Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Heeeey!

Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET! :-)
Nekünk csak csendesen (már amennyire a petárdázástól lehetett csendes) telt otthon a szilvi, nekem meg a coroniták és a szivarok ::-)
január második napján elmentünk Györgyivel egerbe, csak úgy, sétálgatni, és rájöttem, milyen jó lenne ilyet csinálni többször is, többen... úgy-hogy jelentkezni fogok e témában a jövõben többször is (egy napos túra, sétás, lehet néha külföldi közeli helyen...)

Szerintem többen kari elõtt értesültek arról, hogy megjelent egy új kerékpáros magazin kishazánkban, FREERIDE témában... akik még nem értesültek róla, hát most nosza :-)
Ismét színesebb lett a hazai felhozatal...
ja igen... grafika: ParaFeree Grafika ::-)

Apropó: tud vki a januári MÁTRA TTrõl bármi infót is??

Üdv, Péef voltam......

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

január végén bizony sokunknak lesz szinte egyszerre szülinapja! Mi lenne, ha tartanánk egy mega szülinapi partit - egybe???

Az enyém jól sikerült, az az októberi bakonyi túra volt az egyik legjobb a múlt évben :-))
(Bár akkor nem sokat tekertünk együtt :-(, de pont az volt benne a poén, hogy tökvéletlenül találkoztunk Bakonybélen :-) ... meg itt-ott a Bakonyban )

No, de elõször is mindenkinek BUEK, meg boldog szülinapot.
Másodszor pedig érdeklõdnék, hogy csinált-e már valaki valami transalp-like túrát?

Egyelõre az Alpok áttekerése még csak gondolatkísérlet, de már most érdemes elkezdeni készülõdni asszem. (Ha esetleg valakit érdekelne, az szóljon bátran)

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Lensz: észrevetted, hogy hasonlóak a netezési szokásaink? Szinte egyszerre szólunk be a forumra.:D

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Nagyon jó ötletnek tartom, csak kérlek benneteket, hogy az államvizsgám után tegyük meg eme nemes gesztust, mert addig tiszta para leszek.:)
Utána meg iszunk ha örülünk, meg iszunk ha nem.:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nézegettem a naptárat és meglepõdve látom, hogy a január végén bizony sokunknak lesz szinte egyszerre szülinapja! Mi lenne, ha tartanánk egy mega szülinapi partit - egybe???

Hiszen:
26= findli
27= szammer
30= kahlesz és lensver

:scared: :bananadan
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Robi kedvéért:

Feltöltött kép

Egyelõre csak a vázamról tudok fotót berakni, mivel nem épült fel a bicaj (ez január végére várható!)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Ez a becenev meg a regi kozepiskolas korszakban ragadt ram, amikor sokat jatszottunk. Nekem mindig a tavcsoves puskak jottek be, ezert ram ragadt ez a nev.
Ma mar sajnalom ra az idot, de nicknevnek pont megfelel.

Brand new job :) Aminek resze, hogy ideiglenesen hosszabb idore nemetben vagyok. Kesobb viszont csak egyszer-egyszer megyek ki egy-ket napra, amikor szukseg van ra.
Nem rossz, erdekes melo, csak azert hianyoznak a baratok, ismerosok...

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Szasztok gyermekeim!
Kinek vóna kedve holnap korcsolyázni a városligetben egyet? Nekem itt a sok aggodalomra az új évben éppen jól fog jönni egy kis pihenés. Meg a felkészülésembe is be kell iktatni egy kis szünetet, mert zsírpárnák nõnek a fenekemen.
Szóval én a 16 órási turnust céloznám meg, hogy munka után is tudjatok csatlakozni.
Gyerök!!!:)
Ja, és arra kérlek benneteket, hogy most egy két héten keresztül ne küldjetek sms-t csak a 70-esemre, mert a NOKIA hipertelefonom 2hét után beszart, és nincs kijelzõje. Jó mi? A xar csúnya Alcatelem meg elpusztíthatatlan.:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Te mit csinálni Németben? Lövöldözöl? (már a neved miatt, Sniper=mesterlövész) :D

Egyébként köszi szépen a sok szép kivánságot, neked is hasonló jókat. És valóban az életben az emberi kapcsolatok a legfontosabbak.

