Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy, sziasztok!

Mi hamarosan indulunk szlovenszkijrajba, hogy holnap érdekes versenyt éljünk át.... érdekes lesz, mert baromira nincs edzettségem, és 90km, az kilencvenkilométer...

na majd lesz vhogy...

A bükk marcisoknak 25 fokot, kicsit felhõs, enyhe szellõs, csodás idõt és nagyon jó idõt!

JÖVÕHÉTEN LILLAFÜRED! :) jiiiiiiiiiiiiihááááááááááááááááááááááááááááááá

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát gyerekek sajnálom, de ezt a lámpát nem lehet kapni, mert úgy bütykölte az egyik haverom, aki egyébként a fórumon a Balu1. Õ akkor annyit bütykölt vele, mire elkészült, hogy azt mondta, még egyszer biztos nem csinálná meg. Persze ki tudja, kérdezzétek meg, nem-e lenne rá hajlandó ismét.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
OFF
Létezik olyan dolog, hogy "feszültség többszörözõ". Abból kellene olyan, ami elfér 2 ceruzaelem helyére és csinál 2-2,4Voltból 6 Voltot. Gyári termék ilyen nem nagyon van, csak olyanok, amik 5V-ra vagy 12V-ra stabilizálnak, az meg vagy kevés vagy sok.
ON

--Trifo

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
YAY ezt én is akartam kérdezni,h az a kis kapcsolós dolog az hogy volt,mert ha így nem fogyaszt (sokkal) többet,akkor engem is érdekelne,fõként most h 1re közelebb vagyunk 24h-shoz:D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Trifo jelentkezik, épségben hazaért :) Éjfél után pár perccel már otthon is voltam jól.

Natiék: Üdvözlet újra itthon :) Jut eszembe, neked csinált valaki valami elektronikus bûvölést a ledes bringalámpához amitõl jobban világít?

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Üdv újra itthon a hazaérkezõknek!
Szombaton újra találkozunk hát.
Akit érdekel, eljöhetne a tájbringa versenyre is ami szombaton Parádon lesz azt hiszem 2 órakor.
Nevezési díj nevetséges 5-600 Ft. :)

Kahlesznál a tegnapi party jól sikerült. Activitiztünk, de megsúgom az elkövetkezendõ játékosoknak, hogy Kahlesz betanulta az összes kártyát elõre, így esélytelenek voltunk mindnyájan vele szemben. Még mielõtt szóltunk volna egy szót, már kitalálta a megfejtést. :)
És Kahlesz, a rémtörténeteid ellenére is jól aludtam. ;)
Egyébként nagyon köszönjük a meghívást, jól éreztük magunkat.
Remélem Trifo és Skiri is biztonságban hazaértek - ûr- és szörnylények támadása nélkül.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Én is gratulálok Nati!

Era&Mellon: én tényleg félreértettem mindenkit. Azt hittem (nem tudom miért), hogy Era linkelte a képeket.. Hmm, hülye vagyok na :) Bocsánat mindenkitõl.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Ez igen, nagy gratuláció Nati!

Az én drága párom is valami hasonlót érzett tavaly Szászváron, mikor Csubee közölte vele egy meredek szakasz teljesítése után:
- Ez igen Niki, belõled egyszer igazi DH-s csajszi lesz! :D

Amúgy szeretném elmondani nektek, hogy végre megalakult az Orosházi Kerékpárosok Érdekvédelmi Egyesülete, egy helyi civil szervezet, terveink szerint szeptember 22-én, az Autómentes napon Orosházán is szervezõdik egy nagyobb szabású bringás felvonulás...
Bõvebb infó: http://www.oke.fw.hu
Na, nem off-olom szét teljesen a topicot, még egyszer gratula Nati !!

Üdv. Pigi
"Olyan hülye vagyok, kiskoromban háromszor buktam gyurmából"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja, és megnyertem életem elsõ dh- versenyét kint Plattekill-ben:
http://image51.websh...06AWhysX_ph.jpg
Ráadásul volt 4 ellenfelem helyi csajszi. Dh bringám egy Turner volt és mivel most dh-ztam ilyen géppel életemben elõször, furi is volt. De nagyon tetszett, úgyhogy most sajnálom, hogy nincs ilyen szörnyem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok!
Megérkeztünk végre, és mit kell látnom? Hogy elmulasztok egy jó kis bulit. Igaz, még oda is érnék, de sajna olyan fáradt vagyok, hogy már nem fogok tudni kimozdulni itthonról. Kár, pedig már szerettelek volna titeket látni. Igy csak annyi marad, hogy lélekben ott leszek veletek a bulin. Hamarosan talizunk a Bükkben!

