Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. február 01. - 08:31

Írta 2005. február 01. - 07:33

Nati!
Milyen lovaggá ütés??
Csak azért, mert tegnap valóban lovag voltam, igaz autóval és hóban, Debrecen felé oda vissza, de az más.
Szóval???
(hiába na: a kor...)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. január 31. - 22:19

Nati, a seggem én is jól odavágtam a csúszkán, kétszer egymás után ugyanott, de foltok nincsenek, pedig elvileg a puhasági tényező nálam kisebb

A TT-n még gyalogosan is sokszor akadályoztuk egymást, el sem merem képzelni, bringával mi lett volna. Pár kék folttal több, de nem esés miatt

Írta 2005. január 31. - 21:06

Hát, én is ki voltam purcanva, bár az én térdem csak kicsit fájt. Viszont a sziklák a csúszkán átütöttek és a fenekem tiszta fekete folt lett és nagyon fájt ott, ahol bevágtam. De ha most újra kéne csinálni a tt-t, tutira nem hagynám ki a csúszkát, sõt még több embert rávennék, hogy hozzon ilyet magával, irtó nagy móka.
Más. Vasárnapi hó-déhában benne lennék, és most már hóhoz méltó gumival készülnék. Sõt, akár új bringával is - már ha nem lesz savas lötty az utakon túl sok. Thy, tegnapi fotók közül nem tudsz párat felrakni nézõbe?
Lovag Gabi: Neked is happy szülinapocskát!
sz.
Öööö, Gabi, lemaradtunk a lovaggá ütési ceremóniádról? Mégis, hogy képzeled, hogy ilyesmit nélkülünk csinálsz végig?
:mad:
Írta 2005. január 31. - 17:26

Ja és gratu minden TT-snek.
Írta 2005. január 31. - 15:21

ááááááááááá... megmondom hogy lehetett volna lóval menni:
QRVA GYORSAN! :-)))))
jajjjjjjdejólettvolna...
tervezem egyébként, hogy jövõhétvégén kellene egy havast tekerni, ugrálni, esni, kellni, stb...
:-)
mátraszentimre felé találkoztam két bringással.
ha ott megkérdezi vki tõlük, hogy X forintért feltolom a bringádat, vagy varázsolok egyet és hipp-hopp otthon leszel, nem hiszem, hogy nem mentek volna bele :-)
lefelé az más.
az klassz! ..lett volna.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. január 31. - 15:15

Írta 2005. január 31. - 15:00

QRVA GYORSAN! :-)))))
jajjjjjjdejólettvolna...
tervezem egyébként, hogy jövõhétvégén kellene egy havast tekerni, ugrálni, esni, kellni, stb...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. január 31. - 13:49

vendég_Charon_*
Írta 2005. január 31. - 13:41

Nem mertem leírni eddig, nehogy puhánynak higgyetek (A túra eredménye az lett, hogy jól elkopott a térdem.

És szomorúan megállapítom, hogy a tekerési állóképesség egy cseppet sem használható ilyen terepfutkosós sportágban. :cry:
Ki az aki szerint tekerve is teljesíthetõ lett volna?
Szerintem talán szöges gumival, mert mindeütt jeges volt a hó alatt, ahogy észrevettük.
Para véleménye az (reggel beszéltem vele), hogy normál gumival is.
Hmm?
Írta 2005. január 31. - 13:35

Írta 2005. január 31. - 13:23

Azt hiszem a csapatunk teljesítményéhez nagy mértékben hozzájárult a "Seprû" = A sor végét záró ember, aki hajtott minket, hogy mi vagyunk az utolsók és kapkodjuk a lábunkat. Föl Gallyatetõre sztem 5 km/h-ás átlagot mentünk, ami nem semmi, mert az utolsó 10 km végig emelkedett. Onnan szerencsére beértünk másokat is, és ezután az õ sarkukban loholt.

Nagyon jó volt a célban találkozni veletek. A táj tényleg gyönyörû volt, fõleg Piszkés és Gallyatetõn. A végére már nagyon elfáradtam, szegény srácoknak nyafogtam is eleget. Úgy elfáradtam, hogy haza felé, már teljesen kontrolálatlan mozdulatokat tettem. Lensver

A túra eredménye az lett, hogy jól elkopott a térdem. Másnap lépcsõrõl lefelé Paul hátán tudtam csak közlekedni.
Írta 2005. január 31. - 12:18

Lovag Gabi: Neked is happy szülinapocskát!
Gratula a TT-t teljesítõ BMFT-eseknek.
sz.
Írta 2005. január 31. - 12:18

Írta 2005. január 31. - 11:37

Írta 2005. január 31. - 11:29

volt egy futó, aki kétszer megelõzött :-) egyszer mátraszenimre felé, aztán pedig amikr a kékes után már u.az mind3om táv (én a 36on mentem, õ 42n). akkor mondom, hogy ejj, de aztán belegondoltam, hogy bizony õ a lassabban futók közé tartozik! :-)) (mivel így az ideje 6 óránál nem lehetett jobb, az meg milyen már :-))Egyéb:
Jó volt látni egy-két vérbeli sporit, aki egy powergeles övvel a derekán futott olyan tempóban, mintha csak 400 méter sprint lenne a szám. :-/
még-még fényképeket lécci! :-)
Era/Para?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vendég_Charon_*
Írta 2005. január 31. - 11:15

vendég_Charon_*
Írta 2005. január 31. - 11:14

Dawn:
Azért azt tegyük hozá, hogy nekem elég volt ránézni a picike kezedre, hogy kesztyû nélkül milyen jól érezted magad, és máris jobban fáztam.

Lensver:
Ez nem a Mátrabérc volt, hanem a Téli mátra!!! A Mátrabérc csak áprilisban lesz (9-e) és gyilkosabb a táv (56km) és szint (2900m).
Egyébként sirály a lámpa! Milyen a fénye?
Egyéb:
Jó volt látni egy-két vérbeli sporit, aki egy powergeles övvel a derekán futott olyan tempóban, mintha csak 400 méter sprint lenne a szám. :-/
Írta 2005. január 31. - 10:50

Írta 2005. január 31. - 10:45