Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Görögdinnye lenni akit én ismerek ? :D

üdv a helyszinen :) :juhu:

:love1:

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Görögdinnye, a mobilszámod feljegyezve. Válaszoltam a leveledre, benne a részletekkel.

(Ma nekem is lett volna kedvem kigurulni a Rómaira, ráadásul még beszéltünk is róla haverokkal, de aztán úgy alakult, hogy este vendégeket várok. )

No, akkor aki jön a Börzsönybe egy laza biciklis sétára ;-), azzal holnap találxunk!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Szia Era, azért nem kell engem annyira féletni, csak itt másokat nem ismerek és ezért nem tudom hogy kalibráljam magam.
A normál terep az o.k. de én útálok bokáig érõ zsuvában, meg mély keréknyomok szántotta úton kerózni. Máskülönben elég strapabíró vagyok és minden jóban benne, az erõnlétemmel semmi baj csak nem vagyok túl technikás kerékpáros.
Csóközöngörogdinnye

Ma este fórumtali a Rómain... gyere és ismerkedj! :)
(Helyszínrõl itt találsz infót, olvass vissza!: http://forum.bikemag...ad.php?p=242394)
WaNNaRiDE

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
azért remélem megyünk egy jobbat is, ha nagyon gáz a helyzet, visszatekerünk velük az
állomásra és utána még mehetünk valahová. Én azért szeretnék egy normálisabbat menni.
görögdinnye

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szia Era, azért nem kell engem annyira féletni, csak itt másokat nem ismerek és ezért nem tudom hogy kalibráljam magam.
A normál terep az o.k. de én útálok bokáig érõ zsuvában, meg mély keréknyomok szántotta úton kerózni. Máskülönben elég strapabíró vagyok és minden jóban benne, az erõnlétemmel semmi baj csak nem vagyok túl technikás kerékpáros.
Csóközöngörogdinnye

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
tyu, jo sok kepet megneztem.
tuti legalabb a felet :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
A régebbi képeket egy FujiFilm FinePix 2400Zoom szappantartóval csináltam, az újabbak (Futóbolondság) egy Canon A95-ös képei.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
szepek ezek a kepek az oldalon.
szep a szinvilaga ennek a gepnek. milyen nevre hallgat?
mostly harmless

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Jóvanna, nem gondoltam ennyire bele! ;)

Lehet, hogy csak annyi lesz, hogy feltekerünk a Taxra a dózerúton, büfizünk, visszagurulunk Kismarosra és hazahoz a vonat. :-) A többi opcionális.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
kocsi,
ha a Kiralyret-Tax-Visegrad-[at a Pilisen Bp-ig] turat 2 nem bicos lanynak tervezed, akkor mit ajanlasz olyanoknak, akik edzettebbek? :)
mostly harmless

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
OK, mobilszám jöhet az adataimnál megadott mailre. (Ha megjön én is küldök egyet)
Az ICQ-ra is jöhet üzenet, de a fórumba is benézek még este is és reggel ébredéskor is.

Nekem egy ezüst (alu) Meridám van, piros felirattal, a sisakom napellenzõjén rajta a nickem.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
akkor találkozzunk a nyugatiban a menetrendjelzõ tábla alatt 9:30-kor kék Konám van.ha valami változna ide írjatok ill. ha gond lenne adnék egy mobilszámot valami privi lev rendszerben. Réka

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Görögdinnye: Isten hozott! Jó helyre kerültél. :)
Most még a lazább túrákat keresed, de figyeld meg, ha csatlakozol hozzánk, hamarosan már te is a maratonozó lányok közé fogsz tartozni.

Tényleg jó helyen vagy. A társaság nagyon barátságos, vidám emberekbõl áll. Mindnyájan szeretünk tekerni. A jelszó: minél többen vagyunk, annál jobb.
Ha itt olvasol valami kiírást, bátran gyere te is a találkozóhelyre, nem hagyunk el senkit sem a túrákon. - Egyébként is én szoktam lenni a sereghajtó. :)

Na és mi van a vasárnapi Mátra tekeréssel? Lesz?

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

csatlakoznék, mikor honnan indultok? ha nem elég akkor én még utána megyek egy kicsit!

Csatlakozhatsz a vonaton. 9:55-kor indul a nyugatiból, fél 11 körül ér Kismarosra. Közben bárhol felszállhatsz, vagy ha már elõre félsz attól, hogy kevés lesz a táv ;-), akkor akár oda is tekerhetsz.

Nem tudom, hogy a Tax után mi lesz. Az sem kizárt, hogy visszafelé átkompozunk és a Pilisen át tekerünk majd haza.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
csatlakoznék, mikor honnan indultok? ha nem elég akkor én még utána megyek egy kicsit!

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

és ezen a hétvégén ki megy és mikor és merre véletlenül ráérek és köszi a gyors választ meg a bátorítást

Holnap reggel Nyugati pu.-ról a 9:55-ös vonattal Kismarosig, fel Királyrétre, Magas-Tax ... a többi majd menet közben kialakul.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Szia görögdinnye!

Szombaton megyünk a Börzsönybe nagyon laza bringázásra, két nagyon ritkán és akkor is keveset tekerõ barátnénivel. (Ettõl én még mindenféle jóra gondolok :-) max nem bringatúrának fogom nevezni, hanem biciklis kirándulásnak :-) )

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
és ezen a hétvégén ki megy és mikor és merre véletlenül ráérek és köszi a gyors választ meg a bátorítást

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Üdvözlünk a bringás lányok táborában...hidd el itt is lehet jókat tekerni a Pilisben, vagy a Börzsönyben, és minden hétvégén megy közülünk valaki...valamerre.
Üdv:Thommey

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
VAn olyan valaki aki a hétvégén hosszabb kerózást tervez szép hegyi utakon enyhébb terepen(amolyan csajos), emelkedõ stb..ne gondoljatok semmi jóra. Ja és Bp-Bp környéki én ugyanis biciklis partnert keresnék nem olyan régen költöztem fel FALU-ról és hát...biciklis szemel nézve Bp-et el vagyok keserdve, de lehet csak mert még nem ismerem eléggé. görögdinnye én egyébént lyány vagyok