Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De ne vizet.... :P

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Közösen használjuk a görgõt...
izzadás ellen semmit sem teszek,mert fogyni is akarok:D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Thy: mit teszel az izzadás ellen?

Szerintem nagyon jó egy szoba ventillátor...:afro:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Charon, persze, hogy megizzadsz, hiszen a Kékesen mégiscsak jobb a szellõzés, mint benn a szobában. :D

Robi, szerintem Thy lakótársa alig várja, hogy letaszajtsa õt a görgõrõl és felpattanjon tekerni, bár az is lehet, hogy Pixelnek külön görgõje van és akkor tudnak szinkron-görgõzni. :D:D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kimegy tekerni ;D Szerintem.

Mi a hétvégén karácsonyi elõmeglepetésként kaptunk egy szobabiczajtot. Hát nem görgõ, de legalább fordulatszámot mutat, cserélhetõ az ülése - pedálja - hajtókarja, és van normális ellenállása egy mágnesfék révén. Láttam szétszedve is, és hááát olyan terhelést is be lehet állítani rajta, hogy combosodik az ember fia és lánya. Jó kis találmántyovics.
Kemény egy óra alatt úgy meg tud izzadni az ember, hogy nyáron tûzõ napon Kékesre fel nem volt ilyen. Max pulzusomat is jól fel tudja nyomni, szal azért nem bánom, hogy végül nem sikerült görgõt vennünk.
Viszont szerencsére kellõen halk, lehet közben tvt nézni - beszélgetni -vacsorázni :sztucce:

Thy: mit teszel az izzadás ellen?

Zed: Sajnos mégsem. :(

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Én meg asszem rákaptam a görgõreFeltöltött kép
Most csak másfél órával indítottam,de menni fog...közben tv-t nézek(pedálkirály)

Lakótársad hogy viseli??????

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Nekem lehet :D

:love1:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Így van.. a legjobb a Thinsulate néven,vagy anyagból készített polárkesztyû...van vagy 1000ft a tuskóban...nekem tetszik:D
Én meg asszem rákaptam a görgõre:)
Most csak másfél órával indítottam,de menni fog...közben tv-t nézek(pedálkirály)
Tényleg nincsen valakinek touros vidijója???fõleg hegyi szakaszok....
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát, megfagyó kézre most már tudom, mi a megoldás: egy nagy sikesztyû! Ha megfagyott a kezed, csak húzz rá egy ezer forintos kinai piaci sikesztyût és máris érezheted annak áldásos hatását. Nekem segitett! :bananadan

Gabi: köszi szépen!!! :P
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

nem én mondtam :) Éljen Nati!
úgy néz ki a hétvégén tanulósessiont tartok, de lehet vasárnap már nem fogom bírni a kockulást, úgyhogy talán jövök marháskodni az spd-mmel ;)

Lens: Valóban láttam valakit a távolban,nem tom miért,azt hittem,hogy egy nagyobb csapatot kell keresnem.A csíkos sapiban én voltam.

Elindultam Szentendre irányába csak úgy valamerre.Gondoltam elmegyek Papp-rétre,ott még sosem jártam.Útközben rámcsörögtél,hát gondoltam akkor valahogy átvágok Dobikõre.Szentlászlónál bevettem magam az erdõbe,a Sikárosi erdészháznál még tudtam merre járok,de ott gondoltam lerövídítem az utat és árkon-bokron át felmegyek Dobogókõre,hogy elérhesselek még Titeket ott. Csakhogy abban a ködben,no,meg térkép nélkül 10 km bolyongás után szinte ugyanott lyukadtam ki,ahonnan elindultam.

Tekertem tovább valamerre,és amikor végre megláttam a sífelvonót,amit eredetileg kerestem,végre tudtam már ,hogy hol vagyok.Gondoltam gyúrok egyet karra is, és elkezdtem feltoni a bringát ,de félúton kipurcantam.Kis pihi után bringa fel a nyakba,így már hipp-hopp felértem is a hegyre.Na,ezt egy kicsit eltúloztam.

Az erdõ ott fent tényleg nagy élmény volt a szemnek és a fülnek azokkal a csodaszép zuzmarás fákkal és a tökéletes csenddel.Még a szellõ sem rezdült.És nem is fáztam.

Egészen addig,amíg el nem indultam lefelé a szerpentinen.Cípõm jól szolgált,nadrágom és a felsõm is jól szigetelt...de a kesztyû! Hát úgy szétfagyott a kezem,hogy már ökölbe szorított kézzel sem bírtam tovább menni.Meg kellett állnom eljárni eg harcitáncot,hogy kiálljon az ujjaimból a hideg.

