Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. február 03. - 09:26

Írta 2005. február 03. - 08:46

ja még vmi!
tegnaptól újabb KONA tulaj van köztünk...
Csubee szerzett egy 2003as STINKY vázat, így idén már elég komoly géppel riogathatja a népet...
tegnaptól újabb KONA tulaj van köztünk...
Csubee szerzett egy 2003as STINKY vázat, így idén már elég komoly géppel riogathatja a népet...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. február 03. - 08:20

Kahlesz: GRATULA! Minden elismerésem a mérnökségedhez! 
Szlovák-túr(h)ások:
némi infó ami lehet, hogy már felmerült bennetek, de nem kérdeztétek meg, vagy lehet hogy csak jó ha le van írva:
-PÉNZ
koronát nem kell feltétlen hajkurássznod vasárnap reggelig. ha nincs a közeledben, vagy nem esik utadba egy pénz váltó, ne is foglalkozz vele. a határon majd váltunk...
-ÚTLEVÉL vs SZEMÉLYI
nos, több féle hírt is hallottam már, isamerõsöktõl is, hogy volt akit átengedtek a határon személyivel, volt akit nem. tutira csak a határon megyünk, de ma egy a gödöllõi önkormnál dolgozó haverom informál majd az ottani útlevelesektõl, hogy mi is hivatalosan a tényfennforgás. a lényeg, hogy akinek van útlevele, az hozza AZT IS!
-PROGRAM
nos, neki iramodás után határon pénz váltogatás kéket pirosra, zöldet barnára, majd SELMECBÁNYA a következõ megálló. Itt megcsodáljuk az óvárost. Ha mindenki rábólint, hogy látott mindent, akkor kocsikba magyar, és tova ZÓLYOMba. Ez kb 25km, szal ha nem tévedünk el, idõben 15-20perc. Itt vagy elõször vár és város szemle, vagy keresünk az éhes bandának egy fincsa kaját fõzõ éttermet, és jóóól felzabálunk mindent. Ha mindennel végeztünk, akkor indulunk haza.
-INDULÁS
indulás idõben 7körül, helyben pedig ötleteket várok... Én terveim szerint YOcit és bandáját vmint MészÁgiékat Népstadionnál kapom fel.
ja igen... tegnap sikeresen csatlakoztak hozzánk YOciék
és MARTON így a busz ismét fullos... 
THY: tudok adni egy 256MB és egy 16MB CFet... de lehet, hogy jobban jársz egy ócska laptoppal, amin van 2-3giga szabad kapacitás meg egy USB csati...
FILM LISTÁM megkaptad? tied mikor küldöd?

Szlovák-túr(h)ások:
némi infó ami lehet, hogy már felmerült bennetek, de nem kérdeztétek meg, vagy lehet hogy csak jó ha le van írva:
-PÉNZ
koronát nem kell feltétlen hajkurássznod vasárnap reggelig. ha nincs a közeledben, vagy nem esik utadba egy pénz váltó, ne is foglalkozz vele. a határon majd váltunk...
-ÚTLEVÉL vs SZEMÉLYI
nos, több féle hírt is hallottam már, isamerõsöktõl is, hogy volt akit átengedtek a határon személyivel, volt akit nem. tutira csak a határon megyünk, de ma egy a gödöllõi önkormnál dolgozó haverom informál majd az ottani útlevelesektõl, hogy mi is hivatalosan a tényfennforgás. a lényeg, hogy akinek van útlevele, az hozza AZT IS!
-PROGRAM
nos, neki iramodás után határon pénz váltogatás kéket pirosra, zöldet barnára, majd SELMECBÁNYA a következõ megálló. Itt megcsodáljuk az óvárost. Ha mindenki rábólint, hogy látott mindent, akkor kocsikba magyar, és tova ZÓLYOMba. Ez kb 25km, szal ha nem tévedünk el, idõben 15-20perc. Itt vagy elõször vár és város szemle, vagy keresünk az éhes bandának egy fincsa kaját fõzõ éttermet, és jóóól felzabálunk mindent. Ha mindennel végeztünk, akkor indulunk haza.
-INDULÁS
indulás idõben 7körül, helyben pedig ötleteket várok... Én terveim szerint YOcit és bandáját vmint MészÁgiékat Népstadionnál kapom fel.

THY: tudok adni egy 256MB és egy 16MB CFet... de lehet, hogy jobban jársz egy ócska laptoppal, amin van 2-3giga szabad kapacitás meg egy USB csati...
FILM LISTÁM megkaptad? tied mikor küldöd?
Írta 2005. február 03. - 08:01

Kahlesz, nem is akarlak semmi megerõltetõvel megbízni. Gondoltam kezdetnek az is megteszi, ha szépen megtervezed a garázsom elõtti betonplatz-ot!

Egyébként meg Gratula neked, mert nagy munka van egy ilyen végzettségben. De ne a diplomára légy büszke, hanem munkád minõségére és becsületességére!
Nos, mit is mondjak még? Király, hogy a Bringás Lányokba csupa ilyen okos, diplomás ember irogat, és még el is jön velünk túrázni.

Egyébként meg Gratula neked, mert nagy munka van egy ilyen végzettségben. De ne a diplomára légy büszke, hanem munkád minõségére és becsületességére!
Nos, mit is mondjak még? Király, hogy a Bringás Lányokba csupa ilyen okos, diplomás ember irogat, és még el is jön velünk túrázni.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. február 02. - 23:33

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Örömmel jelentem be, hogy hosszas évek munkájának gyümölcse beérettt.
MÉRNÖK LETTEM!
No, azért még ne árasszatok el mindenféle megbízással, hogy tervezz ezt, tervezz azt, az orvosok sem mûthetnek agyat ahogy az iskolából kibuknak.
Minden esetre egy nagy kihívásnak eleget tettem, és akárhogyis, de büszke vagyok rá.
KöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm
Nem is tudom milyen idõt kívánjak nektek a hétvégére, hát legyek olyan amilyet szeretnétek! Szép, kellemes kirándulást kívánok nektek!
Örömmel jelentem be, hogy hosszas évek munkájának gyümölcse beérettt.
MÉRNÖK LETTEM!

No, azért még ne árasszatok el mindenféle megbízással, hogy tervezz ezt, tervezz azt, az orvosok sem mûthetnek agyat ahogy az iskolából kibuknak.

Minden esetre egy nagy kihívásnak eleget tettem, és akárhogyis, de büszke vagyok rá.
KöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm
Nem is tudom milyen idõt kívánjak nektek a hétvégére, hát legyek olyan amilyet szeretnétek! Szép, kellemes kirándulást kívánok nektek!
Írta 2005. február 02. - 16:27

nem szeretnék nagyon olyan helyekre mászkálni...meg hová töltsem le...nem netezbni megyünk...de azért érdekel,hogy hol van?
Kösi:D
Kösi:D
vendég_Charon_*
Írta 2005. február 02. - 16:21

Segítség!
Ha valaki tudna nekünk felesleges CF ,XD, vagy Smart Media kártyát kölcsönadni,azt nagyon megköszönném....
feb 10-17-ig lenne rá szükségünk minnél nagyobb mennyiségben:D
kicsik is jók, csak legyen...de a nagytól sem riadunk vissza...
Elõre is köszi:D
Üdv:Thy
Thy: Ha megmondom, hogy hol van internet-café odakint, ahol le tudod tölteni a képeket, akkor nem is kell olyan nagyon.... ugye?
Írta 2005. február 02. - 15:41

Segítség!
Ha valaki tudna nekünk felesleges CF ,XD, vagy Smart Media kártyát kölcsönadni,azt nagyon megköszönném....
Írta 2005. február 02. - 14:19

Mi is szívesen mennénk, de sajna nem tudunk korán reggel Pestre jutni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. február 02. - 11:51

AHoy!
Rás kiesett a buszból(persze csak virtuálisan), Márton ó-kééé..
YOciéktól várom még a választ...
Marci: 0630-4368694
Rás kiesett a buszból(persze csak virtuálisan), Márton ó-kééé..
YOciéktól várom még a választ...
Marci: 0630-4368694

Írta 2005. február 01. - 17:49

Hi,
Ha még beférnék valamelyik géposztályba, szivesen beneveznék erre a Zólyom-túrnéra.
06-20-446-8945
üdv: MARCI
Ha még beférnék valamelyik géposztályba, szivesen beneveznék erre a Zólyom-túrnéra.
06-20-446-8945
üdv: MARCI
Marci
Írta 2005. február 01. - 16:39

Ja!!!Hát mert Szammer azt irta, hogy "Lovag GAbi", ebbõl gondoltam.
Én nem ellenzem!
Ki fog lovaggá üzni??
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. február 01. - 15:05

Ha a buszba átülne két ember, hozzánk mé beülhet 1,így 5-en lennénk a kocsiban...
Nem tudom... Végülis jöhetnének még emberkék...
Nem tudom... Végülis jöhetnének még emberkék...
vendég_Charon_*
Írta 2005. február 01. - 14:40

Vasárnapi kirándulásra még két hely szabad (összesen 3).
Sajnos nem megyünk mi sem - családi keresztbeszervezés esete áll fenn. :cry:
Egyébként meg nézzétek meg: http://www.skyandsum...om/Glacegeneve/
Sajnos nem megyünk mi sem - családi keresztbeszervezés esete áll fenn. :cry:
Egyébként meg nézzétek meg: http://www.skyandsum...om/Glacegeneve/
Írta 2005. február 01. - 13:28

Bolyozás afkorsz...
Ütközési pont nekem mind1, csak jól látható/megtalálható hely legyen...
Buszban utazók számára kb.800Ft lesz...
Ma dobtak meg egy infóval, hogy Zólyomban van egy nagyon jó étterem, csak szegény azt nem tudta elmagyarázni, hogy hol is van pontosan a városban :-)))) de gondolom nem lesz neház megtalálni egy éttermet :-)
Pix: GRATULA!!!
Ütközési pont nekem mind1, csak jól látható/megtalálható hely legyen...
Buszban utazók számára kb.800Ft lesz...
Ma dobtak meg egy infóval, hogy Zólyomban van egy nagyon jó étterem, csak szegény azt nem tudta elmagyarázni, hogy hol is van pontosan a városban :-)))) de gondolom nem lesz neház megtalálni egy éttermet :-)
Pix: GRATULA!!!
Írta 2005. február 01. - 12:35

Írta 2005. február 01. - 10:53

Pixel! Új autó? !

Írta 2005. február 01. - 09:40

Nati, értetek el lesz menve, de egy közös tali és bolyozás tényleg jó lenne.
És drukkoljatok, hogy legyen addigra Almerám... egyelőre a biztosítás-forgalmi-átírás zűrös, mert egyik se megy a másik nélkül...
És drukkoljatok, hogy legyen addigra Almerám... egyelőre a biztosítás-forgalmi-átírás zűrös, mert egyik se megy a másik nélkül...
Írta 2005. február 01. - 09:02

Bele hát. Para, nektek mennyi lesz az utazási költség? A 3 kocsi ugye együtt megy majd? Ha igen, a tali lehetne az én házam elõtt
. De most viccen kivül, hiszen itt Újpesten is rá lehet hajtani a 2A-ra.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. február 01. - 09:02

Vasárnapi kirándulásra Rás bejelntkezett, így már csak egy hely szabad!
SOFÕRÖK:
tervezett útvonal...:
Budapest – 2A – Vác – 2 – Rétság, Nagyoroszi, Parassapuszta
Sahy(ipolyság) – 66 – Horné Semerovce(felsõszemeréd), Domaníky(dömeháza), Hontianske Nemce(hontnémeti) – 525 – Prencov(berencsfalu), Svaty Anton(szentantal), BANSKÁ STIAVNICA(SELMECBÁNYA)
Banská Belá(bélabánya), kozelník)zólyomkecskés) – Ostrá Lúka(osztroluka) – Budca(zólyombúcs) – ZVOLEN(ZÓLYOM)
MINDENKI:
esetleg egy pesti 7órás indulás belefér?
csõváz és hátszél...
joghurt legyen veletek!
jaaaa!
úgy fest nem 1-2hét s otthon lesz netem... jiiiiihááááá
SOFÕRÖK:
tervezett útvonal...:
Budapest – 2A – Vác – 2 – Rétság, Nagyoroszi, Parassapuszta
Sahy(ipolyság) – 66 – Horné Semerovce(felsõszemeréd), Domaníky(dömeháza), Hontianske Nemce(hontnémeti) – 525 – Prencov(berencsfalu), Svaty Anton(szentantal), BANSKÁ STIAVNICA(SELMECBÁNYA)
Banská Belá(bélabánya), kozelník)zólyomkecskés) – Ostrá Lúka(osztroluka) – Budca(zólyombúcs) – ZVOLEN(ZÓLYOM)
MINDENKI:
esetleg egy pesti 7órás indulás belefér?
csõváz és hátszél...
joghurt legyen veletek!

jaaaa!
úgy fest nem 1-2hét s otthon lesz netem... jiiiiihááááá