Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. augusztus 10. - 12:24

Írta 2005. augusztus 10. - 12:18

Írta 2005. augusztus 10. - 11:21

Szia Era! A 24-órással kapcsolatban majd beszélnünk kellene,stratégia,kik tudnak jönni,stb....remélem azért megleszünk hatan,mert mostanában egy két virág nem nagyon aktiválta magát...A 24 órás versennyel kapcsolatban:
A Száguldó Virágokkal indulok, de Paul még nem jelentkezettt egy csapatba sem.
Szóval, ha volna valahol szükség egy versenyzõre, szívesen csatlakozna.

"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
www.szaguldoviragok.hu
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2005. augusztus 10. - 10:49

Sziasztok!
Era: ó-kééé
Valaki: KeX kartárs mobilszámát valaki áttolná nekem? S.o.S. lenne
Mellon: este beszéljünk!
Era: ó-kééé
Valaki: KeX kartárs mobilszámát valaki áttolná nekem? S.o.S. lenne
Mellon: este beszéljünk!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. augusztus 10. - 10:36

A 24 órás versennyel kapcsolatban:
Írta 2005. augusztus 10. - 10:16

Sziasztok!
Elõször is így utólag is Boldog Szülinapot Mindenkinek, akinek az emúlt 8 napban volt :-)
A ma esti szeánsz mikor lesz? Valószínûleg csak késõn érünk rá, kb 9re érnénk oda, szóval én nem tudom megígérni, hogy megyünk :-(((
Viszont voltunk a hétvégén a Magas-Tátrában :-))
Képek állítólag itt találhatóak
Jó volt, csak persze most is sokan voltak, ami nekem nem tetszik. Mintha a körúton sétálna az ember, mindenhol tömeg. Azért sikerült néhány kevésbé frekventált utat is találni, de a fõb utakon tömeg volt.
Azt hiszem szptemberben hétköznap kéne ide jönni, akkor biztos sokkal kevesebben vannak.
Ótátrafüreden laktunk, itt még mindig látszik a szélvihar okozta pusztítás. A tûz innen kicsit nyugatabbra volt. Szerencsére kicsit feljebb szinte semmi pusztítás nem történt, fent továbbra is gyönyörû az egész táj, legfelül pedig a kövek békésen elvannak akármekkora szélben is ;-)
Tegnap este pedig felavattuk Zita új bicaját (köszöntet érte Thy-nak).
Sajnos nem vittem fényképezõt, pedig kellet volna. Ugyanis indulás után rögtön eláztunk egy ici-picit. Cserébe a szabadság híd budai hídfõjénél már egy gyönyörû hatalmas dupla szivárványt láthattunk.
Aztán felmentünk a HHHra, és itt Zita ezúttal a tetejére is fel tudott jönni lábletétel nélkül, a laza köves részen (eddig itt mindig kipörgött a hátsó kereke).
Lefele aztán egészen megtáltosodott, szerintem elsõsorban a geometriának és a nagyobb gumiknak köszönhetõen, meg persze a telónak, ami szerintem sajnos túl kemény neki, de azért csak jobb, mint egy merev villa :-)
Péntek este pedig indulunk a Szlovák Pariba a maratonra. Remélem jó idõ lesz!
ui.: ha valakinél lenne egy Cateye Tomo XC km óra (csak a computer) boltolhatnánk, nálunk most csak a jeladó-konzol rész mûködik...
Elõször is így utólag is Boldog Szülinapot Mindenkinek, akinek az emúlt 8 napban volt :-)
A ma esti szeánsz mikor lesz? Valószínûleg csak késõn érünk rá, kb 9re érnénk oda, szóval én nem tudom megígérni, hogy megyünk :-(((
Viszont voltunk a hétvégén a Magas-Tátrában :-))
Képek állítólag itt találhatóak
Jó volt, csak persze most is sokan voltak, ami nekem nem tetszik. Mintha a körúton sétálna az ember, mindenhol tömeg. Azért sikerült néhány kevésbé frekventált utat is találni, de a fõb utakon tömeg volt.
Azt hiszem szptemberben hétköznap kéne ide jönni, akkor biztos sokkal kevesebben vannak.
Ótátrafüreden laktunk, itt még mindig látszik a szélvihar okozta pusztítás. A tûz innen kicsit nyugatabbra volt. Szerencsére kicsit feljebb szinte semmi pusztítás nem történt, fent továbbra is gyönyörû az egész táj, legfelül pedig a kövek békésen elvannak akármekkora szélben is ;-)
Tegnap este pedig felavattuk Zita új bicaját (köszöntet érte Thy-nak).
Sajnos nem vittem fényképezõt, pedig kellet volna. Ugyanis indulás után rögtön eláztunk egy ici-picit. Cserébe a szabadság híd budai hídfõjénél már egy gyönyörû hatalmas dupla szivárványt láthattunk.
Aztán felmentünk a HHHra, és itt Zita ezúttal a tetejére is fel tudott jönni lábletétel nélkül, a laza köves részen (eddig itt mindig kipörgött a hátsó kereke).
Lefele aztán egészen megtáltosodott, szerintem elsõsorban a geometriának és a nagyobb gumiknak köszönhetõen, meg persze a telónak, ami szerintem sajnos túl kemény neki, de azért csak jobb, mint egy merev villa :-)
Péntek este pedig indulunk a Szlovák Pariba a maratonra. Remélem jó idõ lesz!
ui.: ha valakinél lenne egy Cateye Tomo XC km óra (csak a computer) boltolhatnánk, nálunk most csak a jeladó-konzol rész mûködik...
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2005. augusztus 10. - 09:57

