Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
EGYEDÜL??? Bruce! Nem vagy semmi!
Úgye mennyivel jobb volt az év elején velünk? Vagy a BBB nem is az idén volt?

Lensver: Hááát, hogy a fiúkat lealázzam, nagyon fel kellene kötnöm a nadrágszíjamat... :) (Azért a cél érdekében elkezdtem görgõzni.)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Ez a Bringás lányok a bringás társkeresõ topik. :) Csak úgy szaporodnak a párok. :)

Az klassz!

Szóval Balázs vagyok, debreceni, az osztálytásaimmal egykorú születésû. [...]
:-)

Gratulálok én is minden párnak, aztán remélem, ha nagy leszek nekem is lesz egy ilyenem:
http://www.bikemag.h...
:-)

Nemrégiben (talán 3 napja) kirándultam Saújhely közelében, és vigyázzatok, mert bár a turistautakat szépen rendbetették, a jelzések jócskán mások! (pl. a kék az az rudabányácsak és nemtom mi közötti aszfalton megy, stb, ha érdekel szóljatok).

Na meg remete is lettem. Majdnem. Máig bírtam, azaz egy éjszakát :-) Miskolcról felmentem Fehérkõre, aztán Lillafüred, majd fel Létrásra (gyalog). Ez pár km, a legnehezebb a következõ volt: feküdni az "esõbeállóban", persze hálózsákban (még sokszor KÖSZÖNÖM ERA! :-*), és hallgatni az állatok mozgását, a kutyák ugatását. Azt hittem, hogy rögtön jön egy állat és megesz :P. Féltem. No meg egyedül voltam, így elég unalmasan telt az idõ. Reggel (ma) pedig úgy gondoltam, hogy inkább majd máskor leszek remete:). Összepakoltam, majd egy kis kerülõvel lementem Lillára, aztán fel a buszra és irány a Tiszai :-)

(pedig szép utat lehetett volna menni: létrásról irány nagymezõ - három-kõ - tar-kõ - barlangszállás - aztán irány dél, felsõtárkány, nagyeged, eger. majd legközelebb, és _nem_ egyedül! :) )

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era, szerintem jövõre lealázod a fórumos férfiúinkat! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Jól, van, lebuktam. Bevallok mindent. :squeeze:
Igen, freerider-kedtem és DH-ztam is a bringával. :matrix:

Az a baj, hogy mindig hozzátok mérem magam. Pedig, ha belegondolok, már nagyon bátor vagyok... :chin:
Talán jövõre Paul nógatására még jobban fogok menni... :horse:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor az a Jánoshegyi móka mi volt?:D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Skiri!
Nem csak a fékpofák kopnak olyankor?
De nem csapkodom a bringát, a sártól kíméltem és nem is ugráltam a kerekekkel.
Szóval?

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Era: Megkímélt állapotban? Mindenki tudja, hogy te nem kíméled a fekjeid!
:P ;)
Gonosz vagyok, tudom!
De lehet, hogy a fékek kellenek.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Paul jóvoltábol, ha minden összejön, lesz két új kerekem TÁRCSA FÉK-kel !!!
Eléggé parázok, hogy hányszor fogok fejreállni a jó fékhatásnak köszönhetõen, de haladnom kell a korral...

Szóval, ha valakinek szüksége lenne a kerekeimre, meg a fékeimre, akkor szívesen eladnám: kerekek 20 eFt, + LX párhuzamos V fékek 8 eFt + Deore fékváltókar (fekete) 9 eFt.
Ahogy én használtam, azt mondanám, hogy megkímélt állapotban. :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Findli, Rave: Nagyon sok boldogságot kívánok neketek.

És Trifonak és Jenõnek is: õk nem hírdették, de nekik is van valami hasonlójuk.

Ez a Bringás lányok a bringás társkeresõ topik. :) Csak úgy szaporodnak a párok. :)

Úgy látszik végre beköszöntött a szerelem ideje.

