Ez a Bringás lányok a bringás társkeresõ topik.
Csak úgy szaporodnak a párok. 
Az klassz!
Szóval Balázs vagyok, debreceni, az osztálytásaimmal egykorú születésû. [...]
:-)
Gratulálok én is minden párnak, aztán remélem, ha nagy leszek nekem is lesz egy ilyenem:
http://www.bikemag.h... :-)
Nemrégiben (talán 3 napja) kirándultam Saújhely közelében, és vigyázzatok, mert bár a turistautakat szépen rendbetették, a jelzések jócskán mások! (pl. a kék az az rudabányácsak és nemtom mi közötti aszfalton megy, stb, ha érdekel szóljatok).
Na meg remete is lettem. Majdnem. Máig bírtam, azaz egy éjszakát :-) Miskolcról felmentem Fehérkõre, aztán Lillafüred, majd fel Létrásra (gyalog). Ez pár km, a legnehezebb a következõ volt: feküdni az "esõbeállóban", persze hálózsákban (még sokszor KÖSZÖNÖM ERA! :-*), és hallgatni az állatok mozgását, a kutyák ugatását. Azt hittem, hogy rögtön jön egy állat és megesz

. Féltem. No meg egyedül voltam, így elég unalmasan telt az idõ. Reggel (ma) pedig úgy gondoltam, hogy inkább majd máskor leszek remete:). Összepakoltam, majd egy kis kerülõvel lementem Lillára, aztán fel a buszra és irány a Tiszai :-)
(pedig szép utat lehetett volna menni: létrásról irány nagymezõ - három-kõ - tar-kõ - barlangszállás - aztán irány dél, felsõtárkány, nagyeged, eger. majd legközelebb, és _nem_ egyedül!

)