Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Nati: :) a belinkelt kép fehérkõ-lápa tetején készült ugyi, és ha visszaemlékzsel, lenn a tövében volt egy kemping... Mi ott szoktunk megszállni... onnan minden könnyen elérhetõ, és jó árak vannak...

LÁtom egyébként arra felé is kezd minden sárgába borulni... hmmmmmmmesés... :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Nati, a Bükk tényleg gyönyörû, nem véletlen járunk oda mi is pár éve egy régi társasággal :)

Én otthon kóboroltam egy kicsit, Gyula északi / észak-nyugati vidéke õsszel, egy kis alföldi tekergés a Cr-MO saurus nyergében :)
http://pix.bikemag.h...ian/viharsarok/
When the day is through, all I want to do is slow down...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Tali egyébként hánykor???

Két limitáló tényezõ van:
Mikorra tudtok kiérni, és mikorra tud felébredni Dante. (10-11?)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon! Véres Láncszemeket kérnék a cukiban. Tudod, ez egyfajta bringás süti a Haláltúrát túlélt résztvevõknek! :D (na, komolyra fordítva a szót, valami jó eszterházy-t, vagy marcipános sütit szeretnénk mi ketten kérni. Ha ezek finomak, megeszünk belõlük dupla adagot is!)
Tali egyébként hánykor???

Para! Péntek-vasárnapot a Bükkben töltöttük:

Feltöltött kép

és teljesen beleszerettem a helybe. Mostantól kezdve amikor csak tehetem, megyek oda, mivel fantasztikus helyek vannak arra. Ti idén hol szálltatok meg, mennyi volt a szállás?

Megnéztük a Fehér-követ, a Látó-követ és a Látó-köveket.
Imádom ezeket a köveket, az összeset látni szeretném. Szóval egyik életcélom most az lett, hogy a Bükköt megismerjem, felfedezzem. Ez egyáltalán nem egy elérhetetlen cél. Végre...

Egyébként az összes bükki fotónkat ITT nézhetitek meg. Helyenként már gyönyörû aranyerdõ köszöntött minket!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Oka - vasárnap.
Ha tényleg akartok cukrászdázni, akkor egy résztvevõk listáját kérnék, hogy számítsanak ránk, esetleg külön igényeket is kérek. Pölö szalonnás somlói, marinírozott marhaszemek és az elmaradhatatlan kókuszos sárgolyók eggbeater módra.

Hazajutásban egy db jegy is elég a bringának, ha valaki nagyon hulla lenne, mert a pesti bérlet érvényessége két megállónyira kezdõdik.

Szal:

Haláltúra - Jedi kiképzés
Okt 23. Vasárnap
Starthely Kistarcsa HÉV megálló
1. Dante
2. Charon
3+4 Lensver+Zed

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Para:sok a duma:)
Húzzál be ide az új kocsiddal,a DVD-idért:)))

roger that!

d.u. megyek !

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Pixel, Norbi: Nagyon ügyesek vagytok: Gratula!
És hogy bírtátok a 3000 m magasságot?

Köszi:)
3100-ig voltunk, addig semmi nem tűnt fel, a hillclimb "időfutam" ahol elég jól meg is nyomtuk 2400-ről ment 3100-re, és ugyanúgy ment mint itthon.
Érdekes módon a pulzus sem ment fel, volt nap amikor 140 fölé is alig akart kerülni.
3100-en még kellemes klíma volt, óriási fák, zöld fű, hónak nyoma se :)
Szeretnénk beszámolót tartani majd, de előbb be kell szerezni a többiek képeit, és a tévés csapatból is ígért egy Cd-t a katicabogár.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Para:sok a duma:)
Húzzál be ide az új kocsiddal,a DVD-idért:)))

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Pixel, Norbi: Nagyon ügyesek vagytok: Gratula!
És hogy bírtátok a 3000 m magasságot?

Para: Szombaton a Mátrába mi is mennénk Paullal. :)

Vasárnapon vacilálunk: HHH-Janihegy-(Budaörs), vagy Gödöllõ?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
attól függ... ha tudok szerezni tetõ-kerékpártartókat, akkor 4 fõ (azaz 3 rajtam kívül) afkorsz... azaz ha szerzek akkor értelemszerûen az a 3 fõ: Manó, Skiri, Obsi... ;-)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Családi programoktól függõen én is neveznék szombatra (talán vasárnapra is :) ) kocsiban lesz még hely...? :gwizd:
When the day is through, all I want to do is slow down...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mi ketten a vasárnapi mókára benevezünk. Akkor vasárnap hol tali és mikor? (persze ha nem esik)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D AFKORSZ...
tegnap galyának meghajtottaaaaaaaaaaammmm.mm..mmmmm...mmmmmmmmmm

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

fagyszóval azon gondolat kezdett körvonalazódni, nem is olyan lassan, bennem, hogy most ide kell jönni tekerni...
más szóval: szombatra megejtenék egy gyöngyös-galya-gyöngyös túrát, fotózással egybe kötve?
vasárnap meg charon-féle túra, hogy kellemes legyen a hétvége, amire egyébként tegnap még ismét jó idõt jósoltak...

f

Én szivesen mennék, remélem Ildi is :)
És ha esetleg a szépúj autóddal mész, akkor ...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
fagy... ezt a szót kellett ma reggel ismét elõhúznom eldugott memória területeimrõl...

tegnap Györgyivel a Mátrában jártunk. Minden dönörûen sárgul, zizeg a mély barna avar, és rendesen csípõs a napfény áztatta levegõ...

szóval azon gondolat kezdett körvonalazódni, nem is olyan lassan, bennem, hogy most ide kell jönni tekerni...
más szóval: szombatra megejtenék egy gyöngyös-galya-gyöngyös túrát, fotózással egybe kötve?
vasárnap meg charon-féle túra, hogy kellemes legyen a hétvége, amire egyébként tegnap még ismét jó idõt jósoltak...

f

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem mind1, csak döntsétek el minél hamarabb. Bár vasárnap jobb lenne, hullafáradt leszek hét végére (pénteken leadásom van :( ), szombaton szeretnék délig kómázni. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon! Jövõ héten lehetne 23-a, vasárnap a túranap? Szombaton vendéget várok! És akkor jönne a Zoli is, mert õ szombaton ér vissza Lengyelbõl.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Valmelyik elkövetkezõ hétvégén kijöhetnétek (akár hévvel is: 10 kilcsi) felénk (Kistarcsa) és Nagytarcsa környékén megmutatjuk a Gödöllõi dombság ádáz emelkedõit és lejtõit, meg a halálösvényeket, terminátorokat.
Okt 15,16, 22, vagy 23. Ha hat után fejezzük be a túrát, akkor egy féláron cukrászdázást is be lehet iktatni. (Pl dobostorta csak egy százas, somlói 75 és hasonlók...)

Benne vagyok, amikor még matyiföldön laktam (3-4) éve én is arra jártam edzeni, ideális hely téli, kora-tavaszi terepezésekhez. Ráadásul minden második utamon láttam õzeket, sokszor igen közelrõl. hiába, feltámadt bennem a nosztalgia.
Ausztria, Kenguruk földje!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Es nem mellekesen, Norbi nyerte a versenyt, 3 kupat kapott; mert ,inden kategpriaban o lett az elso.

Csak 3 kupát? Még 1 rendes esti sörözéshez sem elég :D

Amúgy nagyon gratula!

Várjuk a vetítést, mög a beszámolót.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Lesz cikk belõle? :) Legyen...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)