Sziasztok.
Megjöttem a szabiról, újra itt vagyok!
Kahlesz, mi megyünk Paullal. Mit vigyünk? A szokásos ropogtatni valókat? Mást?
Konamanó: Köszi a szállás intézést, mi megyünk.
Ja és Pau és én csak szerdán tudunk majd utazni Lillafüredre. Kinamanó, ha jó neked, téged is le tudunk vinni.
Megjöttem a szabiról, újra itt vagyok!
Kahlesz, mi megyünk Paullal. Mit vigyünk? A szokásos ropogtatni valókat? Mást?
Konamanó: Köszi a szállás intézést, mi megyünk.

Ja és Pau és én csak szerdán tudunk majd utazni Lillafüredre. Kinamanó, ha jó neked, téged is le tudunk vinni.

Írta 2005. augusztus 10. - 09:57

Sziasztok!
Akik a Bükkmaraton szállásra jelentkeztek:
ors+thy
era+paul
lens+zed
dit+ 1 fõ
kahlesz
wannaride
sigi
Laci
baky+1 fõ
skiri + 1 fõ (
)
Remélem nem hagytam ki senkit, aki jelezte, hogy kell szállás. Ha mégis, akkor szóljon!!
Köszi:
konamano
Akik a Bükkmaraton szállásra jelentkeztek:
ors+thy
era+paul
lens+zed
dit+ 1 fõ
kahlesz
wannaride
sigi
Laci
baky+1 fõ
skiri + 1 fõ (

Remélem nem hagytam ki senkit, aki jelezte, hogy kell szállás. Ha mégis, akkor szóljon!!
Köszi:
konamano
Írta 2005. augusztus 10. - 09:51

A "fiú vagy lány" halmazban benne vagyok, bevállalnám, de nincs speckóm. Átmatricázott GT nem ér? 
--Trifo

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. augusztus 09. - 22:21

Hellohello! A 24 órás versenyre csinálunk egy nemhivatalos Specialized csapatot, és még két emberke hiányzik. Várunk mindenkit, aki fiú vagy lány, nincs licence, bevállalja a versenyt és speckója van. Végső esetben kölcsön is tudunk adni. Ha érdekel, írj most rögtön.
Írta 2005. augusztus 08. - 20:22

Szeva Bringáscsajok!
Az idei év nem igazán kedvezett a bringás topik csapatépítõ szellemének, ezért ennek jegyében szeretettel meghívok minden kedves Activity rajongót, és topikolvasót szerda estére egy kis élménycserére a bûnbarlangomba, ahol opcionálisan lehet fotót nézegetni, zenét hallgatni, meg dínom-dánomozni.
A címem sokan tudjátok, nem igazán publikus, de elõzetes telefonos booking után adok kellõ információt mindenkinek. Bringával is jöhettek.
A limitált létszám miatt kérlek benneteket, hogy mihamarabb jelentkezzetek, nehogy kintmaradjatok.