Charon: jók ezek a makik! :)

Evribádi! Tényleg, én is kivánom, hogy idén jóval többet tudjunk SSS-ezni, mint tavaly, mert nagyon kevés volt belõle! Idén be kéne pótolni. Meg a konfrontációt is elkerültük az erdészettel. :angevil:

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Hat eljott az ujev. Orulok, hogy itt minden valtozatlan. A hangulat, az erdo es a sport szeretete.

Hianyzik mar a bringazas. Ha minden igaz, januar vegen veglegesen visszajovok nemetorszagbol es akkor remelem ismet bringazhatom majd sokat Veletek. Mert itt meg se bringam se ekezetem sincs.

Amit remelek es Nektek kivanok az ujevben: szuper turak, sikarosi SSS-ek, sok-sok maraton. Valamint ami meg fontosabb, hogy legyetek boldogak, talaljatok sok baratot, legyen sok kozos elmenyetek, mert bar a bringazas is fontos es jo, de az emberi kapcsolatok a legfontosabbak az eletben!

Sniper
ui: mar formalodik bennem egy uj bringa otlete is, elvegre mire jo a sok melo, ha az ember nem elvezi a gyumolcset :)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Sziasztok,

Kicsit saras, de napsütéses maratonokat kivánok mindenkinek 2005-ben. Ugye elkezdtétek a felkészülést? Mert én igen:-)
A kerékpár az nem váz, kerekek, fékek, váltók, hanem maga a szabadság.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Kahlesz: Ez szörnyû! Vigyázz, nehogy a falhoz érj! Bár az lehet, segítene felvillanyozódnod így a boldog új évben.

(Látod, ha nem velünk vagy, már nem is kezdõdik jól az éved.)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Buék!
Asszem ez az év is így kell, hogy teljen:

Feltöltött kép

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Jóreggelt és Kiskezitcsókolom!

B.Ú.É.K. mindenkinek :)

Káhlesz: Mostantól csak javulni fog a helyzet (Remélem) :)
"A dzsungelben minden ehetõ. Te is." (graffiti)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
boldog új évet kívánok a fórum lakóinak!
http://www.icq.com/f..._page_16961.php

kergeegér

Hegylako

Hegylako

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Ja, vigyázz, ilyenkor a kóboráram csak úgy futkos a falban....
'09 Merida FLX Carbon Team, '08 Rock Shox Reba WorldCup Carbon, '08 Mavic Crossmax SLR, 970-es XTR, Ritchey Carbon WCS, KCNC, Selle Italia

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Elsõnek a felettem lakóra gyanakodtam, de mint késõbb kiderült, a 9. emeleten történt csõtörés teljesen spontán módon (ezt én nem hiszem), és a csóri felettem lakó még nem is tud semmit az egészrõl, mert nem volt itthon az ünnepek alatt. Ráadásul egész hónapban furkált, valszeg újította a lakását. Nesze neki!:)
Ma már csak sárga foltok jelzik az újévi vizijáték nyomait, meg a pislogó lámpák a lakásban. Remélem nem ér ütõs meglepetés!

Hegylako

Hegylako

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Kahlesz, részvétem... De mi történt? A szomszéd miatt volt? Egyszer miattam is áztak be az alattunk lakók, de az közel sem volt ennyire durva...
'09 Merida FLX Carbon Team, '08 Rock Shox Reba WorldCup Carbon, '08 Mavic Crossmax SLR, 970-es XTR, Ritchey Carbon WCS, KCNC, Selle Italia

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kahlesz, hát nem semmi, remélem hamarosan kiszárad a lakásod. Csak nem értem, miért árasztotta el a viz a lakást?

Baky: már én is nagyon de nagyon várom az elsõ meleg tavaszi napsugarat! Ez igy valóban nem állapot...

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
áááá ... a Mátrában havazik ... megbolondulok ... Budán pedig fekete minden ... még a nappal is ... kész, beütött a tél eleji depi ...
:(

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.