Era: 24 órásra jövök a csapatba!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Hû micsoda zavarok. Era is volt a Tátrában, vagy csak Bruce keveri a dolgokat? Mi minden esetre voltunk ott :bananadan

Még egy kis Tátrás élmények:
A szlovákok továbbra is bírják a hideget. 8-10C, sziklás terep de a szandi az alap. Akár zokni nélkül, vagy trendi módon fehér zoknival (kicsi sár is volt), és nem csak túra szandál, hanem klasszikus utcai verzió is. És nyomják nagy lendülettel a túrát.
A hûvös idõ ellenére Ujjatlan + rövid naci is elõfordult néha.

A menedékházakhoz a serpák szerintem továbbra is csak hobbiból hordják fel a cucot: 50kg-s málhával a hátukon mennek fel köveken 3-500 m szintet menedékház függvényében.
Ehez képest üditõ 1dl 10 Sk (63 Ft)... kaják némileg olcsóbbak, mint lent a városban...
Ami luxus az a forró csoki, ez 40 Skba kerül (pedig porból készül és gondolom patakvízbõl)
Ehhez képest a szlovákok töbsége csak 1 teát iszik, és a hozott kaját eszi, amiért senki nem szól, nem úgy mint az osztrákoknál.

A szintidõk normál tempót tükröznek pihenõ nélkül, de azért rá lehet verni. Vasárnap, amikor siettünk, a lányokat hátrahagyva egy oda vissza 2:50-re minõsített utat 1:50 alatt megjártuk, igaz hétfõn alig bírtam lemenni a lépcsõn, illetve begyüjtöttem pár vízhólyagot a köveken.

más: ma este azért mégis megpróbálunk eljutni Zolihoz.

A 24h-s verseny végül nem itt lesz Csillebércen?
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ors: kár, hogy nem tudsz jönni a 24 órásra. :(
De akkor találkozunk a Bükk marcin. :)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

Szia Era! A 24-órással kapcsolatban majd beszélnünk kellene,stratégia,kik tudnak jönni,stb....remélem azért megleszünk hatan,mert mostanában egy két virág nem nagyon aktiválta magát... :D

én sem aktivizáltam magam mostanában pénz és lejutási lehetõségek és egyebek hiányában...már csak mátrára és bükkre tervezem...így 24 órásra se számítsatok rám...

csak mondom :)

:love1:

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
ha tudom hogy ily' módon ki tudok jutni, akkor mentem volna szívesen, de most már késõ :(

nekszt tájm! :(

jah, amúgy igen, privi, mert úgy gondoltam, itten vagyol.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Nincs kedve valakinek kijönni velünk péntek d.u. Szlovák Paradicsomba a Maratonra?
Fotózni? Tekerni?
Szombaton marci után kámbekhóm!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ööö... burce: bocs, de nem tudtam, hogy tõled is kaptam... vagyis nem is kaptam, csak egy névjegyet... Te véltelne nem a régi számomra küldted? 30389××××re?
az már nem élõ szám!

természetesen így, hogy tudom, KÖSZÖNÖM :)

MEG VAN! PRIVIBEN KÜLDTED! :)
Mondom Én hogy zavart érzek az erõben! :)

már nagyon mennnék lillára.... hajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Ja hát igen, szegény loki kereste a helyét a stadionban, de hát ugye ez nem egy mindennapos alkalom...

Era: igen rád, és a Tátrára gondoltam (meg a Vörös-torony hágóra)

PF: nekem meg se köszönöd :(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:)

kissé olyan most itt, mint a loki tegnap az manchesternél... kissé zavart... :)

Thy: köszi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Bruce: nem értelek. Én hol voltam?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
akkor melyikõnk kapja a puszit? :)

Era: örülök a képeknek, most már sejtem, hogy merre bújhattak el azok a láncok! :-) Amikor mi voltunk a nyár elején, a hó 70% ellepte õket... bár szerintem így nehezebb a hágó, mint hóban.. (pl lefelé ha mély hó van, tök gyorsan és kényelmesen lehet menni)
Hány napot voltatok ott? Lesz még több kép is? :)