nati, gyönyörûek a képek, nagyon átjön a hangulat, grat!! élménybeszámoló ügyben van vmi fejlemény?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Started by
zOrg
, 2004. November 16. 09:55
Posted 2005. April 20. - 20:44

Posted 2005. April 20. - 17:52

Robit az ügyessége, az ereje, kitartása teszi leginkább elpusztíthatatlanná. A bicó csak másodlagos, ugye Robi?!:cool2:
És a pilisi kupán meg majd mindenkit jól otthagy a csodaparipájával!!!!:spoko:
És a pilisi kupán meg majd mindenkit jól otthagy a csodaparipájával!!!!:spoko:
Posted 2005. April 20. - 17:31

Lensver: Jók a képek, de mit csinálnak azok a bogarak azon a sárga valamin ?

"A dzsungelben minden ehetõ. Te is." (graffiti)
Posted 2005. April 20. - 16:58

Robi gépe elpusztithatatlan, mióta ez az új szuperváza van.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. April 20. - 16:45

Tegnapi állás szerint teljesen jól tekerhetõp a pálya végig...szal nem kell sírni elõre:D
Posted 2005. April 20. - 15:45

XC-Rider:
Van 1 ötletem, hogy ne legyen gond a sárral a 7végi versenyen.
Gyorsan vegyél 1 Lefty telót ! Az biztosan jól birja a sarat, nem gyûjti össze. :-)))
Már csak a hátsó kerékkel csinálni valamit.
Fel fog száradni 1 kicsit ? Hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi...................:-)))))))))
Jobban járnál, ha a verseny helyett országúti edzést csinálnál. Ebben a dzsuvában menni csak arra jó, hogy sok ezer Ft-ot lepusztitasz a gépedrõl.
De az elszántságod tisztelem.
Van 1 ötletem, hogy ne legyen gond a sárral a 7végi versenyen.
Gyorsan vegyél 1 Lefty telót ! Az biztosan jól birja a sarat, nem gyûjti össze. :-)))
Már csak a hátsó kerékkel csinálni valamit.
Fel fog száradni 1 kicsit ? Hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi...................:-)))))))))
Jobban járnál, ha a verseny helyett országúti edzést csinálnál. Ebben a dzsuvában menni csak arra jó, hogy sok ezer Ft-ot lepusztitasz a gépedrõl.
De az elszántságod tisztelem.
Marci
Posted 2005. April 20. - 15:07

Nem fog esni péntektõl, úgyhogy fel fog száradni! (remélem)
Posted 2005. April 20. - 15:02

A képek egy kis része felkerült ide: http://velo.hu/index.php?id=19 Az oldalon rá kell kattintani.
Sajna ahhoz hogy valaki megnézhesse be kell regisztrálni. Nem tudom, igy jó-e nektek, vagy tegyem föl a tar-ra?
Sajna ahhoz hogy valaki megnézhesse be kell regisztrálni. Nem tudom, igy jó-e nektek, vagy tegyem föl a tar-ra?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. April 20. - 14:52

Robi, igen tudom és persze drukkolok is majd neked. Az esõ meg, nos...jó edzés lesz Gardára.
:D

Posted 2005. April 20. - 14:22

Remélem, hogy jelentkezel!!A hétvégére nagyon rossz idõt mondott. Réka
TE is azt hallottad?
TE is azt hallottad?
Posted 2005. April 20. - 14:01

Posted 2005. April 20. - 13:59

De igen, de még nem döntöttem el,hogy pénteken vagy szombaton Te? Én keróval megyek fel, mivel a rossz térdem miatt a gyalogtúra kizárva.Te nem Olaszországban vagy, vagy már épen és egész?GD
Posted 2005. April 20. - 13:56

Posted 2005. April 20. - 13:54

A hétvégére hideget és esõt is mondott. Nem túl jó kilátások. Hajrá Pilis kupások , ebben az idõben nem irígyellek azért benneteket!!GD
Posted 2005. April 20. - 10:48

Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy ki az, aki közületek kint lesz a vasárnapi Pilis kupán? És ki az aki indul is?
Én kint leszek és középtávon fogok -ugy néz ki- már megint sarat dagasztani:cry:, de ezt már szerintem úgyis tudod!!!
Posted 2005. April 20. - 09:01

Posted 2005. April 20. - 08:42

Posted 2005. April 20. - 07:51

Mellon:
hallottad a hírekben, hogy a mátrában vasárnap estétõl akkora esõ volt, hogy egy hidat is elmosott? hmmmmmmmm... most kellene tekerni menni...
igazi túlélõ lenne..
hallottad a hírekben, hogy a mátrában vasárnap estétõl akkora esõ volt, hogy egy hidat is elmosott? hmmmmmmmm... most kellene tekerni menni...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2005. April 19. - 20:42

No én meg csak azé írok, hogy végre fórumtag lehessek, mert máskülönben kivülállónak érezném magam. Így 1L közelebb kerülök a vágyaim beteljesüléséhez, és az életem tótükre megtisztúl.
Egyébként mást is kérdeznok. Sopron szállásproject hogy áll? Van 007-esunk aki intézkedik, kémkedik? Ha igen, akkor vegyen bele emgem is a számításba. Lécci, Lécci, Lécci, Lécci, Lécci.

Egyébként mást is kérdeznok. Sopron szállásproject hogy áll? Van 007-esunk aki intézkedik, kémkedik? Ha igen, akkor vegyen bele emgem is a számításba. Lécci, Lécci, Lécci, Lécci, Lécci.
Posted 2005. April 19. - 20:37

Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy ki az, aki közületek kint lesz a vasárnapi Pilis kupán? És ki az aki indul is?