Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. március 01. - 19:12

bbááááááááááááá
)))))))

"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. március 01. - 18:17

Jelentem a kedvesem...persze szigorúan csak a második...itt pihen az asztalomon.Ha Isten is úgy akarja,meg a technika ördöge,akkor a hétvégére készen van...
Írta 2005. március 01. - 16:23

Thy, egy ilyen nincs benne a tesztkeretben? Szívesen válalnám, akár a tárolását is
Ha Thy hozzájutna egy ilyenhez tesztelés céljából, még a lábunkon se menne át vele, nemhogy teszteljük...

Írta 2005. március 01. - 15:27

idei enduro... http://www.specializ...rame_Char_l.jpg
neeeee!!!
Thy, egy ilyen nincs benne a tesztkeretben? Szívesen válalnám, akár a tárolását is
neeeee!!!

Írta 2005. március 01. - 14:34

Sajnos a kép a nevem alatt csak egy álom, de remélem egyszer még valóra válik...
Jelenleg a Merida Mission Elite várja a tavaszt nálam. Jó lenne már gurulni vele egyet, de az idõjárás sem igazán alkamas mostanában és idõm sem nagyon lenne rá, de reméljük hamarosan jön a tavasz.
Jelenleg a Merida Mission Elite várja a tavaszt nálam. Jó lenne már gurulni vele egyet, de az idõjárás sem igazán alkamas mostanában és idõm sem nagyon lenne rá, de reméljük hamarosan jön a tavasz.
Írta 2005. március 01. - 12:18

Ahoy!
Paradicsomos infó a sziklamászóban feltolva...

KONA: részesedés nincs...
csak itt dolgozom...
Paradicsomos infó a sziklamászóban feltolva...

KONA: részesedés nincs...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. március 01. - 10:37

Azt tudom hogy nem a legjobb Epic, de engem a váz érdekel elsõsorban és nem a ráaggatott cuccos. Amúgy is az enyém sokkal jobb
!!!
A Marathon annyiban más, hogy IQ Brain-je van, és Terralogices Fox teló, ezek elég sokat változtatnak a működésén (ami egyébként is isten).
Én abból indultam ki, hogy felfelé és lefelé egyformán nagyon szeretek menni, de sokkal nagyobb szívás felfelé 2 órát túlrugózni, mint lefelé 10 percet kevésbé rugózni.

Ezen kívül sajnos magas pulzusnál emelkedőn befájdul a hátam, ezen csak gyakori kiállással tudok segíteni valamit. Minden más fulltelós bringán szenvedés kiállni, ez viszont sziklamerev. Nekem legalább olyan jó érzés volt felsprintelni az emelkedőkön, mint lezúzni a hegyről, és még egy bringával sem ment ilyen jól!
Írta 2005. március 01. - 10:21

Azt tudom hogy nem a legjobb Epic, de engem a váz érdekel elsõsorban és nem a ráaggatott cuccos. Amúgy is az enyém sokkal jobb
!!!

Írta 2005. március 01. - 10:02

ÁÁÁ az gagyi:D
nálam is volt:D
Nekem akkor is 100+mm rugóút:D
meg õ:
http://www.specializ...sc_BluGry_l.jpg
edit:talán még a héten...
nálam is volt:D
Nekem akkor is 100+mm rugóút:D
meg õ:
http://www.specializ...sc_BluGry_l.jpg
edit:talán még a héten...
Írta 2005. március 01. - 09:57

Jó választás!!! Csak ne lenne annyira hihetetlenül borsos ára itthon
. Majd jól letesztelem én is álmaim össztelósát! (jön hozzám a Pixelnél lévõ Epic:D)

Írta 2005. március 01. - 09:34

Na igen Muci, ezt már én is akartam kérdezni 
Hát én éjjel elkezdtem olvasni az mtbr.comot, nézegettem kicsit a nálam lévő Epicet, majd elszántam magam erre
http://www.specializ.../files/1973.jpg

Hát én éjjel elkezdtem olvasni az mtbr.comot, nézegettem kicsit a nálam lévő Epicet, majd elszántam magam erre

http://www.specializ.../files/1973.jpg
Írta 2005. február 28. - 22:38

Áááálj! MUCI! Mi az a kép a neved alatt, csak nem te is? :cool2:
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2005. február 28. - 21:53

