Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. szeptember 17. - 13:20

Írta 2005. szeptember 17. - 13:10

Dante!Az a fura, hogy a tragikusan elb@szott túrákra is, mint pl amin nem, hogy nem jutsz fel, de még napokat is késel, rossz az idõ, sõt, még a felszerelés egy részét is otthagyod, szívesen gondol vissza az ember,s enm keserûséggel.
Így van bíz ez, de azért te is tudod ezek nem olyan mászások ahol ott kell hagynunk a felszerelést, és életünk megmentése miatt sietni a biztonságos alaptáborba. Ahhoz én kisfiú vagyok, ezek csak hangulatos magashegyi túrázások voltak. Bár az is igaz, hogy a Glockin is hagyta már ott ember a fogát

Lens!
Tök jó, hogy kezded újraéleszteni a topikos hétvégi túrákat. Emléxem 3-4 évvel ezelött itt a topikos túrákon mentem veletek hosszab hegyeket ( Királyrét-Nagyhideg-Csóványos-Kismaros) és majd bele pusztultam. No meg az elsõ Kevélymászásom ahol lefele jövet Cheesynek akkora nyolcas lett a hátsójába, hogy csak a tárcsafék mentette meg a biztos pereceléstõl

Félre a nosztalgiát, jó túrázást nektek - én melózok - bár sztem amikor ezt olvassátok már rég hazajöttetek !
üdv: roobi
Írta 2005. szeptember 17. - 11:36

Nyúl vagy. Az Inóci vágás lefelé az igazi.
"Csak az inóczi...azt szereti..."

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. szeptember 17. - 11:36

Írta 2005. szeptember 16. - 21:22

Nyúl vagy. Az Inóci vágás lefelé az igazi.Hû de mennék jövõ hétvégén, de ha nem kapok valami átok folytán lavinajelentést, én saaajnos meg kell hogy másszak egy hegyet az Alpokban. Ez olyan mint a drog...havonta egyszer muszáj...
Nekem Pilis is és Börzsön is oké, bár gondolom sejtitek, hogy az Inóczi vágást felfelé jobban preferálom.
Írta 2005. szeptember 16. - 20:56

Mivel annyira érdekel itt mindenkit, leírom a tegnapi tájbringás tekergésem. Csak röviden.
Hihi, ez ari.

Thy, én lehet, hogy vevõ lennék az X.O váltókarra, de csak a jövõ hónapban fizu után. Úgyhogy addig má' ne használd.

Szar ez az XO, 2 éves használat után kezd tönkremenni a jobboldali kar! Ne vegyetek ilyen mûanyag vackot!

(egyébként Thy, mi van veled? Már sose jössz velünk túrázni? Ennek a mûfajnak már vége?)
Kex!!!! Nem téged láttalak pár napja az Árpád-híd budai lejáróján egy világitózöld bringával? Épp egykerekeztél, vagy mitcsináltál. Én meg kiabáltam neked lentrõl, de úgy néz ki, már akkor benne volt a bogár a füledben! hihi
Írta 2005. szeptember 16. - 20:05

CC:S-Works Carbon HT, R7 Super,XTR,FRM
Üdv:Thy
Írta 2005. szeptember 16. - 17:16

Thy, mi az új frírájd setup? gondolom sx az alap...
Írta 2005. szeptember 16. - 14:09

Elmondanám, hogy az Easton Cuccok kb 2 hétig voltak a gépben...egy váltón meg egy féken mit lehet agyonhasználni? Igen...lehet, hogy többet adok egy bringának, mint mások, de legalább tudok bicajozni (ez szerény volt:)). Egyébként legalább karbantartom a cuccaimat...ellentétben másokkal...De nem is kötelezõ megvenni...a lehetõség megvan...
Üdv:Thy
Írta 2005. szeptember 16. - 13:55

Bocs, ha õszinte vagyok.
Ja! És használd az aprót ! Más topicban kimoderálják az embert, ha igy hirdet.
Írta 2005. szeptember 16. - 13:32

Jók ezek a hegyi történetek. Mikor ott van az ember, nem mindig élvezi, de aztán egy életre szóló emlék.

