Jaja, a mai tejszínt hiába vered. Árulnak persze külön habtejszínt, ami magas zsírtartalmú, és abból lehet verni habot.
Nyáron voltunk et vidéken, és ittunk frissen fejt tehénke tejet, aztán 3 napig fostunk. Az elfuserált városi bélrencerünk nem volt felkészülve. Meg ittunk kecsketejet, az tök fini volt, ien sûrû, érdekes izû misuni. Meg ettünk birsalmasajtot, meg birsalmát, meg hársteát, szal ien biok voltunk. És hamar elaludtunk este, és frissen keltünk, és nem volt net és csak a földi sugárzású adók jöttek, és térerõ is csak ritkán, csak csiripgecc, meg állatmúgás, meg friss, harapnivaló levegõ, szal zsír, tök bebioltunk 1 hétre.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"