Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Egyebkent ez szertem tul van ragozva. Itthon egy jo bringas jol megy barmely szakagban, barmelyikbol is jojjon. Vilag viszonylatban viszont lofingot nem er egy CC vilagbajnok egy DH VB-n es forditva. Jani es Chicken pedig jo bringas, van hozza erzekuk, fizikumuk es technikajuk. Ezt bizonyitja a hetvegi verseny is.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Jani tök ügyi, õ bárhol bármivel lemegy!

Ez így van. Láttam is elkerekedett arcokat, amikor jött lefelé. A legszebb fordulókat, kanyarodásokat tõle láttam. Ja, és mindezt egy kölcsön paripával, mivel még nincs sajátja ehhez a szakághoz.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Na, ez érdekes.
Próbálnák meg a DH-sok a lejtõket merev CC-s gépekkel. :)

Nyugodj bele, bepróbálnák. Arról nem is beszélve, hogy sok fiatal merevvel tolja, sõt néhány mazochista full merevvel vagy BMX-el.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Szombatra (okt. 1.) terveztek egésznapos bicajozás? Ha igen, én mennék szívesen, most ráérek.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Jani tök ügyi, õ bárhol bármivel lemegy!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Era generálja az õsellentétet ;) Diget már pl. láttam szörnnyel felfelé tekerni aszfalton, szal szörny szörnnyel mászás már volt... ;)
When the day is through, all I want to do is slow down...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Na, ez érdekes.
Próbálnák meg a DH-sok a lejtõket merev CC-s gépekkel. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Tokodon nem csak DH tandem volt, de Vizdák Jani is! 3. lett! OK, nem a saját gépével :)

Elsõ meg Chicken, aki szintén CC-s.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Tokodon nem csak DH tandem volt, de Vizdák Jani is! 3. lett! OK, nem a saját gépével :)
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://gyik.rulez.or...4_tokod_dh.html

Ezt találtam.

Tandemmel a szûk kanyar, meg az ugrató az igazi gáz, meg esetleg, ahol leér a középsõ rész. De milyen émény volt a krosszpálya (3x kellett lejönnöm rajta.)

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Nem is igaz, szerintem nem lettek valami jók, hiszen szarakodott a szerencsétlen gép. :(

Az én képeimnél biztosan jobbak lettek, mert én szinte nem is fényképeztem :-)

Én is szerettem volna csatlakozni a Börzsöny-túrához, de szombaton dolgoznom kellett. Vasárnap viszont mi is mentünk és a mezt is felavattuk!

Jó kis túlélõtúra lett belõle. Bernecebarátiban jöttünk rá, hogy ki fogunk futni az idõbõl, ezért lemondtunk az eredetileg Diósjenõre tervezett pizzázásról. Késõbb kiderült ... na nem az ég, mert azon baromi ronda felhõk gyülekeztek :), hanem az, hogy még ha az evést-ivást kihagyjuk akkor sem ússzuk meg a ránksötétedést. Így történt, hogy végül pont a legsarasabb részeken kellett korom sötétben tekerni, mindezt egy 3 LEDes lámpácskával amiben - ezt Nógrádon vettem észre - nem volt még elem sem :-))). (Milyen jó, hogy a fényképezõgép is ceruzaelemekkel mûxik)

De talán jobb is, hogy nem láttuk mekkora mocsokban tekerünk.

Megjegyzem jól megy az új mezhez a híg sár színe :-)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon!

Tokodon volt egy DH tandem, és ha jól tudom, végig is mentek. Az elsõ harmadán biztos, mert azt fentrõl láttuk.

Milyen cuccokkal? Fully, vagy a szokásos (mint a mienk) schwinn váz + teló?

Fotó van valahol?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Volt ahol toltak, de amugy lementek vegig lent azt mondtak tobben is :)

Ja volt egy-két olyan rész, amit fizikailag lehetetlen volt nyeregbõl megoldani tandemmel.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Lensver: de sajnálom, hogy ilyen szép napon nekem pont egy "hülye" esküvõre kellett mennem.. :( Pont egy ilyen útat akartam leszervezni, de csak gyalog ismerem a terepet, kellett volna egy tapasztalt vezetõ.. Erre meg, nna, lecsúsztam.. :) A térképet majd összevetem egy túristással, de ha nem megy majd küldd el légyszi a track-et..

Charon: nekem ugyan nem volt mit megtépkedni, de alig várom, hogy az aláírásodban megjelenjen az újrarendelés.. :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Era: köszi... úgy látszik egy vírust kaphattam el, mert idebenn már mindenki kezd beteg lenni... elõször torok fájás, majd taknyosodás, és hõemelkedés... zsír kis anyag... :-P

fényképeket nézegettem, az egyik szalmabálás tetszik... :o)

Sikondára már nyomtatott próba verziót is viszek a naptárból! :o)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Para: jobbulást!
Kár, hogy nem voltál velünk, voltak lejtõk!
Fényképeket nézted? Naptárhoz talán jó lenne egy-kettõ. Nati nagyon szépeket csinált. :)

Nem is igaz, szerintem nem lettek valami jók, hiszen szarakodott a szerencsétlen gép. :(

Para, jobbulást!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Volt ahol toltak, de amugy lementek vegig lent azt mondtak tobben is :)

Charon!

Tokodon volt egy DH tandem, és ha jól tudom, végig is mentek. Az elsõ harmadán biztos, mert azt fentrõl láttuk.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Charon!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

szedren...;)

Szerintem ez senkit sem vigasztalt! Posted Image

De cserébe lesznek egy csomóan a mezek utánrendelésénél.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Para: jobbulást!
Kár, hogy nem voltál velünk, voltak lejtõk!
Fényképeket nézted? Naptárhoz talán jó lenne egy-kettõ. Nati nagyon szépeket csinált. :)