Igyunk, igyunk, gyerünk buliba!!!
:D:D
Aztán a féli pécsi csapat elvonón lesz;)
De figyi kokkk ha feljössz most megyünk buliba.
Zap:Szívbõl jön, szeretettel..
Igyunk, igyunk, gyerünk buliba!!!
:D:D
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ez nem ér!!! Most hogy vágjak vissza?!?! Tessék jól megmondani, hogy... Mittom én... Most akkor nem is lesz vita, meg ilyesmi?!?! Ehhh... Tuti nem olvastad a forgató könyvet...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
DIG, KABBE!!!
Épp most néztem egy filmet, amit csak több sör elfogyasztása mellett sikerült végigülnöm és ezért annyira közel hajoltam, hogy jól átadjam magam a koncentrációnak... És vazzz... Mi történt?!?!? Hát elkívántalak ide, meg oda...
De egye b@ssza, megadom a pontot! Most utoljára. Viszont nyáron jössz egy sörrel! Ezt ne feledd!!!
ez nagyonkemény!
ennek mégis hogy adtak jogsit???
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
http://artscool.cfa....deanimator.html
jejeje zsír
Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
ÖÖÖÖ, heló. Nem tudtok véletlenül egy helyet a neten, ahonnan le tudok tölteni ingyé valami fain Börzsöny térképet? Az enyim sz*rrá ment egy napos használat után, és kellene a 7végén...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_