Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem elérhetõ.

Illetve...
Hmmm.
Innen már igen:

http://www.szume.hu/24h.mpg

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Az RTL KLUB nem közüketek készített interjút valakivel?
Tényleg: Ment már ez valahol?

Itt megy :-)

http://www.szume.hu/24h.mpg Kb 50MB!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Sziasztok!

Gratula a 24h-s 2. helyért a 83asoknak, meg mindenkinek aki kitartóan kõrözött a pályán. Mi gyalog jártuk körbe tényleg nem tünt rossznak.

Más: Sajnos az achillesem miatt nem indulhatok a Mátrában, viszont már korában beneveztem. ha valamelyikõtöket érdekel egy középtávos nevezés az kiabáljon.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Köszi szépen a biztatást,a gratulációkat,meg úgy általában mindent!
Tényleg nem szoktam hosszú távokon indulni,de ez -az én szintemen- szerintem nem is számít,ugyanis nem nyerni mentem.Önmagammal versenyeztem egy jót,feszegettem a saját korlátaimat....nálam errõl szólt ez a verseny.Sajnos reggel 8órától már egyáltalán nem mentem,mert nagyon befájdult a térdem,és nem bírtam hajlítgatni,pedig fáradt még nem is voltam. :P
Nagyon tetszett ez a verseny,a Harang versenyeihez képest istenkirálycsászsár volt.....jövõre is tuti h indulok!

Jojoba, tök jó, ügyi vagy, és csak azt tudom mondani: csak igy tovább! Harang 24 órása pedig szerintem a legjobb az évben.

Charon! Köszi a linket! :D:D Bármikor látom, szívderítõ lát-vány és hall-vány. Ja, és köszi a biztatást. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Jól fel voltatok készülve!
Két mikro, szendvicssütõ, elektromos rezsó, kiszolgásó személyzet házias ízekkel...
Eszméletlen.
Van video, kb 25 perc.
Ha valakit érdekel, kiírom CD-re.

Engem érdekelne az a vidijó!

Közben elkezdtem írni a finnországi élménybeszámolót. Már majdnem ott tartok amikor bringára ültünk :-)

Montival Finnországban

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lens: :-)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Jól fel voltatok készülve!
Két mikro, szendvicssütõ, elektromos rezsó, kiszolgásó személyzet házias ízekkel...
Eszméletlen.
Van video, kb 25 perc.
Ha valakit érdekel, kiírom CD-re.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Igen, Gabi. Szerencsére nem lett komolyabb baja, bár az arcát elég csúnyán lehorzsolta és agyrázkódása is volt, de már jobban van.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Stimmel. Az agyváltósok közül bukott az egyik leány?
Az eredményhirdetés elõtt váltottam vele pár szót, nem volt szívderítõ látvány (mármint sérülten), de szerencsére jól volt.
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Mi a kapu és a BringaBanda sátra között voltunk. Sárga Kerékpáros Topik zászló volt a fõhadiszálláson és egy csomó Gruppeto mezes emberke. No meg a csajok a Nõi Agy-váltóból.

Én most csak szurkolni és fotózni mentem fel párszor, mert egyébként vendégeim voltak hétvégén.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

Akkor Ti ott voltatok a szomszédunkban. :-) Kár, hogy nem tudtuk elõre.

Igen. Pontosan a kapu elõtt voltunk.
Ti merre?
Az RTL KLUB nem közüketek készített interjút valakivel?
Tényleg: Ment már ez valahol?

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Kocsi!
A "Fennakadás" címû kép a bringatárolónkról készült!! :-)))

Akkor Ti ott voltatok a szomszédunkban. :-) Kár, hogy nem tudtuk elõre.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Önmagammal versenyeztem egy jót,feszegettem a saját korlátaimat....nálam errõl szólt ez a verseny.

Nekem csak az tûnt fel, hogy mindig mosolyogtál. :-)

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Ja és külön gratula Jojobának, amiért bevállalta és végigküzdötte a 24 órát szóló nõiben! Honnan jött egyébként az ötlet? Te nem szoktál hosszú távokon indulni - legalábbis korábban.

Köszi szépen a biztatást,a gratulációkat,meg úgy általában mindent!
Tényleg nem szoktam hosszú távokon indulni,de ez -az én szintemen- szerintem nem is számít,ugyanis nem nyerni mentem.Önmagammal versenyeztem egy jót,feszegettem a saját korlátaimat....nálam errõl szólt ez a verseny.Sajnos reggel 8órától már egyáltalán nem mentem,mert nagyon befájdult a térdem,és nem bírtam hajlítgatni,pedig fáradt még nem is voltam. :P
Nagyon tetszett ez a verseny,a Harang versenyeihez képest istenkirálycsászsár volt.....jövõre is tuti h indulok!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

DIT
Nagyon gondolkozol valamin www.mtbsport.hu

Hm,várom a rajtot,mert ugye volt ott egy óra kényszerlógás :chin:
egyébként ezer köszönet a hétvégi sok-sok segítségért :clap: remélem este megkaptad a beígért jutalmadat!!! :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mi a hétvégén salakmotorversenyen voltunk...jó buli volt, kaptunk a nyakunkba salakot is rendesen, de hát ha az ember a legjobb fotós helyet keresi:)))
Volt virágkarnevál is, sok intelligens ember részvételével, akik nem restek mindenki elé beállni a kis tücsökpöcs fényképezõikkel, és ugyanezért elvágni az elõttük álló torkát...
Szóval ezek hangulata is eléggé oda lett, mint a bringaversenyeké is...
A fotókat kiválogatom, és feltolom talán ma...
Ha minden összejön, akkor a hétvégén Saalbach. Ha nem,akkor passz....
Üdv:Thy

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Kocsi!
A "Fennakadás" címû kép a bringatárolónkról készült!! :-)))
(Rükverc)

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Pár kép a 24H versenyrõl a honlapomon.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én is gratulálok nektek, bár én nem láttam. :)

És gratula minden 24 órás teljesítõnek, de fõleg a csajoknak!
Ja és hihetetlen, hogy milyen eredmények jönnek ki. Én összesen 37kört tekertem, és ez (2,71km*37) 100km, a szint pedig: 3071m! (mert egy körön 83m szint volt) A férfi szóló elsõ ennek kb. a háromszorosát teljesítette, nagyon durva. Érdekes, hogy hogyan összeadódik a szint.

Ja és külön gratula Jojobának, amiért bevállalta és végigküzdötte a 24 órát szóló nõiben! Honnan jött egyébként az ötlet? Te nem szoktál hosszú távokon indulni - legalábbis korábban.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
jaés!!
nem mellékesen!!

Gratulálok Borsinak meg Pixelnek a tévészerepléshez! :)

(bár (kis túlzással) a riporternõnek halvány fogalma sem volt arról, hogy mit is beszél, szerencsétlenek voltak a kérdései)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"