Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Thy: répáshutával kapcs kereslek ma vagy holnap...
Részünkrõl sztornó a dolog...

részünkrõl is tárgytalan ...

:love1:

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Mi is kívánunk mindenkinek Békés Ünnepeket és Boldogabb Új Évet !
Feltöltött kép

Thy & Ors

:love1:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jajj tényleg! Láttátok már a megújult Tar.hu lapot? Nagyon kúúúl lett és a feltöltés is könnyen mûködik ftp-vel! Ennek nagyon örülök, de annak nem, hogy már megint képemet letörölték. :mad:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era, és Skiri! Dehogynem növelitek a minõséget!! Jókedvetekkel, a sport iránti szeretetetekkel és lelkesedésetekkel tudjátok jobbá és szebbé tenni a versenyeket, a túrákat, és ezáltal tudtok másokat is lelkesiteni,és segitetek megszerettetni a montizást. Szóval nem kell itten szerénykedni!! :)

Feltöltött kép

(te jószagú úristen! Mire helyesen leirtam a "szeretetetekkel " szót nem tudjátok elképzelni mennyit gondolkodtam. És minél inkább gondolkodtam, annál kevésbé tudtam, hány "te"-bõl is tevõdik ez össze. Végülis Zedet kellett segitségül hivni, de õ is majdnem belezavarodott, mert közben olyanokat susmoltam a fülébe, hogy "szeretetette..tete...tettekkel" :D)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver: Ez gyönyörû volt. A szívembõl szoltál.
És csatlakozom Skiri megjegyzéséhez a minõséget illetõen. ;)

Ronin: Gyere fel te is jan. 1-jén a HHH-i versenyre! Ott leszünk egy páran. (Én csak nézõként.) Biztos jó buli lesz. Felfelé jól megizzadunk, lefelé meg majd szétfagyunk. Tök jó lesz! :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden drótszamáron nyargalónak,a jövõ esztendõre sikeres versenyzést és kellemes-kalandos túrákat,amelyeken reményeim szerint már nekem is lesz alkalmam részt venni!

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Én is szeretnék boldog karácsonyt kívánni nektek! Sok ajándékot, sütit, szaloncukrot, jó bulit szilveszterre és minden jót jövõre!

Nati: én a hazai bringás élet hangulatát szivesen növelem, de a minõségét aligha:) De majd tekerek keményen igérem! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
:cheers: BARÁTAIM!
Én is kellemes karácsonyt kivánok nektek, Szilveszterkor pedig majd rátok is iszom, a ti egészségetekre, jólétetekre! Kivánom,hogy az új évben rengeteg izgalmas bringás kalandban vegyünk együtt részt és közösen gyarapitsuk, jobbitsuk a magyar bringázás minõségét, hangulatát. :winko:

:winter:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Meghitt, örömteli karácsonyi ünnepeket és békés, boldog új évet kívánunk nektek!

Feltöltött kép

Dawn és Charon

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
És Para, mi van a naptárral? Karácsonyi ajándék lesz még belõle?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS TEKERÉSBEN, SZERETETBEN, SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK!

REMÉLEM AZ IDEINÉL TÖBBET TUDUNK TALÁLKOZNI, TEKERNI EGYÜTT...

Thy: répáshutával kapcs kereslek ma vagy holnap...
Részünkrõl sztornó a dolog...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ne szólj be, mer' kimoderállak! :ax:
Ausztria, Kenguruk földje!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ó de szép is a szerelem...:P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Drága Zed. MIvel sem sms-t,sem privit neked küldeni nem tudok,ezért ide irom: Yes, you impress me now,that you're a rich guy! :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
:love1: :o

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én is neked,Zedecske :D :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én is boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kívánok minden kedves fórumlakónak!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Köszönjünk! Én is nagyon kellemes ünnepeket kivánok neked! :cheers:

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Legyetek jók és bringázzatok sokat!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era klasszak a fotók! De: egy ilyen mókából kihagytatok bennünket? Na szép, mondhatom. :(
Látom, Muci elemében volt nagyon: olyan melege volt, hogy még a ruhaujját is felhúzta!

Elismerõen kell nyilatkoznom Andiról, aki egy irtó csinos lány. Remélem hamarosan üdvözölhetem a bringás lányok túrán is.

Na igen, tegnapi tekerés jó volt. Csak Zed volt meg én, és csak felmentünk Paprétre meg vissza. De elég is volt, a megfázásom miatt. Paprét elején volt egy 60m-es szakasz,ami tükörjég volt. Zed bevállalta de a közepénél dobott egy hátast. :D A felsõbb szakaszok már kiválóan járhatóak voltak, mert ott a hó kemény volt és nagyszerûen lehetett rajta haladni. Papréttõl lefelé még jobb volt, mertem 40-nel engedni. Csak a szembejövõ Rover-es bosszantott kissé, hogy még ilyenkor is kocsival jön be a tiltott területre. De gondolom, hogy az erdészházba ment, mert odalent a sorompó zárva volt.
A Pilisszentlaci-i úton lefelé menet volt egy érdekes szitu: épp elõzött minket egy kocsi, amikor azt leelõzte egy rohadék Mitsubitsi furgon. Tehát a minket elõzõ kocsi még az út közepén volt, elõzésben, mikor az a faszkalap kielõzött, szorosan elhaladva a családos kocsi mellett, miközben a bal része már majdnem lelógott az útról. Ezt ráadásul egy kanyarhoz közel tette. Hogy rohadna meg az ilyen! Szerencsére a családos autó nem húzta ránk a kormányt, de szerintem csak azért nem, mert nem vette észre, hogy balról épp elõzik. :D Zed-del aztán döbbenten vitattuk az esetet.

Sajnálom, hogy nem lehettünk ott veletek a tegnapi túrán. Klassz lehetett.

Na akkor a jövõ heti mókáról: még nem tudom melyik nap lenne, kinek mikor jó?