Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ronin:szerintem itt az alkalom! Imádjuk amikor csapódnak hozzánk! Ennél már csak az a jobb, ha mi csapódunk. Vagy mi? Lõjjetek má' le!

Skiri: :rocketman

Era: hát gondolom, hogy nem fogunk túlságosan rohanni, inkább fotózni :bananadan
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Ronin! Gyere velünk, jó móka lesz. Figyeld a fórumot, péntekre biztos kialakul, hogy melyik vonattal utazunk és Gyöngyösön az állomáson mikor lesz a találkozó.
Remélem az idõ nem szól közbe.
Para, Lensver: ez most megint a szokásos, laza, ugrálós túra lesz?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Kb. > Mátraháza > Ilona-vízesés
De ez még sokmindentõl függ

húú, az korrekt. fõleg, ilonkától parádfürcsire!!

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Ronin:szerintem itt az alkalom! Imádjuk amikor csapódnak hozzánk! Ennél már csak az a jobb, ha mi csapódunk. Vagy mi? Lõjjetek má' le!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Egy kedves ismeretlen sporttárs ajánlotta figyelmembe ezt az oldalt,ha jó társaságra és bringatúrára vágyom. 1-2 hete tisztes távolból figyellek titeket,egyszer,ha úgy adódik,szívesen csapódnék hozzátok. Üdv mindenkinek: Ronin

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szuper! Szervezõdik a bagázs. Csak egy gond lehet: hétvégére rossz idõt mondanak eléggé. A kérdés csak az, hogy ha esõt jósolnak, az havat fog-e jelenteni a Mátrában?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Esetleg valaki "zuzni"? szintén mátra

Para, neked már megint nem jó a szombat?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Lehet,hogy mi is mennénk,mert ez az uccsó szabad hétvégém

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Még 1 jelentkezõ!
"Take my hand and walk down the path of forgiveness..."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kb. > Mátraháza > Ilona-vízesés
De ez még sokmindentõl függ

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Lehet mi is mennénk a Mátrába. Kb. merre lenne az útvonal?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
juj ezek a képek jóók nagyon!
én juliusban voltam a Mount Blanc egy kiseeb régiójában és most eszembe jutott minden....
kösze!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Most már csak azt kell eldönteni, hánykor.

Meg hányszor? ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oké, akkor hát vasárnap. Most már csak azt kell eldönteni, hánykor.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Posted Image

Lehet, hogy én is megyek Mátrába!
A vasárnap nekem szimpibb, ha lehet választani. :)
Ha nem, akkor szombat.
Posted Image

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Itt van még egy jelentkezõ a Mátrába. :) :slimak: :snieg:

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Sittesünk linkelt egy jó kis képsorozatot, gondoltam bedobom ide is, mert nagyon szép. (Ortler megmászása)

igen, szivesen mennek oda, csak (tobbek kozt) kotelet kene tudni kezelni hozza.... :-\

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
vasárnap te már tutira jönnél?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
áááÁÁÁÁÁÁÁ... NE SZOMBATON!... neee... :,-(

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aki bújt, aki nem, mi megyünk! Szombaton Pixel, Zed én megyünk a Mátrába, lehet csatlakozni. Mi kocsival megyünk, de szokás szerint tudunk találkozni a vonatos szekcióval Gyöngyösön. Remélem minél többen eljöttök!