Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Linkelõ - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6298 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Bocs, hogy a lelkedbe gazoltam ezzel...

Nem gázoltál a lelkembe, csak - pártállástól függetlenül - helytelenítem a cimkézést. Sztem értelmes emberek közül is vannak mind2 oldalon akiket ez a kijelentés sérthet. A cikk pedig sztem semmi mást nem mutatott meg mint az, hogy manapság milyen szinvonalas hírekben jelennek meg milyen szinvonalas személyiségek és ez sztem ugyancsak pártállástól független.

Aki pedig azt mondja, hogy ezt nem jol teszem az kinyalhatja.

Tudod a nem döntés is döntés...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Te perverz :) :):)

Mindenkinek megvan a sajat perverzioja ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ugye helyesen feltételezem, hogy a politikát akkor itt most befejeztük?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Szerintem Orban sajat magat kategorizalta a nem kicsit nacikra hajazo kampanyaval. Azert is bukott meg. Ha a vegen nem olyan tetu modon kampanyolnak, akkor nem mszp kormany lenne most. Sjat maguk alatt vagtak a fat. De most nem mennek bele egy politikai vitaba ha nem muszaj.

Szavazni pedig mindenki menjen el, aki ugy erzi nem tudja kire szavazna szivesen, az kettot jeloljon meg. Ezzel ervenytelen lesz a szavazat. En ezt csinalom miota szavazhatok. Nem mondhatjak, hogy nem erdekel a tema, mert ott vagyok. De mivel egyik tarsasagert sem adnek egy forintot se, igy ervenytelenul szavazok. Aki pedig azt mondja, hogy ezt nem jol teszem az kinyalhatja. Nem fogok valami ellen vagy a szerintem kisebb rosszra szavazni. Majd ha lesz olyan part, akire ugy gondolom erdemes, akkor majd szavazok.

de akkor már akár otthon is maradhatnál, legalább megspórolsz egy utat, vagy addig bicózhatsz, vagy bármi..:)
Van állásom...:bananadan

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Te perverz :) :):)

( Mellesleg epp a Parlamenti kozvetitest hallgatom, es vicc amit muvelnek neha, peldaul ma is )

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem Orban sajat magat kategorizalta a nem kicsit nacikra hajazo kampanyaval. Azert is bukott meg. Ha a vegen nem olyan tetu modon kampanyolnak, akkor nem mszp kormany lenne most. Sjat maguk alatt vagtak a fat. De most nem mennek bele egy politikai vitaba ha nem muszaj.

Sztem meg egy szánalmasan és hírhedten elfogultan egy irányba húzó média kijelentései és egy szánalmasan és hirhedten ostoba "elõadómûvész" alapján nem kellene kategóriákat felállítani Vole...

Szavazni pedig mindenki menjen el, aki ugy erzi nem tudja kire szavazna szivesen, az kettot jeloljon meg. Ezzel ervenytelen lesz a szavazat. En ezt csinalom miota szavazhatok. Nem mondhatjak, hogy nem erdekel a tema, mert ott vagyok. De mivel egyik tarsasagert sem adnek egy forintot se, igy ervenytelenul szavazok. Aki pedig azt mondja, hogy ezt nem jol teszem az kinyalhatja. Nem fogok valami ellen vagy a szerintem kisebb rosszra szavazni. Majd ha lesz olyan part, akire ugy gondolom erdemes, akkor majd szavazok.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Bocs, hogy a lelkedbe gazoltam ezzel, de csak megjegyeztem hogy sajnos nagy reszben az ilyen hulyek szavazzak meg az epp kovetkezo kormanyt akiknek az ertelmi szintje nem eri el a kello szintet.

De ha nem kaptad volna fel a vizet, nem is lenne problema, csak egy megjegyzes volt.
( Mellesleg epp a Parlamenti kozvetitest hallgatom, es vicc amit muvelnek neha, peldaul ma is )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
...és milyen jó dolog, hogy a partvonalról lehet ebben is osztani az észt egy vélemény / eszme felvállalása helyett (vonatkozzon ez bármely oldalra és témára)...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Lassan rajossz eddig miert nem szavaztam :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Pláne, h lassan tök mind1 kire szavazol, javulás sosenem lesz. Én már nem is foglalkozom velük, mert nem éri meg bosszantani magam. Jobb ha ti is így tesztek. Szerintem :)

Én is remekül szórakoztam azon a szerencsétlen idiótán... na azt aztán télleg le kéne lõni :) mert mit képzelik itten komoly beosztású emberek, h sportolnak
az észmentes nõnemû...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Pártállástól függetlenük ez mien már: http://index.hu/velv...eleb/palko1004/ :D

Rég röhögtem ilyen jót!!! Pedig az ilyenen sírni kellene....

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Nagyjabol leirtak a lenyeget azzal, hogy az olyan barmok szavaznak Orbanra, mint a Pako, akinek aztan sok koze van ehez az orszaghoz es foleg baromi sokat tud az itteni dolgokrol :)

Sztem meg egy szánalmasan és hírhedten elfogultan egy irányba húzó média kijelentései és egy szánalmasan és hirhedten ostoba "elõadómûvész" alapján nem kellene kategóriákat felállítani Vole...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ennyire ne határolódjunk el! Ez már politizálás/állás és oldalfoglalás... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nagyjabol leirtak a lenyeget azzal, hogy az olyan barmok szavaznak Orbanra, mint a Pako, akinek aztan sok koze van ehez az orszaghoz es foleg baromi sokat tud az itteni dolgokrol :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És minden nap egyre mélyebbre...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
pártállástól függetlenül: nemkicsit szomorú.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pártállástól függetlenük ez mien már: http://index.hu/velv...eleb/palko1004/ :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
de

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
de mondjuk nem a rendezõknek kéne biztosítani a helyszínt? pont a hasonló dolgok miatt??
Van állásom...:bananadan

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

kamerával, bukóban, pályaleírással nem sokan autókáznak erdei utakon:P

városi gyerek vagy.

nagyjából pont az ideális íven volt.
az hogy befért voln-é azt majd õ eldönti, õ üli s.ggel a verdát.

másik is városi gyerek.
:-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...