Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát mert Szammer azt irta, hogy "Lovag GAbi", ebbõl gondoltam. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Mindenkinek köszi a jó kívánságokat!

Nati!
Milyen lovaggá ütés??
Csak azért, mert tegnap valóban lovag voltam, igaz autóval és hóban, Debrecen felé oda vissza, de az más.
Szóval???
(hiába na: a kor...)
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Hát havas tekerés nem tudom lesz-e már, olvad minden erőteljesen...
Nati, a seggem én is jól odavágtam a csúszkán, kétszer egymás után ugyanott, de foltok nincsenek, pedig elvileg a puhasági tényező nálam kisebb :)
A TT-n még gyalogosan is sokszor akadályoztuk egymást, el sem merem képzelni, bringával mi lett volna. Pár kék folttal több, de nem esés miatt :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Lovas Gabi! Boldog Szülinapot neked is! :D

Hát, én is ki voltam purcanva, bár az én térdem csak kicsit fájt. Viszont a sziklák a csúszkán átütöttek és a fenekem tiszta fekete folt lett és nagyon fájt ott, ahol bevágtam. De ha most újra kéne csinálni a tt-t, tutira nem hagynám ki a csúszkát, sõt még több embert rávennék, hogy hozzon ilyet magával, irtó nagy móka.

Más. Vasárnapi hó-déhában benne lennék, és most már hóhoz méltó gumival készülnék. Sõt, akár új bringával is - már ha nem lesz savas lötty az utakon túl sok. Thy, tegnapi fotók közül nem tudsz párat felrakni nézõbe?

Lovag Gabi: Neked is happy szülinapocskát!

sz.

Öööö, Gabi, lemaradtunk a lovaggá ütési ceremóniádról? Mégis, hogy képzeled, hogy ilyesmit nélkülünk csinálsz végig?
:mad:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Sok boldog szülinapot mindenkinek, aki a napokban esett át ezen a napon. Osszátok szét, nem részletezem, ahhoz túl sokan vagytok. :D

Ja és gratu minden TT-snek.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

ááááááááááá... megmondom hogy lehetett volna lóval menni:
QRVA GYORSAN! :-)))))
jajjjjjjdejólettvolna...

tervezem egyébként, hogy jövõhétvégén kellene egy havast tekerni, ugrálni, esni, kellni, stb... :)

:-)

mátraszentimre felé találkoztam két bringással.

ha ott megkérdezi vki tõlük, hogy X forintért feltolom a bringádat, vagy varázsolok egyet és hipp-hopp otthon leszel, nem hiszem, hogy nem mentek volna bele :-)

lefelé az más.

az klassz! ..lett volna.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Vasárnap hórájd..ha minden igaz:D
mielõtt húzunk a melegbe:D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ááááááááááá... megmondom hogy lehetett volna lóval menni:
QRVA GYORSAN! :-)))))
jajjjjjjdejólettvolna...

tervezem egyébként, hogy jövõhétvégén kellene egy havast tekerni, ugrálni, esni, kellni, stb... :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Igen, Para útközben farulgatott, ugrálgatott, mintha bringázna. - Tudjátok, ahogy szokta...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A túra eredménye az lett, hogy jól elkopott a térdem.

Nem mertem leírni eddig, nehogy puhánynak higgyetek (;):P), de vasárnap reggel azt hittem hogy összenõtt a combcsontom a lábszárammal. Nem akart hajolni sehogysem. Ma már mozog, de a tegnapi nap a sántikálás jegyében telt. lol
És szomorúan megállapítom, hogy a tekerési állóképesség egy cseppet sem használható ilyen terepfutkosós sportágban. :cry:

Ki az aki szerint tekerve is teljesíthetõ lett volna?
Szerintem talán szöges gumival, mert mindeütt jeges volt a hó alatt, ahogy észrevettük.
Para véleménye az (reggel beszéltem vele), hogy normál gumival is.

Hmm?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én megmondtam,hogy ne menj...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
:)
Azt hiszem a csapatunk teljesítményéhez nagy mértékben hozzájárult a "Seprû" = A sor végét záró ember, aki hajtott minket, hogy mi vagyunk az utolsók és kapkodjuk a lábunkat. Föl Gallyatetõre sztem 5 km/h-ás átlagot mentünk, ami nem semmi, mert az utolsó 10 km végig emelkedett. Onnan szerencsére beértünk másokat is, és ezután az õ sarkukban loholt. :)
Nagyon jó volt a célban találkozni veletek. A táj tényleg gyönyörû volt, fõleg Piszkés és Gallyatetõn. A végére már nagyon elfáradtam, szegény srácoknak nyafogtam is eleget. Úgy elfáradtam, hogy haza felé, már teljesen kontrolálatlan mozdulatokat tettem. Lensver ;)
A túra eredménye az lett, hogy jól elkopott a térdem. Másnap lépcsõrõl lefelé Paul hátán tudtam csak közlekedni.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Lens, Kahlesz: Így utólag: bódog szülnapot!
Lovag Gabi: Neked is happy szülinapocskát!
Gratula a TT-t teljesítõ BMFT-eseknek.
sz.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Zólyomi cumóra asszem két ember kerestetik, ha Tomiék kiestek.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon: az eredeti Cateye fényerejének kb. hat-hétszerese, de még nem tudtam kipróbálni, mert haverom most oldja meg a hûtõbordák beszerelését és a kinti kapcsolót. :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Egyéb:
Jó volt látni egy-két vérbeli sporit, aki egy powergeles övvel a derekán futott olyan tempóban, mintha csak 400 méter sprint lenne a szám. :-/

volt egy futó, aki kétszer megelõzött :-) egyszer mátraszenimre felé, aztán pedig amikr a kékes után már u.az mind3om táv (én a 36on mentem, õ 42n). akkor mondom, hogy ejj, de aztán belegondoltam, hogy bizony õ a lassabban futók közé tartozik! :-)) (mivel így az ideje 6 óránál nem lehetett jobb, az meg milyen már :-))

még-még fényképeket lécci! :-)
Era/Para?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para: Ha már kultúra, akkor rövid u, hosszú ú. :P;););)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mátrabérci képek ehunn e

Dawn:
Azért azt tegyük hozá, hogy nekem elég volt ránézni a picike kezedre, hogy kesztyû nélkül milyen jól érezted magad, és máris jobban fáztam. :D

Lensver:
Ez nem a Mátrabérc volt, hanem a Téli mátra!!! A Mátrabérc csak áprilisban lesz (9-e) és gyilkosabb a táv (56km) és szint (2900m).
Egyébként sirály a lámpa! Milyen a fénye?

Egyéb:
Jó volt látni egy-két vérbeli sporit, aki egy powergeles övvel a derekán futott olyan tempóban, mintha csak 400 méter sprint lenne a szám. :-/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mátrabérci képek ehunn e

A Cateye kicsit fel lett turbózva :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sajnos mi ketten mégsem tudunk menni, mert 10.-én repülünk Tunéziába...így már nem fér a keretbe...:(