Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Linkelõ - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6298 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Csak sokat kell ígérned hogy ebbe beszálljanak ! ;)

hiszed te, copfos kislány :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

ebbe belefér a mélynyomó meg egy egyész csapat tini picsa.
:cool:

Csak sokat kell ígérned hogy ebbe beszálljanak ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Feltöltött kép
ezt fogják a suzukival együtt gyártani esztergomban
tudom hogy már volt

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
sima stilo multivagon megemelve és azt hiszem a JTD motorral.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
ez már egybõl másabb kép:)
itt olyan echte outback-es :D

van ebben a kategóriában más ilyen is?
az oktávia 4X4 sokkal nagyobb nem?
de azonkvül nincs más ?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

ez már tök régi. tavaly mutatták be és azt hiszem nyártól lehet majd kapni
Feltöltött kép

ebbe belefér a mélynyomó meg egy egyész csapat tini picsa.
:cool:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ez már tök régi. tavaly mutatták be és azt hiszem nyártól lehet majd kapni
Feltöltött kép

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
ez most vmi kémfotó?
mert a fiat honlapján nincs ilyen modell:(

ronda?
szerintem olyan mint a muliwagon.nincs sok klönbség.
vagy az is az lenen? :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Jujj de ronda szegény. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
Feltöltött kép
vot man ilyen?
stilo outback

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

az a baj azzal, hogy legyünk jófiúk,
hogy azt nem veszi észre senki:(
ha tallákozik egy nap 20 bringással(mondjuk enniy megy el mellette hazafelé a járdán lévõ bringaúton) ebbõl 19 normásil, azokat észre se fogja veni nem is fog rá emlékezni ,
de az egy hülyére nagyonis fog emlékezni.

nembaj, te csak legyél jófiú, abból baj nem lehet, és legalább nem romlik tovább a helyzet...ez is valami
Van állásom...:bananadan

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Te melyikre emlékeznél? Arra az egyre. Erre nincs megoldás sajnos. Mégis hogy képzeljük el, hogy változtatunk? Megállitjuk õket és megmondjuk, hogy tekerjenek normálisan? Ugyanmár.. Én a magam részérõl normálisan megyek, nem egykerekezek (mert nem tudok :D ) és beszólok azoknak akik a bringaúton baktatnak, vagy épp teljes szélességben elfoglalják a járdát. Egyebet nem teszek, cserébe én is normálisan közlekedem, nem hajtom bele õket veszélyes helyzetbe.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
az a baj azzal, hogy legyünk jófiúk,
hogy azt nem veszi észre senki:(
ha tallákozik egy nap 20 bringással(mondjuk enniy megy el mellette hazafelé a járdán lévõ bringaúton) ebbõl 19 normásil, azokat észre se fogja veni nem is fog rá emlékezni ,
de az egy hülyére nagyonis fog emlékezni.

petracz

petracz

törzsvendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

2. DE….
Mikor egy bringás elindul otthonról felvesz valamilyen állarcot (tisztelet a kivételnek, akinek nem inge...) és mint egy agresszív bika teker végig a városon, járdán, úttesten, embereken. Én személy szerint csak úttesten megyek, és CC-s mivoltomnak köszönhetõen nem nagyon szoktam a járdán ugrálni, és egyéb városi "bringázást" mívelni. Nem gondoljátok, hogy elég sok olyan bringással találkozni, akinek az a tekerés, hogy a járdán 30 km/h-val az emberek között szlalomozik, a hátsó kerékkel a levegõben rugdossa a kukákat stb. szerintem nem kell sorolni. Ugye elég sok ilyet látni Újpesten, Csepelen, és az ominózus kerületben is? Hát azt hiszem azért is tartunk ott ahol, mert nem csak a város vezetõség olyan, mintha a Balkánban élnénk. Persze nem mind vagyunk ilyenek, de ez így szokott lenni, és egy kalap alá kerülünk.

Ez teljesen igaz. Nekem is ettõl durran el az agyam, de hát ez van, ilyen a magyar paraszt, általánosít... Ez ellen úgysem lehet semmit tenni, hülyegyerekek mindig lesznek, akik megérdemlik a büntetést. Csak azért úgy érzem, ez még mindig kicsit fals, hiszen köcsög autós nagyságrendekkel több van, mint bunkó bringás, azt' mégse csinál senki semmit. Tegnap nekem is beszólt egy khmmm. .. etnikum a bazi nagy verdájából, hogy "tanujjá' meg biciklizni", csak azért, mert beállt a keresztezõdésbe a kocsijával, persze nem tudott átmenni se gyalogos, se senki, erre én megkerültem, totál szabályosan.

Már annyira belefásuétam a hülye beszólásokba, hogy szinte elmegy a fülem mellett. Hiába mondanám neki, hogy neki kellett volna elsõbbséget adnia, fel se fogja a buta parasztja.

Face: megmozdulásban létrehoztam egy dohogó topicot. Lehet szidni a zsarukat - hacsak a mod be nem zárja ;)
Never Knock On Death's Door. Ring The Bell And Run Away. Death Really Hates That.

csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
vagy két hete volt itt egy baleset, fateromék nem tudtak róla, mert más úton jöttek be a városba.
Csak annyit láttak hogy jön a kedvesautó villog a teteje de nem szirénázik, 2sávos úton nem jött senki csak az õsök meg a zsaruk,hát nem álltak meg gondolták ki tudja kerülni,aztán lefordultak az útról egy 1sávosra a yard még mindig csak jött utánuk 50nel ekkor félrehúzódtak és megálltak,hogy elengedjék.
kiderült, hogy a rendõrök õket akarták megállítani(milyen hevesen!?),mert a nemmessze történt balesetet egy ugyanolyan autó okoztam mint a miénk,és azt keresik.

?!?!?!?!?

hát marhanagyon kersehették ha nem bírták megelõzni apámékat és leinteni vagy bekapcsilnia villogót vagy akármi mást!?
Ha nem akarja faterom nagyon elengedni a rendõrt akkor hazáig jöhettek volna kísérette:D.

csak azt akartam kihozni belõle, hoyg tisztes rendõreink mennyire keresték a baleset okozóját és onnan segítségnyújtás nélkül távozót.
De legalább nem törtek össze egy autót se az üldözésben:)

nyissunk egy barom rendõrök topicot!

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.574 hozzászólás
Na lehet engem megint utálni!
1. A dolognak nem ez az elintézési módja, hiszen az utak veszélyesek (sok az autó, gödör stb.), rendes bringaút nincsen, sokkal nagyobb szabálysértésekbe botlik az ember nap mint nap, nem azokat büntetik meg akiket kellene.
2. DE….
Mikor egy bringás elindul otthonról felvesz valamilyen állarcot (tisztelet a kivételnek, akinek nem inge...) és mint egy agresszív bika teker végig a városon, járdán, úttesten, embereken. Én személy szerint csak úttesten megyek, és CC-s mivoltomnak köszönhetõen nem nagyon szoktam a járdán ugrálni, és egyéb városi "bringázást" mívelni. Nem gondoljátok, hogy elég sok olyan bringással találkozni, akinek az a tekerés, hogy a járdán 30 km/h-val az emberek között szlalomozik, a hátsó kerékkel a levegõben rugdossa a kukákat stb. szerintem nem kell sorolni. Ugye elég sok ilyet látni Újpesten, Csepelen, és az ominózus kerületben is? Hát azt hiszem azért is tartunk ott ahol, mert nem csak a város vezetõség olyan, mintha a Balkánban élnénk. Persze nem mind vagyunk ilyenek, de ez így szokott lenni, és egy kalap alá kerülünk.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ha feljelentésre kerül a sor, a bíróság valószínûleg megállapítaná h az út, ami mellett elkaptak, alkalmas kerékpározásra. Ezt természetesen meg lehet fellebbezni, sztem ha valami normális indoklást írsz, akkor ejtik is az egészet, max figyelmeztetést kapsz.
Ha azzal jön cövek közeg, h túllépted a 10km/h-t, nyugodtan ki lehet röhögni, úgysem tudja bizonyítani.

Viszont a magyarázkodást elkerülendõ, 1 kis trükk (amit persze sosem játszanék meg, hiszen törvénytisztelõ állampolgár vagyok:D ): A yardnak ha leint, fõleg ha utánadszól nem vagy köteles megállni, még akkor sem ha elkezd üldözni villogóval, szirénával! Ha elkap, annyit kell mondani h nem láttad/nem hallottad/nem gondoltad h utánad jönnek/meg akartál állni, csak nem volt alkalmas hely, stb.
Egyszer kocsival a Nagymezõ u-ról kanyarodtam balra az Andrássyra (ez persze szabálytalan), az Andrássyn haladó yardoknak meg kb. vészfékezni is kellett miattam. Fel is qrták a villogót, megfordultak, de akkor én már messze jártam. Az Opera elõtti kis utcába parkoltam le (na ez balek volt), lámpa lekapcs. Természetesen 1/2 perc múlva megérkezett a niva is:( A legdurvább h 0-ra kidumáltam az egészet, a végén mondta is a yard h úgyis csak a kanyarodásért tudott volna megbüntetni:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Index kerékpáros topikból:
Így jár aki kocsiajtóval vadászik bringásokra

ket kerdesem lenne a zsaruhoz.
(mar ha megallok neki)

1. milyen szambalyt sertek
(es miutan elhebegne nekem, hoyg 10km/h-nal gyorsabban mentem)
2. hol a bizonyitek, hoyg atleptem a sebesseg hatart.

utan pedig azt mondannam neki, hoyg jelentsen fel en nem veszek at semmifele csekket.

ennek tipikus esete amikor emgallitanak autoval es azt mondjak, hogy tul gyorsan hajtottal.
lassan kiderul, hoyg nincs trafi kep.
ekkor megkered, hogy akkor legyen szives feljelenteni.
majd szepen utadra engednek egy szo nelkul.

ennyi!!!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ez a BALKÁN.
Kapják be, Mondjon le.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
http://index.hu/poli...t/buntetker050/

"...Meglepetésünkre kiderült, hogy azért, mert egy út fokozottan életveszélyes, a szabályok szerint még alkalmas a kerékpáros közlekedésre..."

"...Budai rakpart járdáin kialakított kerékpárutak csak a gyalogosok és a kerékpárosok ellentétét élezik, miközben a probléma valójában az autós közlekedéssel, és az olcsó megoldásokat forszírozó városvezetéssel van..."