Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. október 04. - 14:33

Ezek altalad mar nem hasznalt kulsok? Esetleg van koztuk valami sarban is jo? 2.0 koruli meret. Hogyert, milyen? :-)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 04. - 14:29

Valmelyik elkövetkezõ hétvégén kijöhetnétek (akár hévvel is: 10 kilcsi) felénk és Nagytarcsa környékén megmutatjuk a Gödöllõi dombság ádáz emelkedõit és lejtõit, meg a halálösvényeket, terminátorokat.
Okt 15,16, 22, vagy 23. Ha hat után fejezzük be a túrát, akkor egy féláron cukrászdázást is be lehet iktatni.(Pl dobostorta csak egy százas, somlói 75 és hasonlók...)
Charon! Már meg is van beszélve! Okt.22v.23.lesz a nyerõ!
Írta 2005. október 04. - 14:04

Nekem úgysem kellenek, és csak a helyet foglalják...Milyen méret kell?
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 04. - 13:43

Bezzeg velünk nem volt kedved támadni. Mikor lesz az, mondd, hogy jössz te/ti is?
Kedvem ugyan lett volna, de anyámékat lassan 3 hónapja nem láttam, és szombatra voltunk bejelentkezve.
Vasárnap meg a környéken nyomtuk.
Most hétvégén meg XC "háziverseny" Dantéval (dobogó legteteje

Az eljövendõ 7vége pedig kalóriatábor a 17.kerületiek szervezésében, szal erõsen kell majd koncentrálni, hogy az energiamérleg nyelve hova billen.
Mellesleg most már nem is merek lassan sehova sem elindulni, mert tökre le van kopva a minta külsõkrõl, a Velociraptor bütykei mellett pedig szép nagy repedések tátonganak, újra meg nincs lóvé. Kellett mezre. A versenyen is kölcsönmislennel nyomtam. (Kösz Dante!)
Valmelyik elkövetkezõ hétvégén kijöhetnétek (akár hévvel is: 10 kilcsi) felénk és Nagytarcsa környékén megmutatjuk a Gödöllõi dombság ádáz emelkedõit és lejtõit, meg a halálösvényeket, terminátorokat.
Okt 15,16, 22, vagy 23. Ha hat után fejezzük be a túrát, akkor egy féláron cukrászdázást is be lehet iktatni.

Írta 2005. október 04. - 11:45

Trifo:szépen gömbölyödik már:)biztos nem ikrek?

Sajna a karbon gyûrû jobban illett volna, de hát az arany a divat:)))))))
Írta 2005. október 04. - 11:42

(Hétvégén Kóspallag felõl szombat-vasárnap megtámadjuk a Börzsönyt - aki arra jár, jelezze és csatlakozhat.)
Bezzeg velünk nem volt kedved támadni.

vendég_Charon_*
Írta 2005. október 04. - 11:29

Thy, Mellon, Konamanó, Skiri, Khálesz: Mezeteket mikor szeretnétek átvenni? Csörr telcsim 06203629314
Para+Alex(2) mezei leköltöznek Sikondára is.
Lassan peregnek a napok, és lassan gyarapodnak csak a postok. Melankólia hétköznap, félálomban dolgozás, majd sötétben hazajutás és összebújás a pihepuha meleg ágyikóban. Hétvégéken nyirkos esõs idõ, sárgumi és hosszú mez. Fröcsög a barna talaj, csúszik a kerék, csöpög az izzadság és párás a szemüveg. Amúgy sem látni messzire a tejfehér ködben, és csak lassan színesedik a haldokló erdõ...
Üdv mindenkinek!
(Hétvégén Kóspallag felõl szombat-vasárnap megtámadjuk a Börzsönyt - aki arra jár, jelezze és csatlakozhat.)
Írta 2005. október 04. - 11:10

A képek egyébként szenzációsak!

Írta 2005. október 04. - 10:47

Gratula a bátor döntéshez, és Sok boldogságot Thy&Ors! :clap:
Én vasárnap újra tekertem, és nem is keveset, mindjárt egy laza 100as Dobogókõ túra kerekedett (Zolival és ifjabb Trifóval), igaz nagyrészt aszfalton, de azért volt egy kis terepezés a K jelzésen. Jó volt újra tekerni, kár hogy már az õsz jön. Persze már kezd színesedni az erdõ, nemsokára szép lesz, ha száraz marad az idõ jókat lehet majd még hétvégenként tekerni.
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2005. október 04. - 09:09

Edit: óafrancba! Nem olvastam el az összes postot aztán jól megfejtettem én is. Egy félmaratonnyi lemaradással...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. október 04. - 07:50

az óriás piros pöttyöst szeretem

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. október 04. - 00:29

De inkább tényleg egy szétrozsdásodott fémlap, legalábbis a minta ismétlõdésébõl és annak forgásából..
Sikerült is visszaadni. Mármint az õszt a színkavalkádból. Mondjuk nekem a párás erdõs képek tetszettek nagyon és ott még zöld és sejtelmes minden. Nagyon jók!
Írta 2005. október 04. - 00:19

Rozsdás fémpadló.
tényleg olyan a mintája mint egy kazánlemeznek

már kiváncsi vagyok..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 04. - 00:13

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. október 04. - 00:09

Írta 2005. október 04. - 00:08

Írta 2005. október 04. - 00:04

Ja, szerintetek mi ez:
http://kep.tar.hu/ko...9015/16573046#2 ???
A helyes megfejtõ jutalma egy túró rudi.
levél?
vagy valami hüllõ
Írta 2005. október 03. - 23:54

Van egy-két kép, ami nagyon beégett, de ennek ellenére annyira eszméletlenül jó hatása van! Ebbõl is látszik, hogy mennyire nem ezek a technikai maszlagok számítanak. Gratula.
Jó kis hétvége lehetett..
Köszi. Csaltam egy kicsit a beállításokkal (wb, kontraszt, hue), hogy melegebbek és élénkebbek legyenek a képek. Az õsz szépsége a színkavalkádban rejlik, ezt próbáltam visszaadni.
Ja, szerintetek mi ez:
http://kep.tar.hu/ko...9015/16573046#2 ???
A helyes megfejtõ jutalma egy túró rudi.
Írta 2005. október 03. - 21:21

Írta 2005. október 03. - 20:53

Lens: élünk még azért

Íme a készülõ család:KATT
Ors és Thy: gratulálunk mi is. Esküvõszervezési tanácsadást vállaunk

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt