Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. január 09. - 14:03

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. január 09. - 11:09

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 09. - 05:17

ezt is bájkrészersz teszted?
vagy ez csak ugy
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. január 09. - 02:52

rá van rajzolva, hogy kerékpárosok is fogyaszthatják.
Írta 2005. január 06. - 16:18

Írta 2005. január 06. - 16:17

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 06. - 16:10

igen, ördögi kör. és nagyon rossz vége lesz egyszer, csak ma még nem hisszük el.
elég csak az egyre depressziósabb fiatalokra gondolni, akik a stresszhormonoktól düdõ gyerekeket nemzenek egyre öregebben...és így tovább.
kétkarakter
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. január 06. - 15:52

Mert a hugom elkezdett dolgozni egy videotékába, aztán átment az ottani fönök központjába, ahonnan kb 100 téka vásárolt filmeket.
ott sokat beszélgetet tékásokkal, meg sok haverja ismerõse lett, kiktõl szarér hugyért vettünk kezdõkészletet, meg sok sok tanácsot és ötletet kapot szerzet és így lett téka.
Ha nincs ismerõse, akkor bele sem vágunk.(Néha és is elgondolkozom minek vágtunk bele, de remélem az idõ minket igazol majd.)
Jorci: He?:chin:
Írta 2005. január 06. - 15:50

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. január 06. - 15:47

ez nekem is eszembe jutott..Aztan nyitni egy tekat

persze csak viccelünk..

Írta 2005. január 06. - 15:44

Írta 2005. január 06. - 15:35

Nem azért "kell" tanulni, mert ott annyi mindent megtanítanak az életrõl.
Hanem azért, hogy kapcsolatokat szerezz, akik majd tudnak segíteni ha haladni szeretnél elõre.
mert a világ kapcsolatokon keresztül müködik, ezt Lcs is megtanulhatta szerintem elég jól.
persze emellé kell némi inteligencia is, mert hiába van neked mindenfelé ismerösõd, ha hülye vagy akkor sem alkalmaznak sokáig...(persze ennek is vannak ellenpéldái)
És a pesszimista hozzáállással csak becsavarodik és paranoiddá válik az ember és nem jut egyrõl a kettõre..
Szóval tanulni márpedig szerintem kell...
Írta 2005. január 06. - 15:29

hopp, nem akartam semmi igazi mögöttes tartalmat vinni a dologba...hmm, értem a kérdés mögöttes tartalmát. tehát:
nem vagyok programozó, nem is akarok az lenni.
az úgy volt, hogy távközlési technikus a szakmám, gondoltam akkor megyek a Matávhoz dolgozni (már nem vagyok ott), végülis ez a szakmám, vagy mi.
ott aztán kiderült, hogy már nincsenek analóg központok, csak digitálisak, mi meg 5 évig az analógot tanultuk.:D
rá kellett jönnöm, amit a suliban nyomtak már akkor elavult volt, amikor beiratkoztam.
ez manapság sincs másképpen és fõleg a patinás fõiskolákra érvényes. innen a jó vélemyényem.
a Matávnál aztán szépen mindent megtanultam, ami a munkámhoz szükséges, ugyanúgy, mint az, aki 8 általánossal csinálta ugyanazt, amit én.
azt akarom ezzel mondani, hogy ez, nagy általánosságban más területen is így mûködik. odamész valahová, viszel vmi lófasz kis alapot, amit évekig seggeltél a sok egyéb fölösleges szarsággal együtt, a munkahelyeden pedig mindent megtanulsz majd.
ez sarkítás volt, de a lényeget tekintve igaz....sajnos.
csak kíváncsi vagyok (mostanság mindenkit kikérdezek, hogy mit csinált, hova jutott), mert 1 éven belül diplomázom, és nem tudom, hog ymi a fenét csináljak...a mostani állásom kényelmes, jól fizet, de szar és nem egy életcél....
mi viszonylag friss dolgokat tanulunk (SHRM, PM, globalizáció, üzleti, pénzügyi ismeretek....meg persze egy csomó idõtálló dolog: pszichó, közgáz, etika, kommunikáció). NEkünk azt mondták, hogy elsõsorban szemléletet szeretnének átadni, nem pusztán adatokat, információkat..
Írta 2005. január 06. - 15:11

leepites miatt
a tobbi oreget inkabb nyugdijjazatak
es az a hir terjeng, hogy ot meg csak siman kivagtak.
a masik sor kicsit hibas /vagyis nagyon/
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. január 06. - 15:04

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 06. - 15:01

a csapat felet ugy kivagta, minna a ...
az egyik tanarnal jo a feladat masiknal nem
nah hat akkor mingya en is kitalalok vmi levet bazz
szal majd
de ami meg felkurta az agyam
idiota tankortarsak de ez me 1-es ha az ott 2-es meg ez me nem jo
ha neki az jo?
majd szet vertem a fejuket
faszi megmondta nincs pontgyujtogetes de szivjak a veret meg iylen szarsagokkal idegesitik +engem is.
meg az eletben nem mentem oda zh/doga-ban pontot keresni
1-es akko 1-es, sze
ird be oszt majd jovok.
cso
aaa
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. január 06. - 13:16

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 05. - 23:27

reggel 8.00-tol
hidraulikus es pneumatikus rendszerek vizsgam lesz
kivanok egy jo kettest meg azt, hogy legyen maganal a tanar
es ne hulyezzem le.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. január 05. - 23:27

elég csak az egyre depressziósabb fiatalokra gondolni, akik a stresszhormonoktól düdõ gyerekeket nemzenek egyre öregebben...és így tovább.
Írta 2005. január 05. - 23:15

boldog-boldogtalannak van.
persze nekem nincs:-)
de még fiatal vagyok, mentségemre legyen szólva!