Az idei év nem igazán kedvezett a bringás topik csapatépítõ szellemének, ezért ennek jegyében szeretettel meghívok minden kedves Activity rajongót, és topikolvasót szerda estére egy kis élménycserére a bûnbarlangomba, ahol opcionálisan lehet fotót nézegetni, zenét hallgatni, meg dínom-dánomozni.
A címem sokan tudjátok, nem igazán publikus, de elõzetes telefonos booking után adok kellõ információt mindenkinek. Bringával is jöhettek.
A limitált létszám miatt kérlek benneteket, hogy mihamarabb jelentkezzetek, nehogy kintmaradjatok.

Írta 2005. augusztus 08. - 08:02

Ahoy, sziasztok!
booocinak, és a többi szülinaposnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Mi hétvégén lagziban voltunk, hál'istennek nem kellett félnem a plussz túl súlyok miatt, mivel birka pörkölt volt, aminek már a szagától is hányinger kerülget...
amúgy szép volt, kicsit uncsi (számomra persze, mert gondolom a násznép látszólag elég vígan érezte magát hajnal5ig)...
AZOKNAK CSAK EMLÉKEZTETÕÜL ISMÉT ÍRNÁM, AKIK MÁR TUDJÁK, AZOKNAK MEG AKIK MÉG NEM ÚJ INFÓKÉNT, HOGY AUGUSZTUS 21-ÉN MEGYÜNK LILLAFÜREDRE 8 NAPRA!!!
Lehet csatlakozni!
Skiri: van hely még az ótóban... csatlakozol?
booocinak, és a többi szülinaposnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Mi hétvégén lagziban voltunk, hál'istennek nem kellett félnem a plussz túl súlyok miatt, mivel birka pörkölt volt, aminek már a szagától is hányinger kerülget...
amúgy szép volt, kicsit uncsi (számomra persze, mert gondolom a násznép látszólag elég vígan érezte magát hajnal5ig)...
AZOKNAK CSAK EMLÉKEZTETÕÜL ISMÉT ÍRNÁM, AKIK MÁR TUDJÁK, AZOKNAK MEG AKIK MÉG NEM ÚJ INFÓKÉNT, HOGY AUGUSZTUS 21-ÉN MEGYÜNK LILLAFÜREDRE 8 NAPRA!!!
Lehet csatlakozni!
Skiri: van hely még az ótóban... csatlakozol?
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. augusztus 07. - 21:42

Írta 2005. augusztus 07. - 21:28

Írta 2005. augusztus 07. - 20:37

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!!!és a Kupa futamot is +nyertem ma, nem csak a csillebérci versenyt!Mond6om jó kis szülinapi ajándék volt!

Írta 2005. augusztus 07. - 18:43

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Boooci!
skiri & konamano
baky: bocsi... már kitöröltem párat, most van hely:)
skiri & konamano
baky: bocsi... már kitöröltem párat, most van hely:)
Írta 2005. augusztus 07. - 13:33

Én is kívánok sok boldog tortát!
:tort:
:-)
Kala: és ez zavar? :-)
(a válasz jöhet priviben is ;-))
:tort:
:-)
Kala: és ez zavar? :-)
(a válasz jöhet priviben is ;-))
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. augusztus 07. - 11:33

Azért néztem h hogy vagy te itt fent, de ok. Várlak.
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2005. augusztus 07. - 11:27

Panna; :birth:
Jesszus nem is v'tok már olyan pitzik:D
@Borsi: pár óra,és lesz netem,yeah:D
Jesszus nem is v'tok már olyan pitzik:D
@Borsi: pár óra,és lesz netem,yeah:D
Írta 2005. augusztus 07. - 11:21

boldog szülinpot Boooci!
Meg a többieknek is.