Kokaván voltunk ez egy nagyon pici tanuló hely, de üresedett itt hely, és más nem nagyon volt most hirtelen. Egyetlen 550m hosszú pályán nyomtam másfél napot.
Ez az Érchegységben van ami Salgótarján fölött található Losonctól ÉK egy kicsivel.
A hólánc csak a kis egynyomtávos útra kellett ami a házakhoz vitt el, az utak jól járhatóak voltak már. Nagyon szép idõ volt, csak felhõ, így nem sok fotót csináltam, bár most elvittem a gépet, és szép havas fák voltak...
Ma voltam kint korizni. Egész jó volt, bár a nagyrészt egyedül nyomtam, mert Andival és a tesójával mentünk ki, de õk is elmentek 6 körül.
Igazi állami cucc ez a mûjég, bezár feb 28. án akkor is, ha egy hét fagyot jósolnak elõre, és el sem olvad a jég... Persze utolsó alakalom, a pályát szokás szerint délutánra nem nagyon rakják rendbe (de minek zár be akkor délután, azért hogy 10 haver körözzön a jégen?), és még ebbõl is lezárnak hokiedzésre egy kis részt, meg oktatásra egy darabot (ez mondjuk ok)
Amikor a végén be lehetett menni az oktatásos területre ott volt nagyon tuti a jég, máshol már vastagon állt a kaparék rajta.
Záráskor nagy "b*zzegelés, k*rva anyázás" hogy villámgyorsan kiüritsék a pályát, persze minek,. hogy a ruhatárnál, meg a padoknál tömörödjön mindenki.
Én nem értem, simán megérné nekik hosszab nyitvatartás, de ez nem errõl szól... Az AZ-ban legalább rendes edzések vannak, amikor lezárják a pályát, meg karbantartják rendesen a jeget...
Ilyenkor tényleg azt mondom jobb a privatizáció, bár lehet, akkor sem lenne jó, mert sok konkurencia nincsen sajnos...
Paradicsomot lehet, hogy én is kihagyom idén, megyek én is a Gardára...
Még megálmodom, hogy mi legyen.
Ez az Érchegységben van ami Salgótarján fölött található Losonctól ÉK egy kicsivel.
A hólánc csak a kis egynyomtávos útra kellett ami a házakhoz vitt el, az utak jól járhatóak voltak már. Nagyon szép idõ volt, csak felhõ, így nem sok fotót csináltam, bár most elvittem a gépet, és szép havas fák voltak...
Ma voltam kint korizni. Egész jó volt, bár a nagyrészt egyedül nyomtam, mert Andival és a tesójával mentünk ki, de õk is elmentek 6 körül.
Igazi állami cucc ez a mûjég, bezár feb 28. án akkor is, ha egy hét fagyot jósolnak elõre, és el sem olvad a jég... Persze utolsó alakalom, a pályát szokás szerint délutánra nem nagyon rakják rendbe (de minek zár be akkor délután, azért hogy 10 haver körözzön a jégen?), és még ebbõl is lezárnak hokiedzésre egy kis részt, meg oktatásra egy darabot (ez mondjuk ok)
Amikor a végén be lehetett menni az oktatásos területre ott volt nagyon tuti a jég, máshol már vastagon állt a kaparék rajta.
Záráskor nagy "b*zzegelés, k*rva anyázás" hogy villámgyorsan kiüritsék a pályát, persze minek,. hogy a ruhatárnál, meg a padoknál tömörödjön mindenki.
Én nem értem, simán megérné nekik hosszab nyitvatartás, de ez nem errõl szól... Az AZ-ban legalább rendes edzések vannak, amikor lezárják a pályát, meg karbantartják rendesen a jeget...
Ilyenkor tényleg azt mondom jobb a privatizáció, bár lehet, akkor sem lenne jó, mert sok konkurencia nincsen sajnos...

Paradicsomot lehet, hogy én is kihagyom idén, megyek én is a Gardára...
Még megálmodom, hogy mi legyen.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2005. február 28. - 21:12

Írta 2005. február 28. - 18:20

Engem egyszer ez a Garda-téma érdekelne...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. február 28. - 18:11

Kicsit göröngyös volt 
Epic csak kölcsön volt, de nagyon teccett... jó esély van rá, hogy Stumpy helyett az lesz.

Epic csak kölcsön volt, de nagyon teccett... jó esély van rá, hogy Stumpy helyett az lesz.
Írta 2005. február 28. - 17:40

pixel, és ezt így hogy?
http://www1.freeweb....us/IMG_1162.jpg
Epic új gépállat, vagy "csak" teszter vagy?
Mellon melyik részen voltatok?

Epic új gépállat, vagy "csak" teszter vagy?
Mellon melyik részen voltatok?
Írta 2005. február 28. - 17:19

Mellon ti is Szlovákiában voltatok ?
Merre ?
Mi a Tátrában voltunk a hétvégén és elég jól sikerült.
Túrázgattunk a -15 fokban és a kristálytiszta napsütésben.
A kiút és a hazaút elég érdekes volt az Alacsony-Tátrán keresztül.
A hóláncot nem raktam fel, elég volt a téli gumi is, de néha elég parás volt.
Merre ?
Mi a Tátrában voltunk a hétvégén és elég jól sikerült.
Túrázgattunk a -15 fokban és a kristálytiszta napsütésben.
A kiút és a hazaút elég érdekes volt az Alacsony-Tátrán keresztül.
A hóláncot nem raktam fel, elég volt a téli gumi is, de néha elég parás volt.
Írta 2005. február 28. - 16:14

Írta 2005. február 28. - 16:08

Csak megjegyzem, hogy Szlovák Pari Túra szervezõdik...