hiszed te, copfos kislányCsak sokat kell ígérned hogy ebbe beszálljanak !

ebbe belefér a mélynyomó meg egy egyész csapat tini picsa.
:cool:
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
ez már tök régi. tavaly mutatták be és azt hiszem nyártól lehet majd kapni
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
NE ÍGY! NE ÍGY!
az a baj azzal, hogy legyünk jófiúk,
hogy azt nem veszi észre senki:(
ha tallákozik egy nap 20 bringással(mondjuk enniy megy el mellette hazafelé a járdán lévõ bringaúton) ebbõl 19 normásil, azokat észre se fogja veni nem is fog rá emlékezni ,
de az egy hülyére nagyonis fog emlékezni.
2. DE….
Mikor egy bringás elindul otthonról felvesz valamilyen állarcot (tisztelet a kivételnek, akinek nem inge...) és mint egy agresszív bika teker végig a városon, járdán, úttesten, embereken. Én személy szerint csak úttesten megyek, és CC-s mivoltomnak köszönhetõen nem nagyon szoktam a járdán ugrálni, és egyéb városi "bringázást" mívelni. Nem gondoljátok, hogy elég sok olyan bringással találkozni, akinek az a tekerés, hogy a járdán 30 km/h-val az emberek között szlalomozik, a hátsó kerékkel a levegõben rugdossa a kukákat stb. szerintem nem kell sorolni. Ugye elég sok ilyet látni Újpesten, Csepelen, és az ominózus kerületben is? Hát azt hiszem azért is tartunk ott ahol, mert nem csak a város vezetõség olyan, mintha a Balkánban élnénk. Persze nem mind vagyunk ilyenek, de ez így szokott lenni, és egy kalap alá kerülünk.
Index kerékpáros topikból:
Így jár aki kocsiajtóval vadászik bringásokra
NE ÍGY! NE ÍGY!