Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Hazafeléjövet hallottuk a rádióban a földrengést, mi van Pixellel és a másik sráccal?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

showroom

showroom

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Heyho minden bringás és nem bringás arcnak, csajnak és srácnak!

Nem nagyon ismerem a fórumot ezért így ide a közepébe durrantom bele hozzászólásom:

mivel én is bringázom, szeretnék egy kicsit segíteni nektek, mégpedig egy kis akcióval boltunkban

A bolt a SHOWROOM (cím: XII. Bp, Városmajor u. 13.) a fogastól egy köpésre, ahol SMITH sport-és napszemcsiket és Freestyle órákat tudtok vásárolni.

Bárki, aki a fórumra és rám hivatkozik, kap 25% kedvezményt minden portéka normál árából.

Amit találtok nálunk:
- napszemcsik széles választéka (rengeteg keret/lencse szín és típus)
- motocross/downhill szemcsik (normál, letépõs, és roll-off is)
- síszemüvegek
- optikai keretek dioptriás szemcsikhez
- órák

Itt tudtok körülnézni:
www.smithoptics.com (szemüvegek)
www.showroom.hu (hamarosan...)
www.freestyleusa.com (órák)

Bõvebb non-stop info pedig itt:
70/3640603
peti@smithsport.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A vízalatti fotók is fent vannak: http://www.pix.bikem...ptom/?g2_page=7

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nekünk jó lenne:)eljátszhatna a macskákkak :angel:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

De jó lenne, kutyafüggõ vagyok, a vizsla meg a kedvencek közé tartozik. Csak hát kéne hozzá egy kertes ház, meg egy babysitter, aki vigyáz rá távollétünkben, mert szinte egyik 7végén sem vagyunk otthon.

Ehhez jönnek még a 2-4 hetes távolmaradásaink is. :( Én is nagyon szeretném örökbe fogadni, és nagyon szomorú vagyok, hogy nem tehetem. A kutyus megsínylené.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
De jó lenne, kutyafüggõ vagyok, a vizsla meg a kedvencek közé tartozik. Csak hát kéne hozzá egy kertes ház, meg egy babysitter, aki vigyáz rá távollétünkben, mert szinte egyik 7végén sem vagyunk otthon.

Sziasztok!
Nagy gondban vagyok: sürgõsen gazdit keresek egy tündéri, 10-hetes, szuka vizslának. Ha tudtok valakit, vagy szeretnétek egy kutyust, légyszi segítsetek gazdit találni. Nálunk sajnos nem maradhat...
Üdv. Orsi

Ausztria, Kenguruk földje!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Nna a végén még személyesen is megismerlek, vagy küldöm fénypostával.. :) Õõõ, mi az a sör? ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Akkor jövõ héten megkeresem:)sok sör:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Asszem errõl van egy cikkem valahol a hegymászó magazinjaimban...ha nagyon gondolod elõkeresem:)
Üdv:Thy

Hú, persze, hogy nagyon érdekel.. :) Ha van energiád és türelmed, akkor köszi..
üdv, ray

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Norbi Lolllll :)))) nem normális az az ember :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Van egy túra Új-Zélandon, sok napos, ami valami eszméletlen gyönyörû tájon vezet. Sajnos nem emlékszek a túra nevére, de nagyon "híres". Az talán még jobban vonz, mint a Himalája. Amit láttam belõle, az elég durva lehet biciklivel, pl egy függõhíd elég mókás.. :)

Asszem errõl van egy cikkem valahol a hegymászó magazinjaimban...ha nagyon gondolod elõkeresem:)
Üdv:Thy

Al:tegnap Charon "kifosztotta" azon gumijaimat, melyektõl szándékoztam megszabadulni...sárgumi is van 2 pár, de sajna azok nekünk is kellenek...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Ha ezt az isten háta mögötti helyet úgy érted, hogy pl egy (szellemi, asztrális, stb..) "tisztulási folyamat" részeként kellene az embereknek ide eljutnia, akkor egyetértek. Sajnos, az emberek többsége kevésbé nõtt fel ehhez...

Egyébként mibe lehet az a maraton? Elképzelni sem tudom.. Van ilyenkor szponzor? (Nem mintha képesnek érezném magam egy ilyen kihívásra. Most nem, másra lehet..)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Hol az a lista? :)

Majd nyomok este egy listát:)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zitinha! Meleg ágyikó lesz Sikondán is, a kõházban! Elsõ évben majd szétfagytunk a faházban, tavaly kipróbáltuk a kõházat, és az jó. Persze, azt megértem, ha anyudéknál akarsz megszállni a sok gyanús kinézetû fazon helyett! :D

Himalájával kapcsolatosan még csak annyit:
Szerintem minden embernek életében egyszer meg kellene adni azt a lehetõséget, hogy ingyen eljusson valamilyen isten háta mögötti helyre, hogy megélje az életnek ezt az oldalát is. (mint ahogy mindenkinek meg kéne tapasztalnia, milyen nagyon szegénynek és milyen nagyon gazdagnak lenni- és persze még sok mást is, de ebbe már ne menjünk bele! )
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Nagy gratula a fiúknak! :clap:

Holnap este 9 körül érünk Sikondára (Mellon, Khalesz, Zita).

Aludni mi Komlón fogunk anyukámnál meleg ágyikóban, mert épp a napokban gyógyultam ki egy 3 hétig tartó felfázásból... :(
De szombat reggel visszatérünk! :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Ebben igazad van. Lehet úgyis nézelõdni. Mondjuk fotózni már nem az igaz, de ha le-leszállsz, akkor is gyorsabb úgy. Mondjuk azért csak van olyan hely, ahova csak gyalog jutsz el.

Van egy túra Új-Zélandon, sok napos, ami valami eszméletlen gyönyörû tájon vezet. Sajnos nem emlékszek a túra nevére, de nagyon "híres". Az talán még jobban vonz, mint a Himalája. Amit láttam belõle, az elég durva lehet biciklivel, pl egy függõhíd elég mókás.. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Olyan szempontból jobb kétkeréken, hogy több helyre eljutsz, nagyobb területet tudsz bejárni. Igaz, a bringás csak elsuhan minden mellett, de ez a túrázásnak egy másik fajtája.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Nem semmi! Csak így tovább..
(De jó lenne oda eljutni, mondjuk én gyalogosan mentem volna, ha tudok, de végülis kétkeréken még lehet sokkal szebb.. :) )

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Hûûûha! Ez aztán a hír! Gratulálunk nekik!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon, azért még elegen vagyunk itt "lányok" is!!

Bombasztikus hírem van a számotokra:

Magyar gyõzelem született tegnap a Himalájában! Norbi, akit többen is ismertek elsõ lett a 8 napos marci elsõ etapján (most kaptam az sms-t). Pixel irja: õ maga 5. lett, de úgy, hogy közben még fotózott is. Szóval nem túl kemény a mezõny, de akkor is ez csúcsszuper. Magyarok az élen! Jihhháááá!