Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A mérték a lényeg:D
Na én most elhúzokaludni,mert hajnalban kénytelen vagyok útra kelni franciaország felé...
Üdv:Thy

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
akkor meg itt lesz családi balhé :D

:love1:

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Halihó!

A szombati túra valóban klassz volt, egy új helyet is megismerhettem, eddig még nem jártam a Kõ-hegyen. Fent a túrista házban, egy nagyon kedves néninél lehet finom palacsintát enni 80Ft/db áron (csak lekváros és kakaós volt), érdemes oda ellátogatni.

Este Paráéknál jól megtömtük a pocakot, köszönöet a meghívásért.

Aztán tegnap este elmentem még egyet tekerni a Normafához, de nem sikerült tökéletesre a lejövetel, úgy látszik idén is gyüjtögetem a horzsolásokat :( :wallbange Hûvösvölgy elött az utolsó kis lejtõn benéztem egy kavicsot az elsõ kerékkel, és vagy felütöttem, vagy csak leugrott a tubeless külsö a felni szélérõl, de a következõ kormánymozdulatnál hatalmasat bukfenceztem, bicikli átugrik felettem (ekkor már kicsit lassabban szerencsére). Tápászkodok fel,szokásos kis börfolytonossági problémák, nézem bicót, elsõ kerék tök lapos, meg leugrott a lánc.
Megfordítottam a bájkot, hogy megnézzem mi a probléma, közben 30 szunyog esett nekem... gyorsan viszadobtam a láncot, és elkezdtem pumpálni az elsõ keerket, hogy meglássam mi a baja. Közben a szunyogokkal is harcoltam. Végre sikerült felfújni a kereket rendesen, de ahogy a szunyogokkal harcoltam, felborult az egész canga, és letörtem a szeleptût... szerencsére a kerékkben már megvolt a szükséges nyomás, így nyorsan menekültem a szunyogok elõl... Érdekes módona kerékben megmaradt a nyomás, és egyelõre nem szedtem le (mert nem tudnám felfújni, cska belsõvel) szóval nem tudom mit történt pontosan, de úgy tûnik a felni szerencsésen túlélte ezt a kis malõrt, és talán a gumi is egyben van, de ezt majd még meglátom. Remélem szelepet lehet kapni a Probike-ban (ez már este 8kor volt)

A Les gets-be utazóknak jó utat, jó zuzást, aztán vigyázzatok!
És igyatok, mert Révi megint elégedetlen lesz és megmutatja Õ hogyan csinálta volna, és akkor megint családi balhé lesz náluk :D
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szasztok!

Azt hiszem a hét utolsó bejelentkezését teszem meg, mivel holnap már nagyon korán fexem, mivel szerda hajnalban indul a KONA busz Les Getsbe :)
Vasárnapig odaát leszünk Júrópban, tesztelgetni a 2006-os KONA bájkokat, este pedig majd meglátjuk... ;-)

Szóval hétfõn gyövök, remélhetõleg jobbnál jobb fotókkal, élményekkel teli kosárral, fültõl fülig vigyorral :)

csákkkkkány

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
en ahanyszor arra jarok, mindig zarva van, de mindig olyan kinezettel, mintha elozo nap okorsutes lett volna, 50 resztvevovel. szoval furi :]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Tavaly még láttam nyitva, idén meg nem nagyon jártam még arra. De ahogy kinézett, szerintem soktak még emberek járni arra. Egyszer ettem ott egy isssteni jó babgulyást meg ittam egy sört a tulaj vendégeként. Ennyi kellemes emlékem van róla összesen. Kellemetlen emlékem nincs.

--Trifo

sziasztok

én mostanában nem láttam nyitva, persze lehet nem jó idõben járkálok arra...pár hónapja mintha ki lett volna táblázva hogy eladó vagy kiadó (de ez utóbbi nem biztos, lehet keverem as fakukaccal)...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Tavaly még láttam nyitva, idén meg nem nagyon jártam még arra. De ahogy kinézett, szerintem soktak még emberek járni arra. Egyszer ettem ott egy isssteni jó babgulyást meg ittam egy sört a tulaj vendégeként. Ennyi kellemes emlékem van róla összesen. Kellemetlen emlékem nincs.

