Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Egy haverom kérdezte, de rájöttem, hogy nekem eddig mindig kimaradt a Critical Mass: Szal a CM alkalmával tényleg szokott lenni rendõri biztosítás vagy ugyanúgy behajtanak az autósok a tömegbe mint a szilveszteri tekeréseken? Mik a tapasztalatok?

ps: pénteken igyekszem odaérni

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Lensz: Meglett végre a bringád? Hallom, hogy elkallodott a repulon.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Feltöltöttem a szombati, Börzsönyben készült
képeket. (Egyelõre feliratok nélkül)

Az egyetlen igazi meglepetés az volt, hogy fent a sötétebb részeken még találtunk hókupacokat. (Nem csak olyan kicsit mint ami a képen látszik, de késõbb mikor a nagyobbakat láttuk már nem volt kedvünk megállni a fotózás miatt)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Keresõ iz jor frend ;)

újonc 0
vendég 50
fórumtag 300
addikt fórumozó 1000
törzsvendég 2500
intravénás fogyasztó 4000
phorumus maximus 6999

de ez ne "inspiráljon" senkit tõmondatok gyártására!

When the day is through, all I want to do is slow down...

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Udv! A hozzaszolasok szamatol fugg ez a rangsor dolog. 1000 hozzaszolas utan leszel forumtag annyit tudok.
...

Akkor Te miért vagy máris az? ;)
WaNNaRiDE

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Udv! A hozzaszolasok szamatol fugg ez a rangsor dolog. 1000 hozzaszolas utan leszel forumtag annyit tudok.
Alex! A juniusi vagy juliusi bikemagban Jorus irt egy hasznos cikket. Ha megvan, szerintem erdemes visszalapozni

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Lens: Természetesen várjuk az élménybeszámolót, és a képeket. Nem voltam még afrikában, és nem is nagyon fenyeget a veszélye a közeljövõben. :)

Lenne egy kérdésem: Hogyan vittétek a bringákat a repcsin? Belepaszíroztátok a 20kg-s határba, ráfizettetek, vagy feladtátok csomagként. Érdekelne, hogyan és mennyiért lehet?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
a hozzászólásoktól.

keressetek vissza szerintem az üzenõfalba, úgy egy hónapja beírta zorg :D

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Mitõl függ az ,hogy valakinek újonc,vendég,törzsvendég stb. jelzõ díszeleg a neve alatt? Hogyan lesz pl. az újoncból fórumtag?

Nem tudom, de arra tippelek, hogy a hozzászólásainak a számától függ.

Nati, Pixel én is várom a beszámolót! :lick:

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Mitõl függ az ,hogy valakinek újonc,vendég,törzsvendég stb. jelzõ díszeleg a neve alatt? Hogyan lesz pl. az újoncból fórumtag?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
ÁÁÁÁD
nem szeretünk mi olyanokról hallani, hogy milyen is lehet afrikában, meg nemzeti parkokban bringázni:D
Ide vele a beszámolóval:D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
wannaride boldog szülinapot kívánok!:mmraise:

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Rég jártam itt megint,egyáltalán milyen nap van ma?
Végül is volt összeröffenés a Rómain?
Egész véletlenül tegnap estefelé ott tekertem el,és valahogy olyan megmagyarázhatalnan érzés fogott akkor el ,mintha figyelnének...talán ez lenne a magyarázat /attól függetlenül,hogy személyesen nem is ismerek innen senkit/.

Volt.
WaNNaRiDE

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok, hát visszajöttünk, és vegyes érzelmekkel. Legalábbis én, mert hiányzik a kinti táj, hiányzanak az odakint megismert emberek. Ha pár szóval kéne jellemezni az odakint átélteket, csak annyit mondanék:örök életre szóló élmény!!!

Thy, az élménybeszámoló majd a Pixeltõl függ, meg persze tõletek, hogy akarjátok-e egyáltalán.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nati,Pixel:élménybeszámoló mikor lesz???

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Rég jártam itt megint,egyáltalán milyen nap van ma?
Végül is volt összeröffenés a Rómain?
Egész véletlenül tegnap estefelé ott tekertem el,és valahogy olyan megmagyarázhatalnan érzés fogott akkor el ,mintha figyelnének...talán ez lenne a magyarázat /attól függetlenül,hogy személyesen nem is ismerek innen senkit/.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Engem is idegesít, hogy folyton esik, na de majd lesz ez jobb is, a Börzsöny többék kevésbé rendben. HOlnapra is esõt mondott. GD

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Mostanában mindennap esik, de keveset, és be bírja színni a fõd. Pénteken legalábbis rendben volt a Pilis, bár volt némi dágvány, de kezelhetõ, legalábbis a nem full erdei talajú utakon. Gondolom a dózerutak a Börzsönyben is rendben vannak.
Ausztria, Kenguruk földje!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Szia Ors! igen én vagyok kösz a fórum tippet

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
a Romain hol lesz a forumtali? es hanykor?
ma este en is ott leszek a Bibicben, gondoltam atkoszonok akkor :)
tudom, olvassak vissza en is... :]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder