Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
kedves észrevétel- :) ...igen, de már régebben történt eme veszteség ...így könnyebb felfelé menni :D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

már rólam vagy a biciklirõl ? :D

rólad!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Era: nyugi, csak a fijúkat akarom befogni ;-) Matko koma az esélykiegyenlítõs részére harapott igazán :)
bár a sörözéshez nem feltétlen kell focizni ;-)

OBSI: HEPIBÖRDÉJ TÚ JÚ! :)

PIXEL: nagyon várok tõled egy grafikát!!!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
már rólam vagy a biciklirõl ? :D

:love1:

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

milyen Tunéziai beszámolónk?? há' mikó volt az mán?

egyébként tényleg nagyon jó volt a tegnap esti sütögetés...bár a szalonnától még most is rosszul vagyok :(

ors
tegnap mikor találkoztunk jól láttam, hogy jó pár kg eltünt...
valami fura volt talán ezt láttam...?

Obsidinan heppi nyú jír
boldog szülinapot barátom!!!

üdv summer

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
milyen Tunéziai beszámolónk?? há' mikó volt az mán?

egyébként tényleg nagyon jó volt a tegnap esti sütögetés...bár a szalonnától még most is rosszul vagyok :(

:love1:

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
:)
Thy: az ember a legváratlanabb helyeken képes összetörtni magát...

FOCI ???
Én legfeljebb a homlokotokról az izzadságcseppek törölgetését vállalom...

Képzeljétek, leszáguldottunk a hegyrõl, majd felcipeltük a lakásba a bicikliket és a lámpafénynél Paul talált egy potyautast a biciklijén!
Egy csiga lesett nagy szemekkel a km-óráján. Pont olyan volt, mint az a csiga a reklámban, amelyik felmászott az autóra, élvezni a száguldozást. :) Hiába fogdostam, hogy lefényképezhessem, eszébe sem jutott visszahúzódnia a házába. Lehet, hogy tele volt adrenalinnal. :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Era. siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimán!

Épp ma kezdem leszervezi a helyierõk vs ottlébecolók esélykiegyenlítõsfocimeccset...
:)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Jó volt a tegnap esti buli:) Kiváncsi lettem volna milyen lehet 130LE-s motorral slick gumival a kövesen lefelé...
Remélem a Jani is hazaért egyben...éhesen biztosan nem:)
Képek talán este...
Most alig bírok járni is, mert tegnap elestem az elõszobában:(
Hétvégén lesz valami tekerés, mert nem megyünk Kapolcsra..
Üdv:Thy

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Kala amúgy 2x annyit ment mint kellett volna mert azt hitte,fentebb másztok...Ezért aztán a Törökvész út felõl repült rá az Árpád-kilátóra,majd onnan a falaknak azon részére,amiknek a teteyénél a kereszt van meg a parkolók...Mikor láttam,h ott fenn nincs senki akkor vigyor h yeahh yót másztam de úgy tûnik,csak lefelé kellett volna menni mert a legalján vagytok,úgyhogy spuri Fenyõgyöngyéhez ahol naná,h megint benéztem a sötétben az utat és bozótharcolhattam magam a tûzhöz:)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Para: Miskolctapolcán megnyilt a Kalandtúra park fák közé 3-8 m magasan erõsített kötélpályákkal, lengõ lépcsõfokokkal, kötélhágcsókkal. Különbözõ nehézségû (kék, sárga, piros) pályákon lehet végig menni. Talán belefér a programunkba a strandolás mellé. :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Tegnap este, miután csurom vizesre izzadva felértünk a hegyre, hosszú téblábolás után (bocsánat, de vagy 15 éve nem láttam azt a régi barátnõmet) nekifogtunk megsütni, amit hoztunk. Jó hangulatról Konamanó, Skiri, Sigi kenus, Thy és Ors tunéziai beszámolója, Kahlesz murcija gondoskodott. Hozzájárultunk Vizdák Jani életben tartásához (leült közénk szalonnát sütni), de lehet, hogy a lámpa nélküli éjszakai hazaútja kockázatosabb volt, mint a lassú éhhalál. Megérkezett Activ bicikli helyett egy sport motorral és éjszakai befutóként Kala, nyomában Mellonékkal. Fecsegtünk, bámultuk a tüzet, no meg a csillagokat, túléltünk egy malac formájú kutya támadást (élelem szerzõ körúton lehetett, talán a falon éjjel lámpával mászó gazdái nem gondoskodtak róla megfelelõen, õ legalábbis saját kezébe/orrába vette a kezdeményezést és szalonna darabkák után átszimatolta a tûz körüli terület minden négyzetcentiméterét). Orsék bontották az asztalt, aztán eloltottuk a tüzet és rárepültünk a fülledt aszfaltgõzös városra.

