Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Started by
zOrg
, 2004. November 16. 09:55
Posted 2005. April 27. - 12:29

Mindenki megy FlashAcross versenyre? Vagy azért marad a közelben is bringásember?
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2005. April 27. - 12:28

Üdv mindenkinek!
Visszatértünk, mint friss házasok.
És ha megkésve is, de
Mindenkinek köszönjük a jókivánságokat! Akik jelen voltak, annak köszönjük, hogy eljöttek és osztoztak az örömünkben!
És még egy hatalmas külön köszönet a marcipán figurákért! Imádtuk õket!
Jenõ és Trifo
Visszatértünk, mint friss házasok.
És ha megkésve is, de
Mindenkinek köszönjük a jókivánságokat! Akik jelen voltak, annak köszönjük, hogy eljöttek és osztoztak az örömünkben!
És még egy hatalmas külön köszönet a marcipán figurákért! Imádtuk õket!
Jenõ és Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2005. April 27. - 11:41

Lehet, hogy én a KRESZ vizsgán buknék el, pedig már 9 éve vezetek. De ugye teherautó, villamos, gyalogos, kerékpáros, motoros ritkán találkozik a vasúti átjáróban
Na, az ilyen kérdéseken hasalnék el...

WaNNaRiDE
Posted 2005. April 27. - 09:43

Az nem jelent semmit (márhogy 4es vagy nyelvtanból).
Én ötös voltam németbõl, most mégsem tudok semmit (igaz, hat éve a közelébe sem mentem)
Én ötös voltam németbõl, most mégsem tudok semmit (igaz, hat éve a közelébe sem mentem)
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. April 27. - 09:08

Tudom hogy 1 s-sel írják,csak mivel gyorsan gépelek mindent így elõfordul hogy beleremeg az ujjam és már helytelen!!!(4-es vagyok nyelvtanból!!!!!!!!)
Posted 2005. April 27. - 08:55

Hali!
Valaki megtudná adni priviben vagy smsben KGADAMunk telszámát?
sós lenne!
köfi
Valaki megtudná adni priviben vagy smsben KGADAMunk telszámát?
sós lenne!
köfi
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2005. April 27. - 07:58

Biztos csak ki akarta emelni az "aranyosak"-at és ezért írta fonetikusan :chin:
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. April 26. - 23:18

Hát igen...Bringás lányok vannak!!!És nem is csúnyák!!!SÕT!!!NAGYON ARANYOSSAK:)
Aranyosak. Egy s-sel

WaNNaRiDE
Posted 2005. April 26. - 21:04

Posted 2005. April 26. - 16:54

Konamanó: a Flash-re ha foglaltok szállást, nekünk is légyszi Paullal!
Posted 2005. April 26. - 14:54

És az általam készített képek is itt vannak: http://pix.bikemag.hu/album608?page=1
Keressétek ki magatokat, aztán leszedem õket.
Keressétek ki magatokat, aztán leszedem õket.
Posted 2005. April 26. - 14:41

Apropó Sopron. Kinek nincs még szállása? Lesz valami BMFT-s szállás? Mert én felhívogattam párat, de vagy foglalt vagy drága, vagy nem örülnek a bringának.

Posted 2005. April 26. - 13:16

Halihó!
Bocs a hétvégi tekerésre jelentkezõknek, de otthon nics net elérésem, ezért írtam, hogy hívjatok. Végül Zolival ketten tekertünk ki a Pilis kupára, de ott jó sok emberkével találkoztunk, de mindenki csak nézõnek ment, egyedül Robi indult, igaz neki érdemes is volt indulnia :clap: .
A fotókat most sajna már nincs idõm megnézni, robotolni kell holnapig, hogy kész legyen a munka.
Viszont 2 nap múlva ilyenkor a sógoréknál már tankolunk egy kis occsó osztrák naftát, és behatoltunk Olaszországba, hogy áttörjük a félelmetes hegyi frontvonalat, amelyet az I.vh.ban nem sikerült, és délután elfoglaljuk a szállásunkat a Garda tónál. Ezt követõen hegyi portyákra indulunk a környéken, végül egy bõ hét múlva taktikai visszavonulás következik Sopronba, ahol remélhetõelg ismételten jó sokan összegyûlünk!
:bananadan
Bocs a hétvégi tekerésre jelentkezõknek, de otthon nics net elérésem, ezért írtam, hogy hívjatok. Végül Zolival ketten tekertünk ki a Pilis kupára, de ott jó sok emberkével találkoztunk, de mindenki csak nézõnek ment, egyedül Robi indult, igaz neki érdemes is volt indulnia :clap: .
A fotókat most sajna már nincs idõm megnézni, robotolni kell holnapig, hogy kész legyen a munka.

Viszont 2 nap múlva ilyenkor a sógoréknál már tankolunk egy kis occsó osztrák naftát, és behatoltunk Olaszországba, hogy áttörjük a félelmetes hegyi frontvonalat, amelyet az I.vh.ban nem sikerült, és délután elfoglaljuk a szállásunkat a Garda tónál. Ezt követõen hegyi portyákra indulunk a környéken, végül egy bõ hét múlva taktikai visszavonulás következik Sopronba, ahol remélhetõelg ismételten jó sokan összegyûlünk!
:bananadan
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Posted 2005. April 26. - 08:36

Posted 2005. April 26. - 00:00

Na most már meg lehet nézni a www.velo.hu -n a fotókat, mert föl lettek rakva.
Kolim! Köszi, de ez részben Robinak is köszönhetõ, hogy ilyen jól cangázik és ilyen szépen bedõlt nekem.
Kolim! Köszi, de ez részben Robinak is köszönhetõ, hogy ilyen jól cangázik és ilyen szépen bedõlt nekem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. April 25. - 23:26

Nekem itten vannak a képeim a pilis kupáról:
http://pix.bikemag.hu/album603
majd a pilisi gyalogtúrát is felpakolom vmikor
http://pix.bikemag.hu/album603
majd a pilisi gyalogtúrát is felpakolom vmikor
Posted 2005. April 25. - 15:45

Hú Nati, tényleg naon jó képet csináltál Robiról!!!! Naon tetszik! Ügyi voltál!
A bemutatkozás végül elmaradt, de ami késik, nem múlik!
A bemutatkozás végül elmaradt, de ami késik, nem múlik!
Posted 2005. April 25. - 09:34

öööö, ez azért van, mert még nem kerültek föl!!!
Kicsit túl hamar irtam ide be, ez a srácoktól függ, hogy õk mikor teszik láthatóvá. Én már elküldtem nekik.
Kicsit túl hamar irtam ide be, ez a srácoktól függ, hogy õk mikor teszik láthatóvá. Én már elküldtem nekik.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. April 25. - 09:25

Lensver: én nem látom a velo.hu-n a Pilisi képeket, pedig azt meg tudnám nézni, és be is jelentkeztem.
Hmmm...én sem látok ott semmit.
Posted 2005. April 25. - 08:59

Lensver: én nem látom a velo.hu-n a Pilisi képeket, pedig azt meg tudnám nézni, és be is jelentkeztem. 
Mi is ellõttünk egy pár képet, most kicsinyítem, aztán pakolom fel...

Mi is ellõttünk egy pár képet, most kicsinyítem, aztán pakolom fel...