Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Paul Sigi csak tanulmányai keretében fejleszt, a valóságra még várni kell.
Kokó meg a süllyesztõben már 1 ideje, Baumgartner meg most indul utána, a fociválogatott helyett meg lehet a teljes magyar futballt írni.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Jó látni, h fejlesztik a hazai turizmust, és fõleg azt ha a sportra alapoznak egy létesítményt. Viszont szinte bármelyik szomszédos országgal szemben óriási hátránnyal indulunk: természeti adottságaink olyanok amilyenek, árszínvonalban gyakorlatilag esélyünk sincs pl. Szlovákiával szemben, és végül a hazai sportkultúra a béka segge alatt van:(
Egyre többen sportolnak szabadidejükben, ez jó dolog, de az infrastruktúra fejlesztésére szinte semmit nem fordít az állam. Ezt pedig magántõkébõl nem lehet megoldani.
Nembaj, van Baumgartner Zsoltink, Kokónk, és hát a fociválogatottról se feledkezzünk meg:) Ezekre van lé
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sigi, a határ nálam is valahol 3,000Huf körül lenne, ha...ha nem jártam volna már több szuperjó osztrák meg olasz szálláshelyen. Egyik kedvenc osztrák helyünkön, ami egy panzió (és egyébként van benne ingyen internet, sauna, ping-pong, saját konyha, fûtött bringatároló) 2,000-2,500ft volt per fõ az ár. Ilyesmi után kissé vonakodva fizetem ki idehaza a húzósabb, de sokkal kevésbé luxusabb élvezeteket nyújtó árat.

Azzal meg egyetértek, hogy a legtöbb bringást nem érdekli a wellness-fittness lehetõségek.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
amúgy szereztem egy új városi dongót: kastle cromo.

http://kepz.terror.hu/album55/P2250011

elgondolkodtató :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Sigi, milyen suliba jársz? Amúgy szerintem 3000 huf a max.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,689 posts
SIGI !
Mi Panzióba Szilvásváradon, Bringa bent aludt a pincében 1500ért voltunk. Nálunk max 2000 a lélektani határ. Nam érdekel a welness-sauna- teniszpálya szolgáltatás. Ezt nem akarom megfizetni. És Thommy-ék irják a Garda topic-ban, hogy 14Euro alatt laknak a Festivál idején, haver Saalbach-ban a World Games of MTB -n 10Euro-ért aludt SUPER jó kis panzióban. És még tudnék példákat.
Szóval Igy nézzük az árakat.
Szerintem !
Marci

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

kocsi, szép lesz a brinyód, én a helyedben csak a telót cserélném ki egy használható darabra, amíg még új, mert az új Judy C nem egy túl klassz darab. A többi pöpec!

Igen, ez az egyetlen olyan része ami gondolkodóba ejtett, de nincs most sok idõm ezzel tökörészni, sok a munka a tavasz már közeleg a régi bringát pedig már nagyon szeretném nyugdíjazni. Az a lényeg, hogy váz tetszik, a felszereltsége kb az a színvonal amit szerettem volna és egységes. (Nem tesznek fel egy XT hátsóváltóhoz egy TY átdobót :-) csak ezért, hogy picivel olcsóbb legyen. ) A fékekkel is jól elleszek azt hiszem, de ha nagyon akarom a villában is tudom látni a jót: ebbõl biztosan nem fog csöpögni az olaj vagy elszökni a levegõ :-)))

Na mindegy. A villa az egy külön project :-)

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Én olyan bringás vagyok (mivel nincs is sok saját keresetem csak nyáron) így 3000 a határ de kicsit lejebb van az ár akkor több napot is ott töltök, mert akkor érzem hogy nem csak megy a pénz hanem élvezem is!! Különben egy átlag ember szerintem minden szolgáltatást úgysem használ ki, de persze minél több a szolgáltatás annál feljebb lehet tornászni az árakat!! Szal most még az olcsó szállás számít, de késõbb ez persze lehet hogy változni fog!
join your life, join your bike

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
A bringások alapvetően nem kéjencek, és nem is nagyon mennek szállodába, nálunk még nagyon vékony az a réteg, aki komolyan bringázik és ilyesmire lenne igénye és pénze. Nálam is kb. 4e Ft a lélektani határ a szállásoknál...

kocsi, szép lesz a brinyód, én a helyedben csak a telót cserélném ki egy használható darabra, amíg még új, mert az új Judy C nem egy túl klassz darab. A többi pöpec!

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Szerintem nem OFF, csak nem túl jó a megközelítés. Mi az, hogy bringástársadalom??
Szerintem nincs olyan, hogy bringástársadalom, mert nincs két egyforma bringás, ezért nem is nagyon lehet megmondani, hogy a "bringástársadalom" mennyit hajlandó ilyesmire szánni.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Háááát, én max 4 eFT/éj. De tavaly inkább a 3 ezres, vagy az alatti szállásokat választottam...

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Egy kis segítséget kérnék tõletek!
Tanulmnyaim keretében egy szállodát kell terveznünk. A leadott tervünk szerint egy Sport és Wellness hotelt tervezünk a Mátrába, Galyatetõmellé. Mivel a hotel épít a bringásokra, túrázókra, sielõkre, teniszezõkre stb., ezért az a kérdésem, hogy a bringás társadalom mekkora pénzt hajlandó rászánni egy éjszakás tartózkodásra, reggelivel, sportpályahasználattal, õrzött, fûtött kerékpártárolóval, szervízhelyiséggel, és gépkocsi parkolóhasználattal egybekötve.

Fontos lenne, mert lassan meg kell határoznunk az árakat, és ti sokat tudnátok segteni!

Köszi!

Ha túl off a téma, akkor sorry!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

És ki lett a szerencsés kiválasztott? :)

Ki? :-) Õ : http://www.merida.co...sport&bikeId=27

:-)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
És ki lett a szerencsés kiválasztott? :)

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Muci, én nem aggódom. Valaha az össztelós Merida is álom volt csupán.

Én akkor kezdek majd aggódni, ha valaha is egy bringa lesz az álmom. De azért már nekem is megvan az új bicajom ;-) (Igaz, egyelõre még dobozban van, de már megvan :-) )

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Muci, én nem aggódom. Valaha az össztelós Merida is álom volt csupán. Az élet lépcsõkbõl tevõdik össze. A speckó össztelós a te következõ lépcsõd.
Na, úgy látom egyre több embernek lesz a tulajdonában egy-egy álombringa. Ez mind tök jó hir!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Az enyém meg megcsodálható lesz a Sport kiállításon. Mindkettõ :)

Hmm...Ki lehet majd próbálni valamelyiket? ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Bringás lányok! Megalakult a Száguldó Virágok csapat! Csak lányokból! :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

zárójelet szimbolikusan értettem -- az elõadásmódomat tükrözendõ: halkan, mellékesen. :-)

Kaláéknál azt hiszem hogy õk már nem (mármint bringáznak még, de külön utakon).

Helloka!
Olvasgattam kicsit visszafelé,h mi a helyzet erre,és ezt találtam :-)
Szóval az utak pár hónapja (mondjuk dec elején) Lágaztak. :-(
De ugyanannak a hónapnak a vége óta újra 1 nyomvonalon futnak kerekeink :-D
És bringázunk még,akkor is,ha nem tûnik mindig úgy; ha az új Kerékvár megnyitója nem kavar be,akkor nagyvalszeg kinn leszünk a Sport kiállításon tandemmel.
Yó hátszelet mindenkinek erre az évre is! :-*

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Az enyém meg megcsodálható lesz a Sport kiállításon. Mindkettő :)