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
kocsi mester!

A nagy rohanásban még nem is örvendeztem: Üdv újra 2 keréken!!
Küldtem egy mailt.

Tisztelettel: Mad002
"Csak az Itt, csak a Most
A máskor, a máshol nincsen"

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Ha gondolod, találkozhatunk vasárnap Kemencén. (egy hétig ott lakok)

A szokásos edzõtábor? Szerintem Kemencén megállunk majd pihenni és kajálni. A falu közepén van egy pizzéria, talán ott. Rádcsörgök mielõtt elkezdünk a závozi hegytetõrõl legurulni, OK?

(A számod még mindig valami ilyesmi: (30)-3xx3xx1 ? Mert ha nem illeszkedik erre a mintára akkor nincs meg. )

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Kala: köszi, azt hiszem nem lesz szükségem szállásra, vasárnap fogok csak érkezni valahonnan ÉNy felõl.

A mai mászósütést én 6 óra utánra tervezem. Persze érkezni lehet utána is, szerintem a tüzet úgy 8 körül gyújtjuk meg. Kötelet sajnos nem tudok vinni, de a falon elcsimpaszkodunk egy darabig.
Van olyan, aki nem tudja hova kell jönni, hogy kimenjek 6-ra a Fenyõgyöngyéhez?

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 posts

Mi már megbeszéltünk vasárnapra egy börzsönyi tekerést. Ha valakinek van kedve csatlakozni örömmel látjuk. Valami ilyesmi a terv: Kismaros, Királyrét, Závoz, Kemence, Bernecebaráti ,Nagy-völgy, Diósjenõ, Nógrád, Királyrét, Kismaros, de lehet, hogy még variálunk picit.

Az biztos, hogy a nyugatiból 8:55-kor induló vonattal megyünk.

Nem lesz nagyon durva a tempó, mert 2 hónap kényszerpihenõ után - bokatörés - még csak a visszaszoktató fázisban vagyok, de már legalább tekerhetek! :)

Mi szombaton megyünk egy hasonló utat (Szentendre - Pap rét - Visegrád- Nagymaros - Nagyhideghegy - Kemence).
Ha gondolod, találkozhatunk vasárnap Kemencén. (egy hétig ott lakok)
"Csak az Itt, csak a Most
A máskor, a máshol nincsen"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
annyi difi van vele,h nem kapolcs,hanem petend (uúgy Mûvészetek Völgye)
és sátrazós
meg az illetékest akkor idetrombitálom majd,h milyenek a keretei a dolognak,ha a fentiek tudatában is érdekel:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
kala:engem is érdekel kapolcsos szállás
Köfi:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
mai sütögetés kb mikortól lesz?
era,érdekel még kapolcsos szállás?

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Thy: a kocsi még anyukámékkal nyaral vasárnapig, úgyhogy nekünk sajna nem lesz automobile :(

viszont ma mi is megyünk sütögetni :)

Para, vagyis inkább Györgyi: nagyon szép a paci, kívánom, hogy sok-sok izgalmas kilómértert tegyetek meg együtt a hegyeken völgyekben:)