Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Posted 2005. April 14. - 17:36

Posted 2005. April 14. - 17:35

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. April 14. - 17:26

szóltam neki. 3x. beszélgettem is vele. mircikének is szerváltam kakkantó dobozt, meg bele ilyen faszom almot.összeszedtem a csirkeszemmel teletûzdelt népszabit is a sarokból.
elegem lett.
azóta valahogy nincs macskaszar.
mondjuk, igaz, hogy szomszédot kellett volna, ki is fejtettem neki, de sajna törvényeink nem teszik lehetõvé. mondjuk, már cirmiét sem.jaj ,
jójó, legközelebb az injekciós/elaltatóst fogom választani. Ebben mélységesen egyetértek. Télleg nem kellett volna ilyen galád módon átsegíteni mircikét, mintha sziciliai lettem volna.mondjuk, nincs messze az idõ amikor feldobja valami birka a: "elaltathatjuk-e kedvenceinket akkor amikor akarjuk-avagy: állateutanázia-mit szól hozzá a pápa? kérdést...
Bár, van némi gyanúm, miért csipázzák náluk annyira a cicmiceket...

de ezt inkább nem feszegetem.
Posted 2005. April 14. - 17:26

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. April 14. - 17:22

A szomszedmacska dologhoz meg annyit, hogy letepnem a kezet annak aki megkinoz egy szerencsetlen kis allatot. Nem szeretem a macskakat, na de azert gondolkodjanak mar. Van kultur megoldas is. Miert kell mindig felsobbrenduen allni masokhoz ? Nem lehet egyenranguan beszelni valakihez? Suliban is mi az elso? "leverem a pofadat kocsog!). no comment
Posted 2005. April 14. - 17:18

Posted 2005. April 14. - 17:16

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. April 14. - 17:13

hú, hát én azért a szomszéd macskájával, illetve a szomszéddal tudnék beszélgetni.És mi a helyzet a nyírjukkiaszomszédmacskáját dologra gerjedõkkel?!?!?! Asszem lenne is körülötte tömeg a focipályán...
érted az nem annyira zsír, amikor a terasz lábtörlõn ott a macskaszar, meg nem csak a lábtörlõn, hanem elevel a te kertedbe járnak szarni, na az nem pálya, az nem.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. April 14. - 17:03

Posted 2005. April 14. - 16:59

faszig letolt gatya, viszeres semmibe révedõ tekintet, nagy púp a trendi cdtartós hátizsák alatt namiaztánjólelvagyunkbaszva meg hasonlók.
de valahogy tenni senki nem akar senki semmit.holott nemhiszem, hogy mindenhez a GDP meg a tõzsdeindex remek állása kéne.
Nem vagyok egy bolák, de egy-két kommunista szombat ráférne az országra. csak úgy. :chin:
minden-közvetlen-anyagi érdek nélkül. csak a jóérzésért.vagy esetleg a másik jóérzéséért.
fel lehetne takarítani a retket.le lehetne kaszálni a parlagfüvet, el lehetne ültetni egy-ékt fát. fókusz, meg tárgyieszköznyilvántartás/tartozik/követel/melldöngetés nélkül
aztán, humorképp' arab módra tarkón köhinteni a focipályán egy-két vonatdobálót, megkibaszomarekettyésbearégihûtõt alakot.aztán megihatnánk egy sört, as elmehetnénk rájdolni egyet.
én, pl, jelentkeznék, hogyszivesen meghuzom a sinek csavarjait, hóót ingyen mondjuk királd-putnok között, hogy egy 8km-es szakasz ne legyen má' félóra annak a kibaszott vonatnak.
a máv irhat a frímélemre, most vasárnap ráérek.
ja, de olyan nagy kulcsot kérek, mer az enyém csak 32-ig nyílik.
Posted 2005. April 14. - 16:37

Ezt követõen 1 hónapig mentesülne a suliban az uccsó órák alól, mert akkor kellene kezdenie a mûszakot. Ecset-festék, és lehet mázolni, festegetni a környéken napi 6-8 órában. Az osztálytársai szeme láttára:)
Nemtom mi a szarért nem vezetnek be valami hasonlót. Az ilyen kis pubertáns szarházik a világon a legjobban a spanok elõtti beégéstõl paráznak, sztem ez használna.
Van olyan ország ahol ilyesmi van (nemtom melyik): ha ittasvezetésért kapnak el, párszor kötelezõ bemenned a HULLAHÁZBA, ahol hullákat mutogatnak neked.
Na mind1, itthon mindenki beleszarik mindenbe, én meg megint csak felb@szom magam... :wallbange
Posted 2005. April 14. - 16:24

De félre a tréfát, mulatozást fiúk!
Nem vagyok én véresszájú, de annyi a bunkó manapság, és annyi sokking ér miattuk, hogy ha ilyesmi feljön, egybõl lemegy a vörös köd.
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2005. April 14. - 16:17

Posted 2005. April 14. - 16:11

Na mindegy, nekem van egy tehetséges haverom, festett falra is, otthon, a sajátjára. Aztán vásznon folytatta. Tagelni meg kb olyan jó poén, mint kromofágos vattát dobálni az autókra szerintem.
Posted 2005. April 14. - 16:09

állítson plakátot, fessen arra, azt is sokan fogják látni.
aztán meg mint ZSM is mondta, az amúgy is lepukkant vonatban egy ilyen szaron át kinézni nem túl jó.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. April 14. - 15:47

Azt ne próbáld elfogadtatni velünk, hogy legyünk toleránsak, neadjisten becsüljük meg ezeket az embereket csak azért mert van tehetségük. szarok a tehetségükre. Jól mondja Endroo, menjen airbrushernak, vagy tetoválónak, vagy mittomén, de ne rondítsa ezt az amúgyse nagy formában lévõ országot tovább.
a tegelõk, és egyéb állatfajtákról nem is szólva, azok szimplán csak parasztok. nagyon kevés intelligenciával. Az egyetlen megoldás ellenük a "közelrõl tarkóba". azért mert.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. April 14. - 15:33

Posted 2005. April 14. - 15:27

De amikor templomot, romkertet, haonlókat fujkálnak a jópofa gyerekek, akkor szívesen csõrehúznám az M1garand-ot, osz amíg kifér, adagolnám az ólmot.
Persze, fujkáljatok össze mindent, dobáljátok el a szemetet, szóljatok be, szarjatok le. Aztán egyszer megunom, és csirketápot csinálok valakibõl.
Milyen már, hogy nem lehet kilátni vonatból? A wc úgy néz ki, mint egy üzenõfal. Egyetlen egyszer hallottam, hogy elgálban ment volna a dolog, a II. ker-ben akarták lefújni azt a bazi nagy kéményt, de a polgi nem engedte.
Posted 2005. April 14. - 15:25

Posted 2005. April 14. - 15:02

Egy jó fontos kérdés: tudja vki, hogy hol lehet, ha lehet egyáltalán X-boxhoz játékot kölcsönözni Pesten? (vagy akár Budán)
bár nem szeretem a konzolokat de a nyugati és az oktogon közötti szakaszon az út bal oldalán(az oktogon féle a bal) van az egyik házban.
sétálj rajta végig és tutira megtalálod.
Ott vesznek is játékokat.