LÁtom egyébként arra felé is kezd minden sárgába borulni... hmmmmmmmesés...
Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Posted 2005. October 17. - 11:21
LÁtom egyébként arra felé is kezd minden sárgába borulni... hmmmmmmmesés...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2005. October 17. - 11:14
Én otthon kóboroltam egy kicsit, Gyula északi / észak-nyugati vidéke õsszel, egy kis alföldi tekergés a Cr-MO saurus nyergében
http://pix.bikemag.h...ian/viharsarok/
vendég_Charon_*
Posted 2005. October 17. - 10:56
vendég_Charon_*
Tali egyébként hánykor???
Két limitáló tényezõ van:
Mikorra tudtok kiérni, és mikorra tud felébredni Dante. (10-11?)
Posted 2005. October 17. - 10:51
Tali egyébként hánykor???
Para! Péntek-vasárnapot a Bükkben töltöttük:
és teljesen beleszerettem a helybe. Mostantól kezdve amikor csak tehetem, megyek oda, mivel fantasztikus helyek vannak arra. Ti idén hol szálltatok meg, mennyi volt a szállás?
Megnéztük a Fehér-követ, a Látó-követ és a Látó-köveket.
Imádom ezeket a köveket, az összeset látni szeretném. Szóval egyik életcélom most az lett, hogy a Bükköt megismerjem, felfedezzem. Ez egyáltalán nem egy elérhetetlen cél. Végre...
Egyébként az összes bükki fotónkat ITT nézhetitek meg. Helyenként már gyönyörû aranyerdõ köszöntött minket!
vendég_Charon_*
Posted 2005. October 17. - 10:18
vendég_Charon_*
Ha tényleg akartok cukrászdázni, akkor egy résztvevõk listáját kérnék, hogy számítsanak ránk, esetleg külön igényeket is kérek. Pölö szalonnás somlói, marinírozott marhaszemek és az elmaradhatatlan kókuszos sárgolyók eggbeater módra.
Hazajutásban egy db jegy is elég a bringának, ha valaki nagyon hulla lenne, mert a pesti bérlet érvényessége két megállónyira kezdõdik.
Szal:
Haláltúra - Jedi kiképzés
Okt 23. Vasárnap
Starthely Kistarcsa HÉV megálló
1. Dante
2. Charon
3+4 Lensver+Zed
Posted 2005. October 17. - 09:47
Para:sok a duma:)
Húzzál be ide az új kocsiddal,a DVD-idért:)))
roger that!
d.u. megyek !
Posted 2005. October 17. - 09:43
Pixel, Norbi: Nagyon ügyesek vagytok: Gratula!
És hogy bírtátok a 3000 m magasságot?
Köszi:)
3100-ig voltunk, addig semmi nem tűnt fel, a hillclimb "időfutam" ahol elég jól meg is nyomtuk 2400-ről ment 3100-re, és ugyanúgy ment mint itthon.
Érdekes módon a pulzus sem ment fel, volt nap amikor 140 fölé is alig akart kerülni.
3100-en még kellemes klíma volt, óriási fák, zöld fű, hónak nyoma se
Szeretnénk beszámolót tartani majd, de előbb be kell szerezni a többiek képeit, és a tévés csapatból is ígért egy Cd-t a katicabogár.
Posted 2005. October 17. - 09:32
Posted 2005. October 17. - 09:29
És hogy bírtátok a 3000 m magasságot?
Para: Szombaton a Mátrába mi is mennénk Paullal.
Vasárnapon vacilálunk: HHH-Janihegy-(Budaörs), vagy Gödöllõ?
Posted 2005. October 17. - 09:20
Posted 2005. October 17. - 09:08
Posted 2005. October 17. - 08:59
Posted 2005. October 17. - 08:58
tegnap galyának meghajtottaaaaaaaaaaammmm.mm..mmmmm...mmmmmmmmmm
Posted 2005. October 17. - 08:28
fagyszóval azon gondolat kezdett körvonalazódni, nem is olyan lassan, bennem, hogy most ide kell jönni tekerni...
más szóval: szombatra megejtenék egy gyöngyös-galya-gyöngyös túrát, fotózással egybe kötve?
vasárnap meg charon-féle túra, hogy kellemes legyen a hétvége, amire egyébként tegnap még ismét jó idõt jósoltak...
f
Én szivesen mennék, remélem Ildi is
És ha esetleg a szépúj autóddal mész, akkor ...
Posted 2005. October 17. - 08:02
tegnap Györgyivel a Mátrában jártunk. Minden dönörûen sárgul, zizeg a mély barna avar, és rendesen csípõs a napfény áztatta levegõ...
szóval azon gondolat kezdett körvonalazódni, nem is olyan lassan, bennem, hogy most ide kell jönni tekerni...
más szóval: szombatra megejtenék egy gyöngyös-galya-gyöngyös túrát, fotózással egybe kötve?
vasárnap meg charon-féle túra, hogy kellemes legyen a hétvége, amire egyébként tegnap még ismét jó idõt jósoltak...
f
Posted 2005. October 16. - 22:18
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2005. October 16. - 19:35
Posted 2005. October 16. - 19:24
Valmelyik elkövetkezõ hétvégén kijöhetnétek (akár hévvel is: 10 kilcsi) felénk (Kistarcsa) és Nagytarcsa környékén megmutatjuk a Gödöllõi dombság ádáz emelkedõit és lejtõit, meg a halálösvényeket, terminátorokat.
Okt 15,16, 22, vagy 23. Ha hat után fejezzük be a túrát, akkor egy féláron cukrászdázást is be lehet iktatni. (Pl dobostorta csak egy százas, somlói 75 és hasonlók...)
Benne vagyok, amikor még matyiföldön laktam (3-4) éve én is arra jártam edzeni, ideális hely téli, kora-tavaszi terepezésekhez. Ráadásul minden második utamon láttam õzeket, sokszor igen közelrõl. hiába, feltámadt bennem a nosztalgia.
Posted 2005. October 16. - 19:19
Es nem mellekesen, Norbi nyerte a versenyt, 3 kupat kapott; mert ,inden kategpriaban o lett az elso.
Csak 3 kupát? Még 1 rendes esti sörözéshez sem elég
Amúgy nagyon gratula!
Várjuk a vetítést, mög a beszámolót.
Posted 2005. October 16. - 12:53
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top