Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ - 2. rész
Posted 2005. November 12. - 12:32

Keletrõl és délrõl az arabok és négerek jönnek akik kocsoikat gyújtogatnak, mert nem akarnak dolgozni, és a segélybõl nem futja mercire. Otthon meg a cigányok lepték el egész Kelet-Magyarországot, és Budapestet. Pest bizonyos részein nem is látni fehér embert! Thez mint rendkívül tapasztalt ember. Téged próbáltak már megverni cigányok? Engem igen a Moszkva téren és egy kanyi rendõr nem jött oda segíteni, ha nem ugrunk fel a 49es buszra ami éppen indult akkor hülyére vernek. Ahogy Párizsban is ezek is 12-14 éves kiskölykök voltak, akik ha ellenálltál csak füttyentettek és jöttek a tezsvírek. Én nem tartom elfogadhatónak, hogy egy európai úniós fõvárosban ne lehessen éjszaka nyugodtan közlekedni, és az embernek azt kell figyelnie, hogy melyik sarkon szúrják le. Pár évvel ezelõtt egy fiatal srácot megkéseltek a cigányok Pesten amikor a barátnõjét kísérte haza. Egy életre nyomorék lett. A törvény szart sem ér, a cigányokat védi ahogy ebben az esetben is. Az önvédelmi fegyver azért van, hogy ilyen helyzetben megvédd magad vele. Provokálta õ a cigányokat? Akart õ balhét? NEM! Aki ilyen helyzetben nem ezt tette volna az gondolkozzon el egy kicsit, hogy mi történt volna vele. Talán a spray jobb választás lett volna, de ez már mindegy. Én kapásból legalább nyakra/fejre céloztam volna...
A másik megoldás a harcmûvészet. De nem hinném, hogy bárki 2 dan(talán még afelett sem) alatt meg tudná magát védeni 15 cigánytól...
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2005. November 12. - 12:30

nem volt olyan kézi lõfegyver, amitõl lényegesen megmozdult volna egy 70 kilós felakasztott disznó
szal a 2 méter repülés....egyhén szólva kamu:-)
Posted 2005. November 12. - 12:28

én valahogy olyan ember magyarázkodásának nemhiszek, aki pisztolyt hord magánál.. mert nemhiába van ott. vagy azért mert túlontúl vernivaló feje van, vagy azért mert egy kötöszködõs köcsög és utána fedezni akarja mindnig a seggét valahogy. ami most nem jött össze.
én gondolhatom rosszul?
Én hiszek neki, ennyi.
Posted 2005. November 12. - 12:25

én gondolhatom rosszul?
Posted 2005. November 12. - 12:20

miért téged hányszor vertek meg mert elmentél mellettük? nem hiába üvöltötték hogy '"nenézzé köcsög"
ésszel él az ember;)
Nincs joga odanézni?
Én is odanézek ha látok egy 15 fõs cigánybandát hogy felmérjem a veszélyeket.
De ezeket nem lehet kikerülni.
Posted 2005. November 12. - 12:19

ésszel él az ember;)
szal elmegy, szegény ártatlan ember, aki csak a földet nézi mereven, a gaz, gonosz cigányok megtámadják kedvtelésbõl, és hirtelen az ártatlan, rendes csendes gyerek, aki sosem kötekszik ELÕKAPJA A PISZTOLYát.
nalol.
pont így történthetett.
Posted 2005. November 12. - 12:16

a nyugatis idióta.
aki nem tud elmenni egy tucat cigány mellett úgy hogy ne verjék szerteszéjjel õt.
Hát, nem mindig lehet úgy elmenni.
Posted 2005. November 12. - 12:14

aki nem tud elmenni egy tucat cigány mellett úgy hogy ne verjék szerteszéjjel õt.
Posted 2005. November 12. - 12:13

desert eagle 0.5? a blöff szerint azzal is meg lehet mozdítani a kedves pacienst:)
csak azt nem tudom minek egy ilyen embernek pisztoly, még mindig. de remélem egyszer rájövök.
hiába, aki vonzza a bajt...
Milyen embernek?
Posted 2005. November 12. - 12:09

csak azt nem tudom minek egy ilyen embernek pisztoly, még mindig. de remélem egyszer rájövök.
hiába, aki vonzza a bajt...
Posted 2005. November 12. - 11:32

arra gondoltam a spécinél ami gyárilag úgy néz ki minta be lenne fûrészélve, keresztben, és becsapodásnál szétnyílik , megakad és a mozgási energiája viszi tovább a faszit... amerikai rendõrség vmik egysége használ(t) ilyesmit..aztán lehet még kicsit tuningolva van egyébként is, már nem emléxem egyszer a kaliberben olvastam, ott írták a befürészelt fejû cuccost isdde mi van a fizikával? hiába fûrészelsz...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. November 12. - 11:17

Posted 2005. November 12. - 11:11

"hogy még normális pisztoly, puska lövéstõl sem repül 2métert egy ember, nem hogy egy gáz/riasztó pisztolytól[I]..."A nyugati polgárörsztorrihoz csak annyit, hogy még normális pisztoly, puska lövéstõl sem repül 2métert egy ember, nem hogy egy gáz/riasztó pisztolytól...
Ezekbõl a fegyverekbõl a torkolattûzön, torkolati gázokon kívûl (gázpatronos töltény esetén könygáz is) semmi sem távozik a csövön keresztül. Igaz elég nagy nyomással távoznak ezek a fegyverbõl, de amint elhagyják a csövet "lassulnak", hatótávolságuk 3-5méter (eddig lövik ki a gázt). Ahoz, hogy egy ember (~70Kg) elrepüljön 2 métert egy gáz/riasztó fegyver "találatától" ahoz annak aki lõ mégnagyobb erõvel kéne hátra repülnie...
Normális fegyvereknél is csak úgy képzelhetõ el ez az eredmény, ha a lövedék gyorsul a fegyvert elhagyva...
de 38as vagy 45 ös speckó (vagy otthon tuningolt - befürészelt fejû) lõszerrel elképzelhetõ....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. November 12. - 11:05

Posted 2005. November 12. - 10:29

Na, itt...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 12. - 09:23

A kép baromi aranyos:) Töpszlik...
Posted 2005. November 11. - 22:06

Ezekbõl a fegyverekbõl a torkolattûzön, torkolati gázokon kívûl (gázpatronos töltény esetén könygáz is) semmi sem távozik a csövön keresztül. Igaz elég nagy nyomással távoznak ezek a fegyverbõl, de amint elhagyják a csövet "lassulnak", hatótávolságuk 3-5méter (eddig lövik ki a gázt). Ahoz, hogy egy ember (~70Kg) elrepüljön 2 métert egy gáz/riasztó fegyver "találatától" ahoz annak aki lõ mégnagyobb erõvel kéne hátra repülnie...
Normális fegyvereknél is csak úgy képzelhetõ el ez az eredmény, ha a lövedék gyorsul a fegyvert elhagyva...
Posted 2005. November 11. - 21:16

Posted 2005. November 11. - 20:22

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 11. - 18:42