Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Linkelõ - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6298 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Be lehet kapni... ;) Leszarom, hogy ki van beavatva és ki nincs. Meg egy vidéki csávó vagyok itt fent. Ha azt írom, hogy hihetõ, akkor hihetõ és kész. Ne magyarázzátok meg, hogy "de nem." Vazz, mint nagymutter, mikor mondja, hogy csinált gombát. aztán mondom neki, hogy de nem szeretem. Erre, de szereted, azért csináltam... Bööö...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
áá, hát ez nagyon olcsó.
kb, ált isk 3 osztály, amikor Pirike csodálatát a kinyújtott tenyeredre "ragasztott" ceruza másik kéz mutatóujjával tenyér mögött görgeted.
jáááá, forog, Piri!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
5911 -es post, masodik link.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
milyen hordó???

olvasok vissza, de nemértem.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Alap tetel, hogy minden hasonlo trukknel a jelenlevok be vannak avatva. Egesz egyszeruen a srac ele rakjak a hordot, igy amig korulalljak, addig szepen elszalad, es felmegy a haztetore.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem tom, de az a para, hogy tényleg egész hihetõ. Namármost annál nehezebb belekötni. A trükk az trükk, de legalább lenne egy sunyi pontja. De nincs... (Számunkra...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ez a hihetõen elõadó, hogyapicsába csinálja? Õ Neo, vagy mi?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
1Asszem megvan a múltkori hegymászó pasinak az utódja.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak hanggal! Gyorsolvasó gyerek. Nagyon durva! :D

A srác elég hihetõen adja elõ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szerencsére nem jön be...

Lor: ;)

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
http://janikacd.uw.hu
ez a honlapja

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
no para kolyok
mar dolgozunk rajta a pszihologusommal
/annyira nem gaz, csak megjegyeztem/

jo kis zenei eloado
http://www.mymusic.h...arok.php?id=626

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Hát a célját értettem, csak én aszittem, hogy a repcsiben akadt meg:D elsõfék, hjaj

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Neeem. Bringaval felgyorsult, eldobta a repulot, de az nem szall fel rendesen, hanem lecsapodott nemsokkal ele, o meg ahogy neztem berantotta az elso feket es vegul osszejott a repules :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás

Bringás LOL

hát ezen csak nevetni tudok:D:D:D hogy valaki ekkora *** legyen. mit hitt, hogy felszáll a madarak közé? és miért pont maga elé dobta? ez kábé olyan, mint amikor kinyújto ma kezem, elkezdek forogni és azt várom, hogy felszálljak, mint a heli:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sorry. Legalább megismételheted... :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Fujj b@zmeg...
Nemreg ebedeltem.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Böböbööö... KEzdõ kozmetikusoknak! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bringás LOL

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem tom, de én kirohannék a világból, ha ez mellettem történne...