--Trifo

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
szokott meg egyaltalan nyitva lenni a Petrocelli?
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Era: felmentem. Felhívtam elõtte vagy 8 potenciális csatlakozót, de senki se volt alkalmas helyen/idõben.

A Duna menti kis ösvényen összecsítettem magam csalánnal Szentendre felé, onnan felmentem Pap-rétre, onnan Vörös kõre, aztán visszafelé megnéztem a Petrocelli büfét (zárva), aztán a Lajos forrásos út felé vissza Szentendrére, patak mentén le a Dunáig. Utána bementem még megnézni a Lupa tavat, onnan sikerül PMR rádióval dumálni egy sráccal, aki Mogyoródon volt a Hungaroring mellett. Aztán nézelõdtem még a Római parton, hogy van-e valaki ismerõs kint, de nem volt. Lett ebbõl is egy kellemes 65km-es kör 600m szinttel.

Vörös kõrõl lefelé olyan dzsungel van az összes ösvényen, hogy a paraméter mutatója többször is körbetekeredett :)

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Nagyon tetszett a szombati túra. Jó, hogy jött Edit haverja, mert volt mire fogni, hogy miért nem mászom meg a csapattal Dobogókõt. Helyette jól beszamócáztunk a Lupánál és még idõben hazaértem, hogy induljunk az esti programra - Paráéknál néztük meg a szlovákiai képeket és degeszre ettük magunkat Györgyi remekeivel.
Tök jó volt az egész nap! :)
Képek lesznek, ha a Galéria újra használható lesz.

Trifó végül felmentél vasárnap paprétre? Nálunk volt Gergõ, családi életet kellett élnem.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
jiiiiháááááá... wallride rulezzzzzzzzzz...
voltunk Liqwuiddel a városban tekergõzni, és a kicsi wallride-nál sikerült a másfél méter magas falra felmásznom... jehhh... fotókat majd tolunk...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja, és a túra (a mászós szekció) szintje 1100m volt, amit 50km-en belül másztunk meg, ennél persze többet (70km) tekertünk.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hali! Tényleg jó volt! Nagyon élveztem a gyönyörû tájakat és örülök, hogy ennyi fórumos arccal találkoztunk az erdõben, plussz aztán még a parton is ücsörgött pár. Én sajna nem csináltam egy fotót sem, úgyhogy a fotókat én is kérem szépen.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Rulz volt a túra! :) Leégett a karom. Majd fótókat tegyétek fül.
Szép a Pilis...még mindig!
"Take my hand and walk down the path of forgiveness..."

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
A szombati tekerõknek jó mulatást. Nekem kezdõdik a munkanap...

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
jó tekerést... nekem marad a bevásárlás... kicsit rendesebbre pakolás az asztalomon, mert most igaz Én megtalálok mindent rajta, de ahogy Györgyi fogalmaz: kupleráj van ott...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na, Erával jót epreztünk, Zeddel jót cukiztunk.

Holnap pedig Bringás Bigék túra a Pilisbe, tali továbbra is 9-kor az Uvh-nál. Mindenkit szeretettel várok. Aki nem ide jön, azoknak kellemes hétvégét és nagyszerû, verõfényes tekerést kívánok!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Lem, mikor jöttök visszafelé? Cuki?
Én még beugrok Astoriára telcsit venni, aztán csatlakozok. Sztem 3-kor végzek, 4 körül már az Árpád-híd felé járok.
Ausztria, Kenguruk földje!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Nem tudsz ellógni?

Sajna nem,habár csak magamtól kellene elkéredzkedni,de hát az üzlet az üzlet.Valamibõl élni is kell,nem igaz? :confused: De holnap biztosan megyek,tehát találkozunk!!! :clap:
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Háromnegyed háromra tuti ott vagyok. :)