmúlt héten volt.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Mi is megjöttünk a kis egy hetes országútizásból. Új élményekkel gazdagodtunk, pl. júniusban 4 napig tekerni szakadó esőben 10 fokban... de annál jobban estek utána az élményfürdők és a szauna!
Az Epic slick gumikkal nagyon tépett a betonon, valaki megkérdezte, nem fogok-e venni ezek után egy országútit, de ki kellett ábrándítanom, mert ezek szegények minden kis apró repedést mutogattak meg kerülgettek, a kerékpárúton pedig leírhatatlan kínokat álltak ki, én fel nem ülök egy ilyen ingatag szerkezetre. A Kékes felé azért lenyomtam pár triatlonistát, ők viszont nem ugratták be a lépcsősort :tiaaa:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor hát megérkeztünk...tekertünk egy jót a mount blanc árnyékában 30 fokban...szép hely LesGets, csak nagyon durva szállásárak vannak...fotókat válogatok, oszt majd jönnek...
Na üdv:
Thy

Gy.

Gy.

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hááát... Kõ-hegy. Én ott gyalogtúra keretében jártam, egyszer az osztályommal, mikor kedves oszt.társam az emeletes ágyról hányt le... Másszor meg arrafelé tévedtünk el (2lány)... Mindenesetre a palacsinta finom volt :-)))

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
kedves "júrópba leugrók" megkérnélek titeket, hogy ne ilyen lazán jelentsétek be, hogy hát megy a busz meg ilyenek, mert már majdnem megsajnáltalak titeket :-)

(bár ilyen rossz idõben... hát igen.. én sem mennék szívesen.. de a munka az munka! hajrá mókusörs! :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Na én most elhúzokaludni,mert hajnalban kénytelen vagyok útra kelni franciaország felé...
Üdv:Thy

én a helyedbe nem mennék olyan országba ahol elutasítják az eu alkotmányt...fujj!!!:chin:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A mérték a lényeg:DÜdv:Thy

Mértéktartóan persze. Mérték a vödör, tartó az asztal.

Sajnálunk nagyon. Ha nagyon megerõltetõ, szólj, majd utánad megyünk.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ó te szegény!
De sajnállak!
Az a hosszú fárasztó utazás, utána meg a kötelezõ tesztek...
A könnyem is kicsordul!

:-))))))
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)