Mivel annyira érdekel itt mindenkit, leírom a tegnapi tájbringás tekergésem. Csak röviden.
Voltunk, vagy 30-an Normafánál. Idõben eltolva érkeztünk/indultunk. Nem engedtem a 17 km-es hosszabb kör rábeszélésének, maradtam a 9 km-es rövidnél. Kaptam térképet meg dugókát és mehettem, amerre akarok. Miután jobban megnéztem a térképet, rájöttem, hogy majdnem ellenkezõ sorrendben akartam összegyûjteni a pontokat, hátra arc és elindultam Csillebérci Úttörõtábor irányába. 24 órásról ismert volt az ösvény.

Nagyon örülök a térképnek, ezután biztos sûrûbben járok arra és tetszett, hogy közben többször is találkoztam a többi tekergõvel.
Írta 2005. szeptember 16. - 13:27

Giant AC Team váz Swinger SPV 4Way taggal:295000 helyett 170000. Keveset használt, kifogástalan állapot.
Manitou Sherman Flick Plus 110/150mm, kifogástalan állapot, olajcserével,144900 helyett 90000
Magura Louise FR fék e+h 180/160mm kifogástalan, új betétekkel 93000 helyett 50000
Race Face Prodigy DH hajtómü 44/32/22 170mm látszik rajta az idõ foga, de a tányérok nem kopottak. 39900 helyett 20000
SRAM X0 váltókarok: 17900 helyett 10000
SRAM X9 hátsóváltó: 17900 helyett 10000
BBB BHB-04 kormány: 5990 helyett 3000
BBB BHS-15 stucni: 7990 helyett 4000
Easton EA50 Ultralight kormány: 4000
Easton Ultralight stucni: 4000
Nagyjából ennyi...a cuccok nincsennek egy évesek, és cserebere miatt eladók. Csere nem érdekel
Tel: 20/4179348
Üdv:Thommey
Írta 2005. szeptember 16. - 12:56

Nem ide való téma, de ha már szóba került...
ki volt közületek 3000-nél magasabban már? Én sajna 2500-nél még nem jutottam feljebb, de 2000-2500 között még semmi jelét nem éreztem a magasságnak. Utána 1000 méterrel már ekkora a különbség? Jó lenne jövõre elmenni 3000 fölé...
Mi pár éve Klaresszal a Grossvenedigert (3674 m) másztuk meg, igaz elég könnyû hegyecske! Ja és gyalog nem bringával, mert a gleccseren nehéz lett volna a hóhídakon áttolni a kerót.

Ja és Marokkóban a Toubkalra (4100 m) mentünk volna, de 3200 m-en az alaptáborába olyan beteg lettem, hogy lépni nem tudtam ( alul-fölül ahogy illik) így ez a csúcshódítás kimaradt. Talán egyszer bepótoljuk. Egyébként kis túrázós gyakorlattal, nyáron bárki számára teljesíthetõ az Atlasz legmagasabb csúcsa különösebb felszerelés nélkül( kötél, beülõ, csákány no) !!!!!
No ennyi a mi történetünk...
üdv: roobi
Írta 2005. szeptember 16. - 11:11

Írta 2005. szeptember 16. - 00:56

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. szeptember 15. - 22:22

Nekem Pilis is és Börzsön is oké, bár gondolom sejtitek, hogy az Inóczi vágást felfelé jobban preferálom.

Írta 2005. szeptember 15. - 21:24

Én szeretném idén is megnézni a Pilis tetõt. Tavaly már sikerült feltekernem, de ez a plusz 8 kiló attól félek megakadályoz benne. De megpróbálnám... Meg Dobogókõ, ha még nem halok meg addigra... Szóval mehetünk bármerre, majd kiderül.
Szombatra pedig vigyünk magunkkal pozitív kisugárzást és szép idõ lesz!
Múlt 7végén sikeresen teljesítettem az idei elsõ százas túrámat. Éppen a Pilistetõ-Dobogókõ-Sikáros útvonalon.
Ajánlom figyelmetekbe a hosszúhegyi úton a szederbokrokat, fõleg a magasles után, valamint Sikárostól lefelé a völgyet.
Most sajna nem megyek, de talán jövõ héten veletek tarthatok/tunk.
Írta 2005. szeptember 15. - 19:26

Írta 2005. szeptember 15. - 18:54

Most látom, hogy a mászósütés a jövõ hétre tolódott, én akkor hazautazom, szóval az nem jó, ellenben holnap délután kimegyek a francibányához, hogy ott nekem jó legyen. Kinek van még kedve? (ha sokan, akkor sütögethetünk is.... vagy ha kevesen, de van kedvünk hozzá, akkro is

Szombaton szi'vesen mennék biciklizni.
Üdv,
b
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"