Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Era

Este meg mentem a szigetre edzeni es Attisch is velem tartott. Erre jott egy kiccsaj montival es bizony keptelen voltam tartani a tempojat ;-) Ennyi a sztori

al01 én sem értem. Este a szigeten még találtál egy lányt, akit nem tudtál utól érni?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Már írtam, most már képpel jövök:
Kedvesem új lova bevetés alatt (épp pihenõn):
http://img.tar.hu/pa...e2/14219209.jpg

hogy miért pont a fekete tetszik neki?? .................................. a lényeg, hogy tetszik :)
:)

Ehh, nagyon szép pacija lett Györgyinek!
Gratula hozzá, sok tekerést, sok km-et kívánunk!

Pigi & Niki
"Olyan hülye vagyok, kiskoromban háromszor buktam gyurmából"

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Marad itt azért valaki hétvégére? És ha igen lenne kedve egy laza Pilisi tekergéshez hétvégén?

Mi már megbeszéltünk vasárnapra egy börzsönyi tekerést. Ha valakinek van kedve csatlakozni örömmel látjuk. Valami ilyesmi a terv: Kismaros, Királyrét, Závoz, Kemence, Bernecebaráti ,Nagy-völgy, Diósjenõ, Nógrád, Királyrét, Kismaros, de lehet, hogy még variálunk picit.

Az biztos, hogy a nyugatiból 8:55-kor induló vonattal megyünk.

Nem lesz nagyon durva a tempó, mert 2 hónap kényszerpihenõ után - bokatörés - még csak a visszaszoktató fázisban vagyok, de már legalább tekerhetek! :)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Csütörtöki mászósütésre két fő jelentkezik :)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
SZiasztok!

Régen jártam erre, de látom pörögnek itt a dolgok rendesen.
Kapolcsra most nem fogunk menni sajnos.

Marad itt azért valaki hétvégére? És ha igen lenne kedve egy laza Pilisi tekergéshez hétvégén?

A csütörtök esti sütögetéshez viszont valószínüleg csatlakozunk majd.

A jövõ hétégén mi a Magas Tátrában túrázunk, majd utána Paráékkal a paradicsomba megyünk ezuttal biciklivel, indulunk a maratonon. Sajnos a 65ös táv csak a fiataloknak idõseknek és nõkenek van, így marad a 98 km, ami elég nagy kihívás lesz. Beosztással kell majd menni, a Duna m. tapasztalatai alapján.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mezt már átadtam Dawn-nak. Ma 5-kor lesz a Margit hídnál, utána meg Charonnál van az Eltén.

al01 én sem értem. Este a szigeten még találtál egy lányt, akit nem tudtál utól érni?

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
thommey: nem tudom még hogy megyünk le hétvégén, de amint kiderül szólok! ez valószínûleg ma este eldõl.

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
al01: "Jo volt a tegnap esti bringazas. De meg mindig idegesit, hogy megalazott a kiccsaj. Kemenyebben es tobbet kell edzenem, hogy minel hamrabb utolerjem ;-)
Es meg csinos is volt, no mindegy ;-)"

ja, a csaj nagytárcsa-kónuszon nyomta, montival, tökig húzott tárcsafékkel, fékezõernyõvel (vagy mi?), 30 km/h-val. És meg kell hagyni a csajoknak jobban áll a borotvált láb :lick:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor csüti-süti...
Konamanó:mivel,mikor mentek?

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
:) oké
mezt még lehet nálad próbálni era? mert ma megyek haza óbudára...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Konamanó!
Akkor csütörtökön várjuk a beszámolót!
Ne felejtsetek el mezt próbálni!

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sziasztok!
Újra itt vagyunk majd egy hét evezés után. Kicsit fura monitor elõtt, széken ülni... mikor két nappal ezelõtt még a kenuban ülve, fekve nézegettünk kifelé, hogy vajh még hány kilcsi a táborhely.
Budapest - Mohács 210 fkm, meg amennyit még hozzátettünk a szigetek kerülgetésével, bozóttúrákkal :D
nagyon sok kép készült majd rakunk fel párat.

Kisöcsi marcira megyünk mi is, úgyhogy még egy "virág" tuti!
jó lenne menni csütörtökön is mászósütni:)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Már írtam, most már képpel jövök:
Kedvesem új lova bevetés alatt (épp pihenõn):
http://img.tar.hu/pa...e2/14219209.jpg

hogy miért pont a fekete tetszik neki?? .................................. a lényeg, hogy tetszik :)
mondjuk 3 számmal kisebb mint az elõzõ, mondjuk ez az igazi mérete, mondjuk...

mondjuk most értem haza tekerésl... köhöm... "tekerésbõl"... igen, így már jobb...

mivel sajnos ezeken az ínycsiklandóan hangzó éjszakai tekeréseken nem tudok résztvenni, és sz@r vagyok, nyakamon a szlovák pari maraton, ja igen, mert neveztünk Mellonnal, hát rávettem magam, mert hát egyedül tekerni rühellek, hogy kinevezzek a régi albi feletti dombon egy 4km-es kört, uszkve körönkénti 60méteres szintemelkedéssel, és most nyomom...köhöm... jól van na... tekerem... hm... mondom vánszorgom... így jó bazze????? na akkor mára csend legyen,...

és úgy lészen

:)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Jo volt a tegnap esti bringazas. De meg mindig idegesit, hogy megalazott a kiccsaj. Kemenyebben es tobbet kell edzenem, hogy minel hamrabb utolerjem ;-)
Es meg csinos is volt, no mindegy ;-)

én is azt mondom jobb az a szûk ;)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás
Sõt! Millió...
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Era: nem akarom Lkiabálni de sztem Petenden is lenne sátorle7õség,ha kell!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ors, és én megyünk...tehát még egy Virág biztos...
Era: csüt ok...
OFF

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Era: nem tudom hányan leszünk mert csak a Horváth lányok üzentek vissza...de mindenki tud róla így biztos eljön aki csak tud...jó a pálya és bulinak sem utolsó így kár lenne kihagyni...a tavalyi pályabejáráson még vaddisznót is láttam hûsölni a kedvenc dagonyájában :lick: bár jöttünkre riadtan elnyargalt...én már péntek este lemegyek,és valami szuper helyre felverem a kutyaólamat és irány a buli...a Harang féle ház kertjében 1000.-/fõ/nap az ár és neki kell fizetni de nem árt elõre szólni mert már nem nagyon van hely...a fesztivál ideje alatt szinte minden kis parasztház kertjében sátoroznak és hát ugye nem egy világváros az egész falu néhány házból áll..de csütörtökön talán meg tudjuk beszélni,úgy tervezem hogy megyek szalonnát enni :D :D :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Dit: Köszi, de túlbonyolítom az életem. Vagy nem ott alszom és Paullal utazunk vasárnap a maratonra, vagy elõzõ nap utazom le, még nem is tudom kivel és akkor jól jönne a szállás.
Nem tudom mi lesz. A lényeg, hogy a rajtnál ott leszek. :)

Tudod hányan leszünk virágok?

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Mit szólnátok egy csütörtök 6 órás találkozóhoz a Francia bányában. Mászás, aztán szalonnasütés? (végre)

jó ötlet! egyébként van már szállásod a Kisöcsire? a Harang kibérelt valami házat Öcsön,és annak a kertjében lehetne sátorozni, korlátozott a hely,de gondolom a virágok elférnek ha nem találtok mást...priviben vagy mail-ben megbeszélhetjük a részleteket... :pisze:
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu