Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
vendég_Charon_*
Írta 2005. augusztus 25. - 11:18

Írta 2005. augusztus 25. - 11:14

Az RTL KLUB nem közüketek készített interjút valakivel?
Tényleg: Ment már ez valahol?
Itt megy :-)
http://www.szume.hu/24h.mpg Kb 50MB!
Írta 2005. augusztus 23. - 15:11

Gratula a 24h-s 2. helyért a 83asoknak, meg mindenkinek aki kitartóan kõrözött a pályán. Mi gyalog jártuk körbe tényleg nem tünt rossznak.
Más: Sajnos az achillesem miatt nem indulhatok a Mátrában, viszont már korában beneveztem. ha valamelyikõtöket érdekel egy középtávos nevezés az kiabáljon.
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2005. augusztus 23. - 09:03

Köszi szépen a biztatást,a gratulációkat,meg úgy általában mindent!
Tényleg nem szoktam hosszú távokon indulni,de ez -az én szintemen- szerintem nem is számít,ugyanis nem nyerni mentem.Önmagammal versenyeztem egy jót,feszegettem a saját korlátaimat....nálam errõl szólt ez a verseny.Sajnos reggel 8órától már egyáltalán nem mentem,mert nagyon befájdult a térdem,és nem bírtam hajlítgatni,pedig fáradt még nem is voltam.
Nagyon tetszett ez a verseny,a Harang versenyeihez képest istenkirálycsászsár volt.....jövõre is tuti h indulok!
Jojoba, tök jó, ügyi vagy, és csak azt tudom mondani: csak igy tovább! Harang 24 órása pedig szerintem a legjobb az évben.
Charon! Köszi a linket!

Írta 2005. augusztus 23. - 03:26

Jól fel voltatok készülve!
Két mikro, szendvicssütõ, elektromos rezsó, kiszolgásó személyzet házias ízekkel...
Eszméletlen.
Van video, kb 25 perc.
Ha valakit érdekel, kiírom CD-re.
Engem érdekelne az a vidijó!
Közben elkezdtem írni a finnországi élménybeszámolót. Már majdnem ott tartok amikor bringára ültünk :-)
Montival Finnországban
vendég_Charon_*
Írta 2005. augusztus 22. - 13:52

Írta 2005. augusztus 22. - 13:03

Két mikro, szendvicssütõ, elektromos rezsó, kiszolgásó személyzet házias ízekkel...
Eszméletlen.
Van video, kb 25 perc.
Ha valakit érdekel, kiírom CD-re.
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. augusztus 22. - 12:25

Írta 2005. augusztus 22. - 12:18

Az eredményhirdetés elõtt váltottam vele pár szót, nem volt szívderítõ látvány (mármint sérülten), de szerencsére jól volt.
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. augusztus 22. - 12:15

Én most csak szurkolni és fotózni mentem fel párszor, mert egyébként vendégeim voltak hétvégén.
Írta 2005. augusztus 22. - 11:54

Akkor Ti ott voltatok a szomszédunkban. :-) Kár, hogy nem tudtuk elõre.
Igen. Pontosan a kapu elõtt voltunk.
Ti merre?
Az RTL KLUB nem közüketek készített interjút valakivel?
Tényleg: Ment már ez valahol?
Írta 2005. augusztus 22. - 11:49

Kocsi!
A "Fennakadás" címû kép a bringatárolónkról készült!! :-)))
Akkor Ti ott voltatok a szomszédunkban. :-) Kár, hogy nem tudtuk elõre.
Írta 2005. augusztus 22. - 11:45

Önmagammal versenyeztem egy jót,feszegettem a saját korlátaimat....nálam errõl szólt ez a verseny.
Nekem csak az tûnt fel, hogy mindig mosolyogtál. :-)
Írta 2005. augusztus 22. - 10:34

Ja és külön gratula Jojobának, amiért bevállalta és végigküzdötte a 24 órát szóló nõiben! Honnan jött egyébként az ötlet? Te nem szoktál hosszú távokon indulni - legalábbis korábban.
Köszi szépen a biztatást,a gratulációkat,meg úgy általában mindent!
Tényleg nem szoktam hosszú távokon indulni,de ez -az én szintemen- szerintem nem is számít,ugyanis nem nyerni mentem.Önmagammal versenyeztem egy jót,feszegettem a saját korlátaimat....nálam errõl szólt ez a verseny.Sajnos reggel 8órától már egyáltalán nem mentem,mert nagyon befájdult a térdem,és nem bírtam hajlítgatni,pedig fáradt még nem is voltam.

Nagyon tetszett ez a verseny,a Harang versenyeihez képest istenkirálycsászsár volt.....jövõre is tuti h indulok!
Írta 2005. augusztus 22. - 10:34

Hm,várom a rajtot,mert ugye volt ott egy óra kényszerlógás :chin:DIT
Nagyon gondolkozol valamin www.mtbsport.hu
egyébként ezer köszönet a hétvégi sok-sok segítségért :clap: remélem este megkaptad a beígért jutalmadat!!!

www.szaguldoviragok.hu
Írta 2005. augusztus 22. - 10:13

Volt virágkarnevál is, sok intelligens ember részvételével, akik nem restek mindenki elé beállni a kis tücsökpöcs fényképezõikkel, és ugyanezért elvágni az elõttük álló torkát...
Szóval ezek hangulata is eléggé oda lett, mint a bringaversenyeké is...
A fotókat kiválogatom, és feltolom talán ma...
Ha minden összejön, akkor a hétvégén Saalbach. Ha nem,akkor passz....
Üdv:Thy
Írta 2005. augusztus 22. - 07:06

A "Fennakadás" címû kép a bringatárolónkról készült!! :-)))
(Rükverc)
Írta 2005. augusztus 22. - 00:27

Írta 2005. augusztus 21. - 23:17

És gratula minden 24 órás teljesítõnek, de fõleg a csajoknak!
Ja és hihetetlen, hogy milyen eredmények jönnek ki. Én összesen 37kört tekertem, és ez (2,71km*37) 100km, a szint pedig: 3071m! (mert egy körön 83m szint volt) A férfi szóló elsõ ennek kb. a háromszorosát teljesítette, nagyon durva. Érdekes, hogy hogyan összeadódik a szint.
Ja és külön gratula Jojobának, amiért bevállalta és végigküzdötte a 24 órát szóló nõiben! Honnan jött egyébként az ötlet? Te nem szoktál hosszú távokon indulni - legalábbis korábban.
Írta 2005. augusztus 19. - 15:44

nem mellékesen!!
Gratulálok Borsinak meg Pixelnek a tévészerepléshez!

(bár (kis túlzással) a riporternõnek halvány fogalma sem volt arról, hogy mit is beszél, szerencsétlenek voltak a kérdései)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"