Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

Ronin: igazán nincs mit :)

Asszem tegnap hazafelé átvettem a vezetést az idei év szarráázási versenyében. Frankó zuhany egy fél órán át. Közben meg láblógatás a langyos pocsolyában, vizisí, ilyesmi. Na meg széles vigyor az arcomon. Jól esett :D akárhogy is nézzük.

--Trifo

ebbe a versenybe én is beszállnék...
Mikor egy-egy autó beterített, már-már föl sem tûnt.
A füligvigyor (fõleg a buszmegállóban ázó gyalogok felé) nálam is "alapfelszereltség " volt.
"Csak az Itt, csak a Most
A máskor, a máshol nincsen"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ronin: igazán nincs mit :)

Asszem tegnap hazafelé átvettem a vezetést az idei év szarráázási versenyében. Frankó zuhany egy fél órán át. Közben meg láblógatás a langyos pocsolyában, vizisí, ilyesmi. Na meg széles vigyor az arcomon. Jól esett :D akárhogy is nézzük.

--Trifo

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin: az SSS a Sikárosi Sütögetõs Session rövidítése. Annyit tesz, hogy felmegy egy halom ember a Sikárosi rét szélébe a forráshoz, visznek magukkal borot meg répáss kalácsot, de leginkább szalonnát, jól megsütik, jól megeszik, és mindeközben örülnek egymásnak. Na ilyen.

--Trifo

Kösz az infót Trifo !

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hogy õszinte legyek, nálunk melóhelyen nincs fürdési lehetõség, és a légkondinak hála hideg is van, így én se nem merek bevállalni egy esõben befele tekergészést bezony.

Gratula Trifo :-)

Mikó'jösszmán? (Holnap délelõt nye, ha lehet.)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lens: ilyenkor szombatok hajnal 1-re, vasárnap pedig valamikor éjfél és hajnal 4 között kezdõdik meló.

Jövõ héten már nem leszek ügyeletes, akkor már szabadabb a mozgás :)

Jöttem befelé dolgozni reggel és összesen 1 azaz egy darab bringással találkoztam az úton. A kollégáim meg körülröhögtek, ahogy csurom vizesen beléptem a bukómat lóbálva :)

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Bánya? Szauna? Mi van?

A péntek tényleg csak nekem lett vón' jó. Nöm baj. Jövõ hét közepe, amit feldobok. Mondjuk kedd-szerda, ha a www.met.hu is úgy akarja.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És jól is teszed! A fáradság olykor félelmetes dolgokat tud produkálni.

Hát ma szép idõnk van. :( Ez max. a bányának kedvez meg a szaunának.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Egyetértek. Már én is nagyon várom az SSS-t, de szvsz még várni kellene vele.

Charon: mázlista vagy, legközelebb óvatosabban!

Szvsz. A városban úgy kell bringázni, ahogy a motorosoknak tanítják: "mintha mindenki rád vadászna". Tehát mindig alapból azt feltételezd, hogy nem adják meg az elsõbbséget és észre sem vettek.

Egyébként nekem is volt már húzos esetem: vmelyik Békás kupáról jöttünk haza és nagyon fáradt voltam, annyira, hogy pomáznál fel sem tûnt, hogy piros a lámpa és jött a hév, ha nem dudál rám, akkor tuti, elébringázok

Ott toltam el, hogy nem pihentem eleget és a fáradtságtól szinte csõlátásom volt. Azóta, bár volt már, hogy hûlyének néztek, mondván pl: "Dobogókõtõl hazafelé csak lefelé kell menni", de mindig inkább pihenek mielõtt elindulok hazafelé.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Az idõt nézegetve elég esõsnek tûnik egészen péntek reggelig. Ez viszont további lehûlést jelent, tehát a péntek éjjel igencsak hideg lenne a hegyekben. Tekintve, hogy még mindig torokgyusziban szenvedek, nem biztos, hogy tanácsos lenne számomra. Továbbá még hõemelkedésem is tart. Szal lehet, hogy most inkább halasztanám részemrõl. Úgyis csak Charonnak jó. :D

Trifó: sajn,sajn :D Egyébként meg hányra mész ilyenkor melózni??
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ronin: az SSS a Sikárosi Sütögetõs Session rövidítése. Annyit tesz, hogy felmegy egy halom ember a Sikárosi rét szélébe a forráshoz, visznek magukkal borot meg répáss kalácsot, de leginkább szalonnát, jól megsütik, jól megeszik, és mindeközben örülnek egymásnak. Na ilyen.

De én most épp kihagyom, mert meló lesz szombat hajnalban is meg vasárnap hajnalban is. Lehet engem sajnálni jól! :)

--Trifo

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
SSS érdekelne, de nincs hálózsákom:(
Thy: Holnap akkor 6.20

Ewrybordry: Albit keresnék Szeptember 1-ei beköltözéssel, bringával, hosszú távra akár, be is társulnék, de max egy fõ mellé, és külön szobával. Szoba gyühet 9,11,2,. ker, és környéke, Buda elõnyben.
SEGÍTSETEK!:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ha csak nem lesz nagyon kakker idõ, akkor szerintem mi is szívesen becsatlakoznánk a május 20-i SSS-re!!

Bocsi,mi az az SSS ?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát ilyen Janihegy, le majd következõhegy fel...rövidebb cc-s dolog...nem lesz nagy tempó, mert én meg reggelente megyek ki a bókayba gyakorolva

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Holnap 6 20 merrehova lesz? Csak mert agyilag mosottan szeretnék eljutni fizikálisan is a nirvánába.

Lokésön, dísztánsz, elevésön és parafaktort kérek. Köfönöm.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Thy: 6.20 Zöld híd?

Ma még nem, de holnaptól akár mehet...

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Ha csak nem lesz nagyon kakker idõ, akkor szerintem mi is szívesen becsatlakoznánk a május 20-i SSS-re!!

Elhamarkodottan nyilatkoztam :(
Mégsem tudunk menni, brühü!!!!
-Esni fog holnap?
-Ahogy magamat ismerem, igen. De mióta magázódunk?

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
-Esni fog holnap?
-Ahogy magamat ismerem, igen. De mióta magázódunk?

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Sziasztok!
Remélem a Kedves társasággal randizhatok Szilváson!
Szeretnék szállást intéztetni 2fõre, aki tud, segícccsssen!
Tel.: +3630/9439-398 tyito Vass Laci

Jaaa! A lényeg!

A kutyánk ma 4hónapos! http://pix.bikemag.hu/album529

Üdv Mindenkinek!

Csaó Tyito!
Én két db 4 fõs faházat foglaltam így jöhettek és még rajtatok kívül egy embernek van hely! (ahol tavaly is voltunk)
Üdv:szammer

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
SSS részemrõl pipa. Alapesetben 5-6 között végzek a melóval, de ha nagyon kell hamarabb is szabadulok. Talihely hol legyen?

Baleset-téma: tiszta véletlenül nem most volt a fekete tekerés? :scared:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Kik azok, akik a társaságból itthon maradnak a hétvégén? Pénteken egy esetleges SSS??