Még sosem mentem télen hosszabb távot.Az órám szerint 63 km-t gyûrtem magam alá,és minden jó,ha a vége jó...nagyon bejött ez kiruccanás.

Itt a vége,fuss el véle.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Nati!
Sajna viszonylag ritkán vagyok fórum közelben, de Sok boldog névnapot tõlem is!

"Don" az elveszett.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát megvolt a mai csodás téli túránk is. Ronin, nagyon sajnálom, hogy ilyen ádázul elkerültük egymást. Ha egy picit vártál volna, akkor találkoztunk volna, csak én 10/06 körül értem oda, de Hori már ott volt tizkor. Látott is valami bukó nélküli, csikos sapkás alakot elsuhanni mellette - az nem te voltál?

Mi egy fantasztikusan jót terepeztünk, a Bikepozitiv téli gatyó irtó jól vizsgázott, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ráadásul nem is drága.

Azt képzeljétek el, hogy Hosszú-hegyi út végétõl az erdõt fantasztikusan csodagyönyörûséges dér lepte be. A bozótosok, fácskák és fák ágai fehér töviseket növesztettek magukra, ugyanis a dér igy fagyott rájuk. Ahogy fölfele haladtunk Horival a Szerpentinen, úgy lett ez a dérréteg egyre sûrûbb a fák ágain. Egy idõ után már az ösvények is fehérek lettek a lehulló anyagtól. Odafönt már tehát igazi "Winter wonderland" honol. Messzire ugyan nem láttunk, mert sûrû köd volt, de olykor felbukkant a nagy semmibõl elõttünk egy teljesen deres hegyoldal, majd ugyanúgy vissza is süllyedt a semmibe.

Egész idõ alatt nem láttunk egy bringást sem, viszont gyalogtúrást sokat. Mindenki csodálkozott, hogy "ilyenkor, bringázni"? Mondtuk, hogy ez még mind semmi, majd figyeljenek ha lehullott a hó. ;)
Hori hõmérõje ekkor már -5 foknál járt, úgyhogy csak Dobikövin álltunk meg rövid idõre.

Dobogókõn tea, pite és indulás tovább a piros háromszögön. Itt annyira lefagyott a kezem, hogy meg kellett állnom fújkálni, mivel alig tudtam az érzéketlen végtagokkal fékezni. Csak azután költözött vissza bele némi élet, hogy átszeltük a Dömörkapui utat és fejest ugrottunk a Piros jelzés avarral boritott, keményre fagyott kanyarulataiba. Még Sikáros után is terepen mentünk, addigra már mindenem tök jó meleg lett. Új szerzeményem, a Northwave téli cipõ is jól vizsgázott, mert annyira egyszer se fagyott meg benne a lábam, mint a Shimano téli-ben. Most már csak a kezemre kéne valamit kitalálni, mert szar úgy déházni, hogy nem érzem a fékkarokat. :chin:

Szóval: ma bebizonyosodott, hogy még ilyenkor is érdemes kimozdulni, mert a keményre fagyott talajon kiválóan lehet terepezni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Klári, köszi szépen! :)

Kahlesz: ha tájfun vagy ilyesmi jön, tutira megyünk veled barlangászni! :D

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szoszi!
Ha esetleg barlangomlás lesz, vagy bármi gikszer közbejönne, akkor én is veletek tartok vasárnap. Viszont ha nem így alakul, akkor bárkit szívesen látok a föld alatti túrámban.:D Kerékpárral is jöhettek, legfeljebb vonszoljátok magatok után egy zacsiban darabokban:D

klaresz

klaresz

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Remélem még nem késtem el nagyon :)
Boldog Névnapot Lens!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát, valami terep kéne már, tehát arra gondoltam, hogy a szokásos: Hosszú-hegy -- Szerpentin - Dobikövi - Haza

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Milyen útvonalat terveztek?
Kissé lemerültem a héten, talán elindulok veletek feltöltõdni, De félúton kiszállok, mert nem bírnék még egy vasárnapot munka nélkül!
Szóval merre?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Lens,ha csak rajtam múlik ott leszek! A számodat elmentettem.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
meg mindig nem szoktad meg az spd-t? :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
KeX, egy pici imbusz segítségével rengeteg SPD-s kellemetlenségõl kímélhetnéd meg magad... Persze akkor a nézõket is megkímélnéd egy halom szórakozástól, úgyhogy jól van ez így. :)

--Trifo