Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ - 2. rész
Posted 2005. August 24. - 10:31

vendég_Charon_*
Posted 2005. August 24. - 10:22

Posted 2005. August 24. - 10:20

Posted 2005. August 24. - 10:18

kösz azé elbuldugoluk magam is a telepítéssel....de ezen a gépen má ez marad míg meg nem döglik....má puszta kiváncsiság, hogy meddig húzza a kis öreg...felteszem én neked arra is, és faszán fog menni
/me az informatikusok gyöngye
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 24. - 10:11

/me az informatikusok gyöngye
Posted 2005. August 24. - 10:09

ja csak nem 350-es PII, 8gigás vinyóval az ideális konfig alája...XP sztem gyorsabb mint a 2k ha jól be van lõve minden cumó rajta

Posted 2005. August 24. - 10:07

Posted 2005. August 24. - 10:06

nem azt mondtam jobb, csak azt nekem nem jön be az xp...ebben biztos benne van az is hogy már tényleg nem foglalkozom annyit a témával....meg erre az õsküveletre amit használok, egyébként is esélytelen lenne feltelepíteni....na ezt nem értem
miért jobb a 2k mint az xp?
csak annyi hogy egyszer ki kéne próbálni az utóbbit, és komolyan belebújni hogy mit is tud...
2k-t xp óta nem igazán szeretem, valahogy olyan primkó
hiányzik belõle csomó fícsör, pl a remote desktop management
Posted 2005. August 24. - 10:00

miért jobb a 2k mint az xp?
csak annyi hogy egyszer ki kéne próbálni az utóbbit, és komolyan belebújni hogy mit is tud...
2k-t xp óta nem igazán szeretem, valahogy olyan primkó
hiányzik belõle csomó fícsör, pl a remote desktop management
Posted 2005. August 24. - 09:58

nem is azé mondtam...csak úgy..Mar a DOS-t is vette Gates bacsi, csak belenyultak. Mielott meg tovabb gyuruzunk, jelzem tudom az informatika tortenelmet... Es nem azt irtam, hogy mit hoztak letre, hanem azt, hogy JO nekunk, hogy van vindoz, mert nelkule a beka segge alatt sem lenne ma ez az agazat. En csak ennyit mondok. Amugy az XP mar tenyleg alakul. A kovetkezo vindoz mar azt is tudni fogja gui szinten amit a linux gui-jai 5 eve. De ez egy ilyen. Mellesleg mondhat barki barmit. Gates nem volt hulye gyerek, a nagy budos semmibol nem kis birodalmat es vagyont hozott letre. Ettol meg egy seggfej, de ez akkor is teny.
viszont amíg van terméktámogatás addig én maradok a w2k prof nál az xp-t valahogy rühellem....
Posted 2005. August 24. - 09:51

linux guija télleg nagyon szép, csak elhányom magam a 60Hztõl
azon felül átláthatatlan
windozt is úgy kell használni hogy leveszed minimumra a megjelenítési flincflancot, és akkor látsz is valamit;)
Posted 2005. August 24. - 09:49

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. August 24. - 09:48

erre írtam a xeroxot, merthogy az alapötletet onnan "kölcsönözte" az applemeg hogy az apple kitalálta a windowst, csak gates bácsi megvette tõlük..
igen, vannak okosságok, én mégis azt mondom hogy jó amit csinálnak.
van MS egerem is
Posted 2005. August 24. - 09:43

meg hogy az apple kitalálta a windowst, csak gates bácsi megvette tõlük..és milyen jó, hogy anno érdekes dolgokat fejlesztettek a xeroxnál ...
igen, vannak okosságok, én mégis azt mondom hogy jó amit csinálnak.
van MS egerem is

Posted 2005. August 24. - 09:42

és milyen jó, hogy anno érdekes dolgokat fejlesztettek a xeroxnál ...Valoban jo nekunk. Sehol nem tartana a szamitastechnika ha anno nincs vindoz. Az embereknek kellett a grafikus felulet, a programozoknak meg a 32bit kornyezet. Ezek nelkul nem lett volna jatek fejlesztes, ha nincs jatek nincs vasarlo ero, ha nincs vasarlo ero nincs fejlodes es meg ma is 486dx-en nyomhatnank 33mhz-en. Szoval lehet szidni a vindozt, de egyreszt vitathatatlan erdeme van a fejlodesben, masreszt meg jo is. Persze tele van hibaval de csak eldolgoznak rajta a vilagon tobb millioan, csak tud tobb milliard ember otthon pocsolni vele, stb. Ettol fuggetlenul tisztaban vagyok a rossz oldalaval is. Arrol meg nem ok tehetnek, hogy senki nem volt kepes versenytars lenni a jatszmaban. Es meg ma sem tud senki... (az apple a beka segge alatt sincs amerikan kivul, a linux meg ott se)
Posted 2005. August 24. - 09:41

95-98 idején
aztán rájöttem hogy nincs más, ezt kell szeretni
aztán kiadták a 2k-t, hmm ez már jobb
aztán kiadták az xp-t, na ez zsír! aztán rá az sp2 - hibátlan
nekem ennál jobb oprendszer nem kell! aki meg azt mondja hogy szar..
elöször tanulja meg használni, ennyi

Posted 2005. August 24. - 09:38

http://www.sg.hu/cikkek/38890
gyooo
miylen jo nekunk, hoyg elindultak az uton
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. August 24. - 02:21

láttad az URL-t?

amúgy egyszerû..
googleban rákerestem a fagyi szóra

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. August 24. - 02:20

azt magamnak kerestem
itt egy neked:![]()
amúgymeg hát nemtudom.. Nekem nem nagyon sikerült ismerõst találni Pécs-re keresve.
csak egy szomszéd csajt, meg egy volt osztálytársnõt talán.
Azért arra kiváncsi vagyok, hogy erre a képre hogy leltél

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. August 24. - 02:10

mod: igazolj vissza

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]