Era klasszak a fotók! De: egy ilyen mókából kihagytatok bennünket? Na szép, mondhatom.

Látom, Muci elemében volt nagyon: olyan melege volt, hogy még a ruhaujját is felhúzta!
Elismerõen kell nyilatkoznom Andiról, aki egy irtó csinos lány. Remélem hamarosan üdvözölhetem a bringás lányok túrán is.
Na igen, tegnapi tekerés jó volt. Csak Zed volt meg én, és csak felmentünk Paprétre meg vissza. De elég is volt, a megfázásom miatt. Paprét elején volt egy 60m-es szakasz,ami tükörjég volt. Zed bevállalta de a közepénél dobott egy hátast.

A felsõbb szakaszok már kiválóan járhatóak voltak, mert ott a hó kemény volt és nagyszerûen lehetett rajta haladni. Papréttõl lefelé még jobb volt, mertem 40-nel engedni. Csak a szembejövõ Rover-es bosszantott kissé, hogy még ilyenkor is kocsival jön be a tiltott területre. De gondolom, hogy az erdészházba ment, mert odalent a sorompó zárva volt.
A Pilisszentlaci-i úton lefelé menet volt egy érdekes szitu: épp elõzött minket egy kocsi, amikor azt leelõzte egy rohadék Mitsubitsi furgon. Tehát a minket elõzõ kocsi még az út közepén volt, elõzésben, mikor az a faszkalap kielõzött, szorosan elhaladva a családos kocsi mellett, miközben a bal része már majdnem lelógott az útról. Ezt ráadásul egy kanyarhoz közel tette. Hogy rohadna meg az ilyen! Szerencsére a családos autó nem húzta ránk a kormányt, de szerintem csak azért nem, mert nem vette észre, hogy balról épp elõzik.

Zed-del aztán döbbenten vitattuk az esetet.
Sajnálom, hogy nem lehettünk ott veletek a tegnapi túrán. Klassz lehetett.
Na akkor a jövõ heti mókáról: még nem tudom melyik nap lenne, kinek mikor jó?