Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Zita sajnos Brüszelben "ünnepli" a születésnapját, és nem került net közelébe, de addig is tolmácsoltam Neki a jókívánságokat, amit ezúton is köszönök a nevében.

Én sajnos továbbra is az achillesemet pihentetem, bár most már lassan kezdhetem terhelni.
Lillafüreden még nem kellett volna, a diagnosztika után rögtön lebuktam: megnézte a grafikont és odafordult hozzám: na meséljen, mit csinált a hétvégén ?!
Még szerencse, hogy nem mentem át Szilvásra én is.

Azért jó volt egyet tekerni, meg legurulni is jó volt :-)

Jövõ hétvégén pedig indulunk nyaralni: Barcelona-Lisabon :bananadan
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Mivel Tomi meglepõ módon elfelejtkezett rólam tegnap... :P

Zita, én is Sok Boldog SZületésnapot kívánok :)

:love1:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nézzetek át ide (46.oldal) és olvassátok el a hozzászólásomat New Orleans-ról:

http://forum.bikemag...5231#post315231

Oda kell figyelnünk egymásra, legyen az bármilyen messze is tõlünk a világban. Hogyan történhet meg ilyesmi egy "civilizált" országban??? Döbbent vagyok és fájdalmas olvasni a híreket. :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nekem az a baj a péntekkel, hogy akkor utazom el. Úgyhogy csütörtökre tenném a dolgot.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha ilyen éjjeli nyomulás lesz, én is szívesen betársulnék, munkahelyrõl sokszor éjjeli tekergésbe csapok át, s egyedül nem szívesen csalinkázok a setét erdõben. Én is péntekre szavazni, merthogy másnap nem kell korán kelni...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Nati, nekem kedd, csütörtök, péntek iz okéj
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

mászás és csillagbámulás is ok!

tegnap egy pár haverral csalinkáztunk a pilisbe, persze ránksötétedett jól. Viszont hazafele jövet olyan istentelen szép látványban volt részünk a sikárosi rétnél, amit nem fogok egyhamar elfelejteni. már lement a nap és egy vékony ködréteg ült rá a rétre és ahogy átmentünk rajta, olyan volt, mintha vágtunk rajta egy járatot. Borzongatóan szép volt!

mellesleg kész az új paripa, majd tolok képet. szerintem brutáljól néz ki, csak sajnos pár alkatrész nem mûködik rendesen rajta... :( egész véletlenül nincs valakinek egy fölösleges 32-es tányérja (4h), vevõ lennék rá.

ilyesmi volt nekünk is tavaly tavasszal..esõ után mentünk fel estefelé...a látvány kb ugyanez.....jó hely az a sikáros :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kex, ez fantasztikus látvány lehetett!!! :)

Akkor jövõ hétre vagyunk már minimum hárman, bár szerintem még pár másik haveromat is fogja érdekelni a dolog! Melyik nap legyen??

Charon, te is akartál jönni egy ilyenre, neked mikor lenne jó?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
mászás és csillagbámulás is ok!

tegnap egy pár haverral csalinkáztunk a pilisbe, persze ránksötétedett jól. Viszont hazafele jövet olyan istentelen szép látványban volt részünk a sikárosi rétnél, amit nem fogok egyhamar elfelejteni. már lement a nap és egy vékony ködréteg ült rá a rétre és ahogy átmentünk rajta, olyan volt, mintha vágtunk rajta egy járatot. Borzongatóan szép volt!

mellesleg kész az új paripa, majd tolok képet. szerintem brutáljól néz ki, csak sajnos pár alkatrész nem mûködik rendesen rajta... :( egész véletlenül nincs valakinek egy fölösleges 32-es tányérja (4h), vevõ lennék rá.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Engem! Kedd lenne a legjobb (ego).
(próbálom egy hét alatt behozni a lemaradásomat :))

Para: :D
Mondom én, hogy nem rossz az!!! :)
Akkor vannak jófejek is a factorban? ;)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Jövõ héten hétköznap kedd - csütörtök között kit érdekelne egy kint alvós buli a Pilisben.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Zitának pedig Nagyon Sok Boldog Szülinapot!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Bazzzzz burce!
Mondom magamnak, na most jól megsiratom a kollegáim, és elmesélem nekik a vicced (nyuszika)...

erre az egyikõjüknek annyira tetszett, hogy a röhögéstõl kezdett könnyezni.... :-/

ne ismertesselek össze titeket? :-P

no, mátra marcisoknak jó tekerést! én nem sokára elhúzok nyugatnak, hogy holnap juróbájk kapuin beléphessünk...
á'fíderzén...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Buda ;-)

Gyûlünk, gyûlünk :-)

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Szerda, Pest, Jó!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Szerda nekem is jónak tunik a sutogetesre.:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
jah, egybõl kaptam a pofont is, de az már nem is látszik.

;-))

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

..remélem rakoncátlan ujjam rendbejön addig...

Rossz helyre dugtad?:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Budára gondoltam :-)

És mivel már van egy csomó jelentkezõ, ezért a szerdát úgy veszem, hogy meg van beszélve :-)

És akkor mászás & sütés? hánytól jó nektek?

..remélem rakoncátlan ujjam rendbejön addig...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Szerdára egy sütés jó lenne.

--Trifo