Nagyon boldog új éve(ke)t kívánok mindenkinek!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

A Kis Maki meg szerintem SPD-vel jön majd a világra!!

Az még mindig jobb Findlinek, mintha szöges pedállal együtt kéne megszülni :scared: :D
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Tõlem is minden jót a Maki családnak!

A Kis Maki meg szerintem SPD-vel jön majd a világra!!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Én is Gratulálok Nektek!!!!!!!!!
Azt hiszem ez az egyik legszebb karácsonyi ajándék!!!Feltöltött kép

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Köszönjük lányok, fiúk! Kis Maki sem késhet sokat. Majd regisztráljuk

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

adott karácsony este egy ilyet: http://www.bikemag.h...

jó, mi?

Én már csak a "kis Makit" várom....:)
Egyébként gratu!

Szammer

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Rave és Findli! Hát ti is? :) Gratulálok Nektek!

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Feltöltött kép
Nagymamám törpéi is boldog ünnepeket kivánnak mindenkinek!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oké... És mit szóltok a tegnapi ázsiai földrengéshez, mely 30m-es szökõárat inditott ázsia partjai felé? Ez a szökõár 500km/h-s sebességgel közeledett a mit sem sejtõ embermilliók felé (legalábbis a ma reggeli tv-jelentés szerint) és partbacsapódás után még 2km mélyen hatolt be a kontinensre.
Iszonyatos pusztitást végzett, sok ezer ember halt meg, de lehet, hogy még ennél is jóval több lesz.

Több infó itt

Több mint tizezren haltak meg (legalábbis ez a jelenlegi adat), és több százezren sérültek meg! Szomorúan gondolok az ottani emberekre, hogy micsoda nehézségeket kell leküzdeniük az életbenmaradottaknak.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Findli, Rave legyetek áldottak!

Thy, keddi õrjöngésbe esõmentes nap esetén benne lennék, bár elsõ teló nem nagyon moccan, mindegy majd bickóbol kimozgom. van vmi zúzdás ínyencség, vagy azzal a tré ac-vel tolod még mindíg? ;)))

jah és van végre LÁNCOM! :) sõt egy ninnyaálarcot is hozott a jézi!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Sziasztok!

Remélem jól telt a Karácsony mindenkinek! Findli és Rave különösen belehúzott a dolgokba, gratula!!! :winko:

Úgy látom sokaknak a jövõ hét is a pihenésé, de én sajnos dolgozni fogok, illetve végre befejezem és kinyomtatom a diplomamunkámat. Szilvesztertõl kezdev egy kicsit több szabadidõm lesz, bár január végén még egy államvizsga is lesz.

:offtopic:
Magas Tátra pusztulsához:
Szó volt róla, hogy telepített monokultúra volt az elpusztult erdõ. Akkor nem találtam semmit róla, hogy valyon a 20as években miért is telepítettek ekkor területen egyszerre erdõt.
Most végre meglett a válasz.
Bármilyen meglepõ, szinte napra pontosan pontosan 89 évvel a mostani vihar elött, 1915 nov. 18.án pusztított egy mostanihoz hasonló vihar. Láttam fényképet az akkori és a mostani helyzetrõl szinte ugyan úgy nézett ki a 2 kép. (sajnos a kép nincs fent a neten)
Azért akkor mindössze negyedmillió köbméter fa dölt ki, mert akkor még jelentõs vörösfenyõ állomány is volt, ami ellenállt a szélnek.
Ezeket a 20as években az egyszerûség kedvéért kivágták az újraerdõsítéssel együtt...
itt a cikk
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Részemrõl is gratula.Feltöltött kép Sok sok boldog kilométert kívánok nektek.

De mi is ez, valami spéci bringa alkatrész? ÁÁÁ tudom már, ezzel fûzni lehet, igaz nem kereket, hanem velocicát. :D :D :D